Keväisen vaalea asu ja "rikkaan tytön” -pikakampaus

Mainos + alekoodi: Bubbleroom

Disclaimer: Bubbleroom ei pyytänyt minua julkaisemaan blogin puolella sisältöä, mutta koska näistä kuvista tuli niin kivoja, niin julkaisen ne Instagramin lisäksi täälläkin.

Pitkä villasekoitetakki ja vaaleat kengät

Beigeen värikoodattu perhe

Istuskelin eräs päivä Hyvinkään Willassa kahvilassa ja viereeni käveli kaunis vaaleatukkainen nainen, jolla oli päällään minut täydellisesti hurmannut asukokonaisuus. Nainen oli yhdistänyt vaaleat bootsit ja lähes valkoinen polviin ulottuvan villakangastakin niin saumattomasti yhteen, että jäin ihastelemaan naisen eleganssia. Itse asiassa hänellä oli myös pari lasta mukanaan ja koko perhe oli niin upeasti värikoodattu beigen sävihin, että tuijotin perhettä pöllämystyneenä varmaan viiden minuutin ajan.

Samaan aikaan mun oma neiti söi hervottoman isoa suklaajäätelöpalloaan valitsemastaan vihreästä vohvelista, joten sotkettiin ihan huolella omat paitamme sekä kaikki muutkin metrin säteelle osuneet sivulliset. Tämä koko tilanne kuvasti jotenkin niin täydellisesti sitä meidän räiskyvän värikästä arkeamme, josta viime postauksessakin kerroin.

Ihailin siis kahvilan kassalla olleen naisen beigeä asua, perhettä ja koko näkymää muutenkin, ja yhtäkkiä koin yllättävää ja kiirreellistä halua hankkia jotain beigeä myös omaan kaappiini. Onneksi muistin, että multa oli tulossa Bubbleroomin yhteistyölle jatkoa, joten niinpä tämän kuun palaset oli helppo valita. Bubbleroomilta löytyi kaikki tarvittava pienin eroin. Itse asiassa takkikin olisi löytynyt valkoisena, mutta koin, että tämä takki oli vähän enemmän itseni näköinen.

Pitkä villasekoitetakki ja vaaleat kengät

rikkaan tytön -pikakampaus

2 minuutin niskaponnari

Kesken näiden kuvien ottamisen, muistin, että tarkoituksena oli myös tehdä hiuksiini yksinkertainen kampaus. Törmäsin siis Iltalehden sivuilla uutiseen, jossa kerrottiin jokaisen tyylitietoisen ihmisen kahden minuutin luottokampauksesta, eli siis niskaponnarista.

Onneksi allekirjoittanut on tietämättään ottanut tätä "rikkaan tytön" (huom.  sitaatit) tyyliä haltuun jo alakouluajoilta lähtien, sillä se on käytännössä ollut ainoa kampaus, jonka olen koskaan osannut tehdä... Hyvä niin, koska kyseinen kampaus toimi kivasti tämän asun kanssa ja sopii myös rikottuun hiusmalliini.

Mistäs sä olet inspiroitunut viime aikoina?

-----------------

Huom! Koodilla ENNI10 saa näistä mun valitsemista vaatekappaleista sekä muistakin Bubbleroomin valikoiman tuotteista 10 % hinnasta pois.

t. Enni

Julkaisu sisältää tuotteita, jotka on saatu kaupallisen yhteystyön ansiosta Bubbleroomilta.

Kommentit

Lue myös