KESÄNEIDIN UUDET VAATTEET JA MAMAN MOODY BLUES


Kuvissa näkyvät vaatteet saatu ilmaiseksi: Lindex.

Julkaisu sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä. Ostamalla suosittelemiani tuotteita näiden linkkien kautta, tuet blogini toimintaa myös jatkossa.


Lindex Baby

Olen jo pitkään odottanut, että neiti pääsee vihdoin käyttämään kuvissa näkyviä ihania vaatteita, jotka sain ilmaislahjaksi Lindexiltä. Kuvan vaatteet ovat odotelleet kaapissa sitä hetkeä, että neiti kasvaa oikean kokoiseksi. Onneksi nyt vihdoin vaatteet ovat sopivia. Suurkiitokset vielä Lindexille uusista kesävaatteista. Olisittepa nähneet, kuinka neiti ihasteli uusia vaatteita tänään peilin edessä.

Kuten kuvista näkyy, täällä kävellään jo. Puhetta ei sen kummemmin ole vielä kuulunut, koska kaikki energia menee tasapainon kehittämiseen.

On jotenkin ihan outoa ajatella, että vasta kolmisen viikkoa sitten neiti viiletti eteenpäin polvillaan. Reilun viikon ajan käveltiin Espanjassa käsi kädessä, kunnes sitten aivan yhtäkkiä tyttäreni vain päästi kädestäni irti ja jatkoi kävelyä itsekseen. Nyt sitten juostaankin jo perässä (siis minä juoksen neidin perässä).Utelias ja reipas 1-vuotias

Pikkuisen lempipuuhaa on aivan kaiken tutkiminen, hiekan syöminen, kukkien nuuhkiminen sekä leikkipuistossa touhuaminen. Neiti voisi olla koko ajan ulkona. Heti aamusta, säällä kuin säällä, hän tuo ulkovaatteet ja kengät näkösälle, jotta voisimme lähteä nopeasti ulos.

Laitoinkin eilen Instagramin storiesiin kuvan tekstillä: "Hiekkalaatikkoarkea". Olin sen perään lisäämässä toisen kuvan, johon meinasin kirjoittaa, kuinka en aina tunne kuuluvani muiden äitien ja isien joukkoon leikkipuistossa ollessamme.

Mulla onkin ollut vähän haastava alkuvuosi ja olen joutunut tekemään töitä sen eteen, että olen saanut arjen rullaamaan sujuvasti. Välillä tuntuukin, että voisin vaan pakata laukut ja lähteä neidin kanssa pitkälle lomalle Espanjaan, nyt kun se olisi vielä mahdollista. 

Tällä hetkellä yksi haasteista liittyy omaan vapaa-aikaan ja siihen, että työ- ja harrastuskuvioihin ei tunnu riittävän aikaa ja jaksamista. Kuutenkin haluaisin pysyä tahdissa mukana. Kukallinen mekko: Lindex (*täällä)


Body: Lindex (*täällä)
Shortsit: Lindex (*täällä)


Ehkä jonkinlainen "summertime saddness" onkin mulle enemmän sääntö kuin poikkeus. Onneksi kesää on vielä jäljellä ja olo varmasti piristyy, kunhan saan taas rutiineista kiinni. Luotan myös siihen, että asioilla on aina tapana järjestyä. Onko teillä muilla samanlaisia haikeita ajatuksia näin kesäisin? 

Vähän tätä melankolisuutta helpottaa se, että avaamalla silmät palaa takaisin maan pinnalle tehokkaasti. Tyttäreni on kuitenkin parasta, mitä mulle on koskaan tapahtunut. Ja eikö hän olekin suloinen uusissa vaatteissaan? 

Entä muistattekohan vielä nämä asut? Onneksi on kesä, niin ei tarvitse kuvata studiossa!

t. Enni


Seuraa: 
Instagram: @ennimork
Facebook: Ennin kengissä

Kommentit

  1. Mulla on vähän sama. Odotan jo syksyn rutiineja ja niiden tuomaa turvaa sekä varmuutta. Äitiys tuo mukanaan kaikkea ihanaa, mutta myös alakuloa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on. Tavallaan ihanaa ja samalla tosi rankkaa. Mutta eihän se elämä aina pelkkää ruusuilla tanssimista ole :/

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös