Siirry pääsisältöön

Kumpaan käteen rannekello kuuluu? HAVU Watches & puiset rannekellot

Seuraava julkaisu on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Havu Watchesin kanssa.

Ennin kengissä puinen rannekello

Havu Watches

Pääsin tekemään kaupallista yhteistyötä Havu Watchesin kanssa, joka on vuonna 2019 aloittanut oululainen perheyritys. Havu Watches myy tyylikkäitä puisia rannekelloja kesällä 2020 avatun verkkokaupan kautta. 

Havun verkkokauppa myy puisia rannekelloja naisille sekä miehille ja lisäksi valikoimista löytyy myös suosittuja unisex-malleja, joista oma lempparini on kaikille sopiva Korte. Verkkosivuilta voi myös ostaa omaan Havu-rannekelloon uuden rannekkeen, jolla saa päivitettyä oman kellon ilmettä. 

Päädyin itse valitsemaan HAVU:n valikoimista elegantin Kirsikka-rannekellon, jossa yhdistyvät kauniisti metalli ja puu. Kello löytyy verkkosivuilta naisten rannekellot -osion alta. 

Kirsikka-rannekello on jo herättänyt ihastusta ihmisissä, sillä esimerkiksi viime viikonloppuna kaupassa asioidessani myyjä jäi ääneen ihailemaan kelloani ja eräillä syntymäpäiväjuhlilla kelloni perään kyseltiin myös.


Havu Watches Kirsikka-rannekello

Havu Watches Kirsikka-rannekello

Enni Mörk rannekello

Aika uuden kellon

En ole muistanut mainita, että kesäkuussa Espanjan reissulla hukkasin oman aktiivisuusrannekkeeni, jota ehdin pitää kädessäni noin vuoden ajan. Olin käymässä spa:ssa ja unohdin kelloni pukuhuoneeseen enkä vahingossa pakannut sitä mukaan tavaroideni joukkoon. Tajusin unohtaneeni kellon heti asunnolle päästyäni, mutta arvatkaapa, löytyikö kelloa enää kylpylästä.

Tuntui tosi orvolta olla ilman kelloa, sillä olen tottunut käyttämään kelloja jo pitkään. Nyt olen ollut kuukauden ajan ilman kelloa ja miettinyt millaisen hankkisin seuraavaksi. Tämä yhteistyön ajoitus oli siis täydellinen, sillä olin etsinyt kelloa, joka samalla kävisi myös asusteesta. 

Pukeutumisen keskiössä luonnonkuidut

Koska nyt on jo pitkään ollut lämpimiä päiviä ainakin Etelä-Suomessa, olen luottanut yhteen asiaan: luonnonkuituihin. Oikeastaan päivästä toiseen toistan samaa kuviota pukeutumisessa, sillä käytän paljon vaatteita, joiden valmistusmateriaalina on käytetty puuvillaa, pellavaa tai jopa villaa. Mielestäni aidosta puusta valmistettu kello sopii erinomaisesti yhteen tällaisten vaatteiden kanssa. 

Tällä kertaa yhdistin upean Kirsikka-rannekellon Espanjasta hankkimaani puuvillableiseriin sekä klassiseen valkoiseen t-paitaan, jossa tällä kertaa oli lisämausteena printtikuvio.

Kumpaan käteen kello kuuluu?

Olen aina mieltänyt kellon kuuluvan vasempaan ranteeseen, mutta kun viime vuonna työskentelin kannettavalla tietokoneella, huomasin, että aktiivisuusrannekkeeni vähän häiritsi läppärillä työskentelyä. Tavallisten rannekellojen kohdalla en ole kuitenkaan huomannut samaa ongelmaa, joten niinpä käytän rannekelloa taas vasemmassa kädessä, mihin se mielestäni kuuluukin.

Kummassa kädessä sinä käytät kelloa?


Havu Kirsikka-rannekello


Miltä puinen rannekello sinun mielestäsi kuulostaa? 

Olen myös aina mieltänyt rannekellon asusteeksi, joka parhaassa tapauksessa korvaa käsikorun, kuten näistä kuvista käy ilmi. Kaunis kello on koru. 

Ja sitten on tietysti niin, että monesti hyvältä näyttävät asiat eivät välttämättä ole kovinkaan mukavia käyttää. Tämä ei onneksi päde Havun kelloihin, sillä Havun tuotteiden kanssa kompromisseja ei tarvita. Puusta valmistettu Kirsikka-rannekello on kevyt, eikä se hiosta kesähelteilläkään. 

Lisäksi kellon rannekkeen pienentäminenkin sujui helposti kotona, joten rannekkeen koon kanssa ei tarvitse hätäillä.


Kirsikka-rannekello

Alekoodi lukijoille

Löydätkö omaa suosikkiasi valikoimista? Mikäli sydän alkoi sykkiä Havun kelloille, niin alennuskoodillani ENNI10 saa -10% alennusta kaikista tuotteista (alennus ei koske Korpi-automaattikelloa). 

Käy kurkkaamassa Havun verkkokaupan laaja valikoima ja pistä oma suosikki tilaukseen. Ainakin Kirsikka-rannekelloa voin lämpimästi suositella. Se on katseenvangitsija! 

Alennuskoodini on voimassa 20.7.2021 asti ja se koskee myös jo alennettuja tuotteita. 

t. Enni 

Julkaisu on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Havu Watchesin kanssa.

Kommentit

 1. Onpa tosiaan kaunis kello! Me ostettiin veljen kanssa äidille puinen kello (eri merkin), joka oli tehty sen kylän puista, mistä äitimme on kotoisin.
  Itselläni on tapana kesäloman alkeissa ottaa kello kokonaan pois. Aluksi meinaa aina olla hukassa, kun ei ole kelloa, mutta kylläpä se taas tuntuu kahleelta, kun työt syksyllä alkaa ja laittaa kellon takaisin ranteeseen.
  Ja kumpaan ranteeseen? Että mä vihaan näitä oikea-vasen juttuja... 😁 No siis siihen kuskin / vastaantulevien puoleiseen... kumpi se nyt sitten onkaan... joo, oon tosi hyvä antamaan ajo-ohjeita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D ihan normaalia, että menee vähän sekaisin ja sehän riippuu mistä suunasta katsotaan eikö! :D Kiitos kommentistasi! Kuulostaapa aika ihanalta, varmasti tuo kellolle paljon tunnearvoa. Huh. <3

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my