Kumpaan käteen rannekello kuuluu? HAVU Watches & puiset rannekellot

Seuraava julkaisu on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Havu Watchesin kanssa.

Ennin kengissä puinen rannekello

Havu Watches

Pääsin tekemään kaupallista yhteistyötä Havu Watchesin kanssa, joka on vuonna 2019 aloittanut oululainen perheyritys. Havu Watches myy tyylikkäitä puisia rannekelloja kesällä 2020 avatun verkkokaupan kautta. 

Havun verkkokauppa myy puisia rannekelloja naisille sekä miehille ja lisäksi valikoimista löytyy myös suosittuja unisex-malleja, joista oma lempparini on kaikille sopiva Korte. Verkkosivuilta voi myös ostaa omaan Havu-rannekelloon uuden rannekkeen, jolla saa päivitettyä oman kellon ilmettä. 

Päädyin itse valitsemaan HAVU:n valikoimista elegantin Kirsikka-rannekellon, jossa yhdistyvät kauniisti metalli ja puu. Kello löytyy verkkosivuilta naisten rannekellot -osion alta. 

Kirsikka-rannekello on jo herättänyt ihastusta ihmisissä, sillä esimerkiksi viime viikonloppuna kaupassa asioidessani myyjä jäi ääneen ihailemaan kelloani ja eräillä syntymäpäiväjuhlilla kelloni perään kyseltiin myös.


Havu Watches Kirsikka-rannekello

Havu Watches Kirsikka-rannekello

Enni Mörk rannekello

Aika uuden kellon

En ole muistanut mainita, että kesäkuussa Espanjan reissulla hukkasin oman aktiivisuusrannekkeeni, jota ehdin pitää kädessäni noin vuoden ajan. Olin käymässä spa:ssa ja unohdin kelloni pukuhuoneeseen enkä vahingossa pakannut sitä mukaan tavaroideni joukkoon. Tajusin unohtaneeni kellon heti asunnolle päästyäni, mutta arvatkaapa, löytyikö kelloa enää kylpylästä.

Tuntui tosi orvolta olla ilman kelloa, sillä olen tottunut käyttämään kelloja jo pitkään. Nyt olen ollut kuukauden ajan ilman kelloa ja miettinyt millaisen hankkisin seuraavaksi. Tämä yhteistyön ajoitus oli siis täydellinen, sillä olin etsinyt kelloa, joka samalla kävisi myös asusteesta. 

Pukeutumisen keskiössä luonnonkuidut

Koska nyt on jo pitkään ollut lämpimiä päiviä ainakin Etelä-Suomessa, olen luottanut yhteen asiaan: luonnonkuituihin. Oikeastaan päivästä toiseen toistan samaa kuviota pukeutumisessa, sillä käytän paljon vaatteita, joiden valmistusmateriaalina on käytetty puuvillaa, pellavaa tai jopa villaa. Mielestäni aidosta puusta valmistettu kello sopii erinomaisesti yhteen tällaisten vaatteiden kanssa. 

Tällä kertaa yhdistin upean Kirsikka-rannekellon Espanjasta hankkimaani puuvillableiseriin sekä klassiseen valkoiseen t-paitaan, jossa tällä kertaa oli lisämausteena printtikuvio.

Kumpaan käteen kello kuuluu?

Olen aina mieltänyt kellon kuuluvan vasempaan ranteeseen, mutta kun viime vuonna työskentelin kannettavalla tietokoneella, huomasin, että aktiivisuusrannekkeeni vähän häiritsi läppärillä työskentelyä. Tavallisten rannekellojen kohdalla en ole kuitenkaan huomannut samaa ongelmaa, joten niinpä käytän rannekelloa taas vasemmassa kädessä, mihin se mielestäni kuuluukin.

Kummassa kädessä sinä käytät kelloa?


Havu Kirsikka-rannekello


Miltä puinen rannekello sinun mielestäsi kuulostaa? 

Olen myös aina mieltänyt rannekellon asusteeksi, joka parhaassa tapauksessa korvaa käsikorun, kuten näistä kuvista käy ilmi. Kaunis kello on koru. 

Ja sitten on tietysti niin, että monesti hyvältä näyttävät asiat eivät välttämättä ole kovinkaan mukavia käyttää. Tämä ei onneksi päde Havun kelloihin, sillä Havun tuotteiden kanssa kompromisseja ei tarvita. Puusta valmistettu Kirsikka-rannekello on kevyt, eikä se hiosta kesähelteilläkään. 

Lisäksi kellon rannekkeen pienentäminenkin sujui helposti kotona, joten rannekkeen koon kanssa ei tarvitse hätäillä.


Kirsikka-rannekello

Alekoodi lukijoille

Löydätkö omaa suosikkiasi valikoimista? Mikäli sydän alkoi sykkiä Havun kelloille, niin alennuskoodillani ENNI10 saa -10% alennusta kaikista tuotteista (alennus ei koske Korpi-automaattikelloa). 

Käy kurkkaamassa Havun verkkokaupan laaja valikoima ja pistä oma suosikki tilaukseen. Ainakin Kirsikka-rannekelloa voin lämpimästi suositella. Se on katseenvangitsija! 

Alennuskoodini on voimassa 20.7.2021 asti ja se koskee myös jo alennettuja tuotteita. 

t. Enni 

Julkaisu on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Havu Watchesin kanssa.

Kommentit

 1. Onpa tosiaan kaunis kello! Me ostettiin veljen kanssa äidille puinen kello (eri merkin), joka oli tehty sen kylän puista, mistä äitimme on kotoisin.
  Itselläni on tapana kesäloman alkeissa ottaa kello kokonaan pois. Aluksi meinaa aina olla hukassa, kun ei ole kelloa, mutta kylläpä se taas tuntuu kahleelta, kun työt syksyllä alkaa ja laittaa kellon takaisin ranteeseen.
  Ja kumpaan ranteeseen? Että mä vihaan näitä oikea-vasen juttuja... 😁 No siis siihen kuskin / vastaantulevien puoleiseen... kumpi se nyt sitten onkaan... joo, oon tosi hyvä antamaan ajo-ohjeita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D ihan normaalia, että menee vähän sekaisin ja sehän riippuu mistä suunasta katsotaan eikö! :D Kiitos kommentistasi! Kuulostaapa aika ihanalta, varmasti tuo kellolle paljon tunnearvoa. Huh. <3

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös