Isoveli / Canon EOS 7D

Olen ihastunut. Eikun häkeltynyt.

Mun uusi kamera on ihan täydellinen. Kuvailin sitä vähän väärin sanoessani sitä kauniiksi, koska se ei todellakaan ole mikään kaunokainen. Sehän on, yhtään vähättelemättä, suorastaan komeuden perikuva! Niin maskuliininen vehje kun vaan voi olla. Ja nyt se on mun, mun mun <3.

400D näyttää niin pieneltä ja sirolta tähän jytkyyn verrattuna. Pikkusiskolla on nyt nimittäin isoveli. Täytyy alkaa treenaamaan ihan oikeasti omia lihaksia, että jaksaa kuvata monta tuntia ilman olkapään pahempaa väsymistä. ;D Painoa on kuitenkin yli puolet enemmän kuin pikkusiskossaan.

Nämä pienet kuvat eivät nyt varmaankaan välitä teille sitä tunnelmaa, mikä ilo niitä oli kuvata. Ja tietenkin kuvat nyt käsittävät lähinnä kasveja ja ötököitä, koska mitään mielenkiintoista pihaltamme ei tällä hetkellä löydy.
Kahdeksan kuvan sarja on kyllä kieltämättä aika loistava ominaisuus ja sitä tuli testattuakin joissain kuvissa. Älytön vauhti! Ja ehh.. pitää kyllä hankkia lisää muistia läppäriin. Tai sitten kuvata nämä blogikuvat hieman huonommalla laadulla.
Nyt ollaan jo niin voiton puolella, mulla on nimittäin enää huominen kesätöitä/harjoittelua jäljellä ja sen jälkeen alkaa LOMA. En ole edes tajunnut töitä tehdessäni, että kesähän on kohta ohi. Olen vaan koko ajan odottanut töiden loppumista, jotta voin siirtyä kesämekkoihin. (?!) Ja mitä, nyt kesä jo loppuu?

Sen kunniaksi tänään oli siis päällä ihanasti ysärivaikutteinen Don't Speak -mekko. Hennesin aleista seitsemällä eurolla.
Oikein hyvää loppuviikkoa kaikille, mä menen nyt saunaan!

t. Enni

Kommentit

 1. Ihania kuvia ja ihana mekko, onnea uudesta kamerasta!

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia ja tuo mekkosi on todella kaunis!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Meinasin jättää kokeilematta kokonaan, koska yleensä tollaset joustavalla vyötärönauhalla olevat mekot ei sovi mulle. Onneks testasin! :)

  VastaaPoista
 4. no johan ottaa kivoja kuvia kamerasi! ja tuo mekko on ihana! kiva blogi sulla, jäään kyllä seurailemaan :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös