Blogger's Inspiration Day via Ennin kengissä

Marraskuun 1. päivä. Mihin aika menee? Marraskuu on pimenevistä illoista huolimatta yksi lempikuukausistani siksi, että silloin täytän vuosia ja juhlimme avokin kanssa vuosipäivää. Marraskuussa saa siis juhlia tuplasti.

Ennen kuun vaihtumista vietettiin kuitenkin pyhäinpäivää, jolle osui pari muutakin ohjelmanumeroa. Blogger's Inspiration Day oli taas täynnä ohjelmaa. Olin paikalla lähes kolme tuntia, sillä heti aamupäivästä sain kunnian toimia Biozellin hiusmallina ja päivän päätteeksi istahdin vielä hennatatuoinnin laittoon. Hyvä, että ehdin käydä kääntymässä kotona, kun piti olla jo matkalla takaisin Helsinkiin illan gaalaa varten.

IMG_825small


Maxinessa järjestetty tapahtuma oli ehkä hitusen pienempi tällä kerralla yhteistyökumppaneiden määrään nähden, mutta sen sijaan pisteisiin oli panostettu. Erilaisia kuvauspisteitä oli parikin erilaista, joista erityisesti Instrumentariumin ja Vagabondin pisteet jäivät juuri sen takia mieleen.

Saatoin myös maistaa parhainta proteiinipatukkaa ikinä, koska olen muutenkin ihan koukussa Tupla-suklaapatukoihin. Patukka kuin patukka, mielestäni proteiinipatukka ei kuitenkaan ole jokapäiväinen herkku. Cloettan Tupla on kuitenkin mun suurinta suklaaherkkua ja sydäntä lämmittää myös se, että Tupla on alkujaan ollut suomalainen tuote. 


IMG_8212 copy
IMG_8187 copy

Biozellin pisteillä hiusmallina toimiessani, pääsin vielä kertaalleen kokeilemaan uusia Color Mask Sävyttävät Tyvisprayt -tuotteita. Odotan kovasti, josko johonkin olisi tallentunut edes yksi kuva valmiista kampauksesta, sillä olisi upea nähdä lopputulos. Ilmeeni oli varmaan näkemisen arvoinen vilkaistessani valmista kampausta peilin kautta. Oli siinä tukalla tuuheutta! 

Jään odottelemaan iltatapahtuman kuvia, joissa tyven tummempi väri näkyy paremmin. Kampauksessa tyveen lisättiin tumminta sävyä, hiukset letitettiin sivulta ja annettiin olla vapaana toisella puolella tuuhentaen ja kihartaen hiuksia.

IMG_8184 copy
IMG_8124 copy
IMG_8196 copy

Tapahtumassa tarjoiltu ruoka oli erittäin hyvää. Jotain yhtä herkullista olen suunnitellut loihtivani Santa Marian pisteeltä saadun tuotekassin avulla. Lupauduin kehittelemään reseptejä blogipostausta varten. Ehkäpä synttärijuhlista onkin tulossa aasia-teemainen perinteisen suomalaisen sijaan. Ainakin sushi on must, mutta illan voisi kruunata jokin hyvä wokki.

Muutenkin I left my heart in Tokyo. Ihan hirveä ikävä sinne.

IMG_8225 copy
IMG_8258sde
IMG_8219 copy
IMG_8213 copy
IMG_8223 copy
IMG_8233 copy
IMG_8236 copy

Palataan päivään vielä uudestaan, kunhan Instrumentariumin ja Vagabondin kuvat tulevat. Hieman vaarallisia nämä yhteistyöt kuitenkin ovat, sillä Vagabond sai mut ihastumaan yllä näkyviin kenkiin niin paljon, että harkitsen vakavasti niiden ostoa. Pisteeltä sain kiitokseksi lahjakortin, mutta ei sillä lähellekkään uusia kenkiä kustanneta... ;)

t. Enni

Kommentit

 1. Miks mä en tajunnu, että säkin olit tuolla? Jäi ihan moikkaamatta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Siellähän minä! Enpä tajunnut, että sinäkään olisit! :D

   Poista
 2. Oli niin ihana taas nähdä kaunokainen ♥ Innolla odottelen jo meidän illan kuvia :D

  VastaaPoista
 3. Oli kyl kiva tapahtuma taas ja oli kiva nähdä ♥! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli! Kiva oli nähdä pitkästä aikaa ja saada kotimatkalle seuraa! <3 :)

   Poista
 4. Oletpa ollut upeana ja näyttää olleen kiva päivä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Vanessa! Oli tosi hauskaa. :) Toivottavasti teilläkin!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös