Tikashylly kengille

Käytän ihan liian vähän mun lempparikenkiäni. Siksi olen ajatellut laittaa ne osaksi sisustusta. Olen miettinyt tikashyllyjen hankintaa, mutten ole löytänyt vielä sitä oikeaa. Sellainen puinen, johon saisi kengät nätsiti esille, olisi ihan täydellinen. Ikeassa olisi myynnissä samantyylinen hylly, mutta en ole ihan varma siitä. Eikä se ole puinen.

Jään nyt kuitenkin katselemaan vielä. Onko kellään muuten tietoa, mistä sellaisen voisi löytää suhteellisen edullisesti?
t. Enni

Hyllyn kuva: Ikea

Kommentit

 1. Mulla on siis just tota sarjaa pari hyllyä mitä toi Ikean hylly on. Ne on hintansa arvoisia, oon tosin miettinyt et jos ostais spray-pullon ja maalais jonki kivan väriseks...!

  VastaaPoista
 2. Mitähän minä sekoilen tämän kommentoinnin kanssa, toivottavasti ei tullut vain paria kirjainta kommentiksi. :DD

  Noista tikashyllyistä piti sanoa, että jos en aivan väärin muista, niin tietynlaisia oli joskus tarjolla Hobby Hallissa. Mietettiin joskus moisten ostamista kirjahyllyksi, mutta valitettavasti ne eivät mahtuisi nykyiseen kämppään.

  Ihania nuo kenkäsi!

  VastaaPoista
 3. Muistaakseni Kodin Anttilassa olen nähnyt joskus sellaisen tikashyllyn. Jäi mieleen, kun piti ite kyseinen tuote ostaa (ja vielä punaisena), mutta ei sille lopulta löytynyt paikkaa asunnosta. :D

  VastaaPoista
 4. Hanna: Mulla kävi ihan sama ajatus mielessä! Mutta tällä hetkellä musta sopis parhaiten, mutta valkoinen taas toisi kengät parhaiten esiin. :/

  Ehkä se ikean siis, on kyllä aika halpa;D

  VastaaPoista
 5. Furiahz: Et sekoillu :) Ai Hobby Hallissa?? Pitääkin käydä nettisivuja tutkimassa, tai katsoa olisiko liikkeissä enää. Kiitos :)

  Niina: Kodin Anttilan tikashyllyä katsoin, mutta niissä hinta oli yli 80 euroa kai...? Haha, oletko myynyt sitä vielä eteenpäin? ;D

  VastaaPoista
 6. Noi mustat verkkokengät on jumalaiset! <3___<3

  Jos ei mistään liikkeistä löydy tuollaista halvalla, niin kokeile joltain isolta kirpputorilta tai markkinoilta. Niistä voi löytyäkin jo valmiiksi punaisena. :)

  VastaaPoista
 7. Suvi: Ne on ihanat, kiitos :)

  Niin täytyy yrittää. Parasta olisi, jos löytyisi vaikka materiaalit tuollaiseen, että voisi itse rakentaa. Ei vaan taida omalta pihalta löytyä ;D

  VastaaPoista
 8. Mulla on musta, puinen tikashylly, joka ei ole noin pysty kuin tuo IKEAn, vaan semmonen vähän viistompi ja kauniimpi. Hobby Hallista pilkkahintaan :)

  VastaaPoista
 9. Oh, mitä ihanuuksia!!!!!! <3 <3 :)

  VastaaPoista
 10. Rosa: Täh, en ainakaan nettisivuilla nähnyt kuvailemasi kaltaista ollenkaan! Haluan sellaisen!! :)

  Mona: Niin, mun beibet <3 ;DD

  VastaaPoista
 11. Tai hetkinen, tais olla löytö jostain poistomyynnistä.. :// Vuosi aikaa kyllä tästä, mutta käy myymälässä kysymässä! :)

  VastaaPoista
 12. Joo pitää yrittää osua jonnekkin myymälään!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös