UUDEN TATUOINNIN SUUNNITTELUA


Joku.. pysäyttäkää mut! Suunnittelen taas uutta tatuointia.

Miten hassua, että ensimmäisen tatuoinnin ottamisesta on kulunut aikaa jo 15 vuotta, mutta sen jälkeiset kolme muuta tatuointia ovatkin ilmestyneet käteeni muutaman vuoden sisällä. Niinpä luonnollisesti haaveilen taas uudesta tatuoinnista ja toivonkin, että pääsisin sellaisen pian ottamaan.

Haluaisin ottaa tatuoinnin mun luottotatuoijalla Espanjassa, sillä hän piirtää viivat suoraan ja on suorastaan edullinen. Viime tatuoinnista hän veloitti kuitin kera 40 euroa. Hän on myös tehnyt aina niin hyvää jälkeä, ettei vahvistuskertoja ole koskaan tarvittu. Hän tosin on luvannut, että saan aina tulla vahvistamaan tatuointejani, jos niistä lähtee väriä liikaa.


Joten eiköhän tässä pitäisi sitten varata lennot ja vähän pian. Olen muutenkin aivan valmis vaihtamaan maisemaa hetkeksi. Tämä kesä ei ole ollut helpoimmasta päästä.

Onko sulla ollut ikinä näin pahaa tatuointikuumetta?

t. Enni

Kommentit

 1. Joo ei, neulakammo... Oon mä joskus miettinyt, että millaisen tatskan ottaisin, jos uskaltaisin.
  Kiva, että sulla on paikka tiedossa mistä tietää saavansa hyvää laatua ja vielä edullisesti. Laita sit kuvaa uudesta tatskasta.
  Niin ja ihanaa matkaa, toivottavasti pääset pian reissuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi! Mä en oikeastaan oo ikinä mieltänyt tatuoinnin ottamista siten, että se tehtäisiin neulalla, kun se ennemmin tuntuu siltä kuin tulikuumalla puukolla kaiverrettaisiin haha. Silleen yhtään vähättelemättä kipua, mutta kyllä sen kestää!

   Mun täytyy joku sniikki piikki kuva siitä laittaa, mutta voi olla että ihan kokonaan en sitä täällä voi näyttää.. :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös