Canon EOS 7D

Helou beautiful! Jotain uutta ja jotain punaista...

Ja mikä jäi silti?


Tarkoitus oli vielä aamulla laittaa vanha 400D vaihdossa Rajalalle. Raahasin koko päivän vanhan kameran pakkausta, kameraa ja kamerakoteloa mukanani turhaan, koska pari tuntia ennen h-hetkeä sain viestin, että kameran ostaakin omistukseensa pikkusisareni. Sitten hieman laskeskelin ja tulin siihen tulokseen, että hintaeroa uuden ja puolen vuoden ikäisen käytetyn Canon EOS 7D:n välillä oli enää hieman reilu satanen. Töiden jälkeen kävin noutamassa omani Järvenpäästä, kolmen vuoden takuulla.

Nyt vaan akku lataukseen ja huomenna testailemaan.

Me so happy! :)

t. Enni

Kommentit

 1. Oijoi, et uskokaan miten kateellinen olen. Itse jouduin juuri ostamaan järkkärini tilalle pikkuisen pokkarin kun ei rahat riittäneet uuteen kunnon kameraan... Kerro sitten tykkäsitkö, niin voin alkaa säästellä rahojani. :D

  VastaaPoista
 2. :) Kerron! Kyllä sä vielä sellasen saat hommattua, eikä ne kaikki pokkarit ihan huonoja ole! :)

  VastaaPoista
 3. *kateudesta vihreä*. oman 450D:nkin tilalle alkaa haikailla jotain kehittyneempää. lompsa vaan on aina rajoitteena!

  VastaaPoista
 4. :) Säästelet vähän ja kattelet tarjouksia! Ja Rajala ottaa varmaan vaihdossa ja hyvittää luultavasti ainakin 200e sun kamerastas, jos mun 400D:stäki oli luvattu 150e. Ja voi sitä riemun määrää, kun omasi haet! ;D

  VastaaPoista
 5. ois muuten tosi kiva jos tekisit jonku peruskamerapostauksen järkkärin valinnasta.. Yritän tässä kuumeisesti pohtia mikä mun eka järkkäri tulee olemaan ja kaikki apu kelpaa :)))

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvä idea! Olen itse kokemukseltani vain Canonkäyttäjä, mutta voisin yrittää katsella muiltakin malleilta sopivia! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös