Espanja day 12 & 13

Lomafiilis saavutettu, koska päivistä menee jo ihan sekaisin. Toissapäivänä (muistaakseni) kävin täällä Miramarissa elokuvissa katsomassa ei-dupatun Snow White & The Huntsman -elokuvan, koska oli jotkut alennuspäivät ja leffaan pääsi alle kahdella eurolla. Ihanan halpaa!
Eilen taas hurautin bf:n kanssa Torremolinokseen ja vietettiin siellä yksi yö. Illalla käveltiin Carihuelan rannalla, mutta en löytänyt lempparikaupoistani kenkiä. :( Hollantilaisten jalkkishuuma oli selvästi katossa, koska oranssia väriä näkyi todella paljon.

Urhoollinen ratsumme, Opel Corsa, kuljettaa meitä täällä paikasta toiseen.


Tänäänkin tuli rapsittua kuvia rapiat 700, mutta tuskinpa tulette täällä niitä kaikkia näkemään. Kävin rannalla Cocon ja Thorin kanssa, eikä ollut kovinkaan helppoa kuvata, kun kädessä olivat koirien hihnat ja kamera. Se meni jotenkin niin, että Coco veti mua kuivalle maalle, Thor veti mua päinvastaiseen suuntaan ja mä yritin valokuvata samalla. Voi koiria.

t. Enni

Kommentit

  1. Voi mekin ihan just tultiin leffasta, sama katottiin. Metsästäjä oli niiiiin namu! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Mun täytyy myöntää, että välillä oli aika vaikeaa saada selvää siitä sen irkku?aksentista, ku ei ollu tekstityksiä :DD

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös