Goodbye Canon EOS 400D

Vielä yksi luontoaiheinen valokuvapostaus, koittakaa kestää! Hyvästelen vanhaa kameraani. Viimeiset kuvat on nyt otettu.

Tämä vuonna 2006 lahjaksi saatu kameravanhukseni on ehtinyt pitkän ikänsä aikana olla niin uskollinen kamerakaveri, että väkisinkin tässä tulee ikävä. Se lähtee kuitenkin huomenna jatkamaan elämää jonkun toisen käsissä ja toivottavasti saan tilalle toisen yhtä luotettavan kaverin.


Mulla on paha tapa kiintyä joihinkin esineisiin... :)

Jäi niin totaalisesti toteuttamatta nyt tämän päivän muut postaussuunnitelmat, koska päivä meni kirppispöytää tyhjentäessä ja lopulta salilla. Ei kylläkään haittaa yhtään, että päivät kuluvat, koska huomenna on 3/5 työpäivä edessä ennen lomaa!

Nyt vaan yksinkertaisesti loppui aika kesken, sillä jos en nyt mene nukkumaan, kärsin huomenna jäätävien silmäpussien ohella inspiraationpuutteesta ja totaalisesta jumituksesta. Se on luovassa työssä aikamoinen ongelma.

t. Enni

Kommentit

 1. olispa mullaki rahaa ostaa uus kamera ! ootan innolla et minkälaisia kuvia sillä sun uudella sitte saa :)

  listento-nora.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. :) Kyllä mäki aika hyvin sain palkan tohon käytettyä... ;DD

  Mutta varmaan aika samanlaisia kuvia, objektiiveistahan ne on paljolti kiinni.

  Idea oli nyt vaihtaa, koska oma käy jo sen verran vanhaksi, että kohisee jo aika pienillä ISO-herkkyyksillä ja suljin saattaa sanoa heiheit ihan millon vaan... Ei ole sitten kiva kuvata keikkaa, jos kamera lopettaa yhteistyön samalla hetkellä ;D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös