Minna Parikka Jean ja valmistujaisjuhlat

Tämän kaiken kuvasekamelskan keskeltä oleellisin asia on asuni uudet kengät. Tein ihanan ostoksen Fashion Stock Sales 2012 -tapahtumassa perjantaina. Minna Parikan pöydän ympärillä kuhisi taas ihan älyttömän paljon porukkaa, mutta onnistuin puikkelehtimaan ihmisten välistä mallikappalelaatikon viereen. Nappasin kenkiä käsiini, joista suurin osa oli onnekseni omaa kokoani (hyvä koko mulla siis)! Etsin oikeastaan mustia kenkiä, koska viime vuonna mukaan tarttui jo punainen pari.Ja tässä nämä söpösti hieman vanhanaikaiset kaunokaiseni ovat. Näillä kävellessä unohtuu, että jalassa on oikeasti korkokengät.
Nämä mustat Jeanit löysin siten, että nappasin korista mustan korkokengän ja se oli kokoani. Etsin toista paria todella pitkään, koska myyjä vakuutti sen olevan laatikossa. Hetken kuluttua tajusin, että etsimäni pari olikin kauempana pöydällä ja samalla sekunnilla joku toinen nainen nappasi kengän käteensä. Onneksi tämä henkilö etsi samasta mallista isompaa kokoa, joten sain kengän itselleni.

Tein pikaisen sovituksen ja ostopäätöksen noin viidessä minuutissa. Kengät oli saatava.

Koko ruljanssi vei aikaa noin 25 minuuttia; siis siinä ajassa kipitin työpaikan lounastauolla Vanhalle YO-talolle, etsin ja löysin kengät, sovitin niitä ja kävin nostamassa rahaa. Töihin palatessa mulla oli uudet työkengät, jotka koeajoin sisään välittömästi. Kaiken tämän lisäksi mulle jäi vielä kokonaiset viisi minuuttia aikaa ahmia evässämpylä parempiin suihin.

Me happy.
Kengät pääsivät vielä eilen jalkaan, kun vietimme valmistujaisjuhlia. Koin asialliseksi paketoida nippusiteillä ajoneuvoinsinöörin lahjan, joka sisälsi momenttiavaimen. Korttiin kirjoitin: "Happy moments in your life".

Kakku oli luonnollisesti myös aiheenmukainen.
Ja vielä tähän loppuun mainittakoon, että sain kuin sainkin harmaan mekon ylleni ilman vilautusvaaraa! ;)

t. Enni

Kommentit

 1. Upeet kengät ! Mitäs muuten teit tolle mekolle ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hakaneulalla kiinni takaa ja tukka silleen, että sitä ei näkyny XD Ei tullu hirvee ero, mutta vältin kumartelua :DD

   Poista
 2. Oih, nuo kengät ♥
  Kaunis on myös mekkosi :)

  VastaaPoista
 3. Loistavaa ajankäyttöä! Go Enni! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös