Hiustenpidennys hiusnauhalla ja micro ring -tekniikalla part 2

Sain tänään kommentin aiempaan julkaisuuni hiustenpidennyksistä hiusnauhalla ja micro ring -tekniikalla. Kommentissa kyseltiin vielä kiinnistystekniikasta. En itse asiassa aikoinaan ollut kuullut tästä tekniikasta keneltäkään, enkä tiennyt, että se oli jo yleisesti käytössä. Googlailin ohjeita hieman ja löysin Youtubesta muutamia ohjeita, joita sovelsin sitten kiinnittämiseen. Kun hiukset olivat kiinni ja kävin leikkauttamassa niihin mallin, niin erässä kampaamossa ihmeteltiin tätä "uutta" kiinnitystekniikkaa. Ei liimoja, kuumennusta, teippejä yms.

Mun kirjoittamat hiustenpidennysneuvot ovat koskeneet lähinnä siis hiusnauhoja, jotka on tarkoitettu esim. teippipidennyksiin. Eli siis nauha, missä ei ole mitään muuta hiusten lisäksi. Tätä micro ring -tekniikkaa varten löytyy nyt jo hiusnauhoja, joissa micro ringit ovat kiinni valmiiksi. Niiden kiinnittäminen näyttäisi olevan todella helppoa verrattuna siihen tapaan, jolla pidennykset ovat olleet kiinnitettynä omaan päähäni. Kannattaa siis miettiä hiusnauhaa, jossa ringit ovat valmiiksi kiinni! Saattaa päästä kiinnityksessä nimittäin paljon helpommalla.


Tässä käyttämässäni tyylissä pitää jakauksen ylä- ja alapuolelta ottaa hiustupsu ja sitten vielä itse hiusnauhasta. Eli yhteensä kolme eri tupsua menee yhden ringin sisään (pahoittelut piirrustustaidoistani). Hiusnauhassa, jossa ringit ovat valmiiksi kiinni, ei hiusta tarvitse ottaa kuin jakauksen alapuolelta ja vetää ringin sisään. Tässä yksi video näyttämään tämän helpon tavan:


Mitä useammin hiukset huollattaa, niin sitä vähemmän oma hius kärsii. Tosin itse pidin pidennyksiä päässäni jopa yli 3 kk... Takkuja tietysti tuli hieman, mutta niin varmasti kaikissa pidennyksissä.

t. Enni

Kommentit

 1. Laitatin micro ring -pidennykset Thaimaassa 2009 ja pidin niistä kovasti! :) Ne pysyivät huonommin kuin esim. liimalla laitetut, mutta oma tukka ei kärsinyt juuri lainkaan. Sitten kun kyselin Turussa kampaajilta huoltomahdollisuudesta niin eivät olleet kuulleetkaan. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauanko ne oli sulla? Jouduitko sitten ottaa ne pois vai neuvoitko kampaajia?? :D Mulla ne pysy aika hyvin, siis ihan heittämällä sen 3kk. Sen jälkeen alkoivat omat hiukset jo kasvaa, eli oli aihetta kiristää.

   Mutta siis joo en voi ihan käsittää, että miten kampaajat eivät voi tietää aina näistä asioista, jos tavalliset kuluttajat tietävät... :D

   Poista
 2. Hei kiitos tosi paljon! :) nyt ainenkin tajuan :) Voisin kokeilla itsekkin.

  T. tänään asiaa vanhaan postaukseen ihmetellyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiva, että oli apua! Toivottavasti tykkäät, jos kokeilet :)

   Poista
 3. Ootko huomannu, että olis katkonu hiuksia yhtään? Mietin tuota tekniikkaa sillon kun siitä viimeksi postailit, mutta en ole saanut aikaiseksi kokeilla! Voisi kyllä seuraavaksi laittaa testiin! Muistelin, että tilasit hiuksia joskus hairtradelta? Onko niiden hiusnauhat pysyny hyvinä kuinka pitkään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä oo huomannu. Poisottovaiheessa tietysti ne luonnollisestikin katkenneet hiukset lähtee irti kun siistii takut.

   Joo sieltä tilasin sellaista nauhaa, jossa oli ne klipsit kiinni (irrotin klipsit nauhasta, on ommeltuna siihen kiinni). En siis ole tilannut pelkästään hiusnauhaa. Jotkut hiukset ovat olleet parempia kuin toiset, mutta se klipsillinen hiusnauha oli kuitenkin ihan hyvää. Sen pituus tosin ei ollut kuin 18". Noin puolen vuoden käytön jälkeen nauha oli harventunut noin puolella, eikä siis soveltunut enää uusiokäyttöön. tässä kuva: http://1.bp.blogspot.com/-RRs2u1EFpa4/T4XhCzqlwKI/AAAAAAAADEU/QrHzEuHXZ90/s1600/IMG_2571+copy.jpg

   Yksittäiset sinetit olivat viimeksi tilatessa aika huonoja. :(

   Poista
 4. Onko micro ring vai sinetti? Ja kuinka paljon maksaa, olis kiva hankkii mutta en tiiä kumpi kestää pidempään ja hintaa

  VastaaPoista
 5. terve!kuule mistähän tuollaisia hiusnauhoja saa jossa on valmiit rinkulat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mmh en ole törmännyt itse sellaisiin... Mä ehkä ompelisin rinkulat vaan siihen nauhaan kiinni. Paitsi, jos sitten ei ole rinkuloita eikä hiusnauhaa... :D En ole siis nähnyt tuollaisia!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös