VULKANIITTI / Struktuuritapetti

Arvatkaa, mistä tietää, että on kesä (paitsi, että ulkona on +27 astetta lämmintä)? Sinkkuelmän uusinnat alkoivat taas ja sehän tarkoittaa sitä, että olen naulattuna sohvalle aina uusintojen aikana.

Piti mun kuitenkin kirjoitella muustakin kuin sinkuista, mutta kuitenkin tästä päästään mukavalla aasinsillalla postauksen aiheeseen, eli makuuhuoneeseen, ja siihen, miltä se remontin jälkeen näyttää! Tietysti tämäkin on vielä kesken, sillä esim. yöpöytiä en ole edes ehtinyt vielä etsiä, mutta ainakin Tikkurilan lahjoittama Vana-struktuuritapetti* on seinässä ja kuviomaali pinnassa.

IMG_4474_copy
IMG_4470 copy
IMG_4465 copy
IMG_4478 copy

Sainpa tummia kuvia aikaiseksi. Otin vielä pari kuvaa demoamaan sitä, miten vaalea huone todellisuudessa on. Onneksi Tuomas mini -valaisimellekin löytyi varsin sopiva paikka makuuhuoneesta. Edelleen, kaikessa yksinkertaisuudessaan, se on aivan älyttömän kaunis lamppu.

IMG_4743 copy
IMG_4747 copy

Tapetointi hoitui mun ja mamin väsäämänä, ja ihan itse vielä levitin kuviointimaalin lopulta sienen avulla tapetin päälle. Maali sävytetiin nimikkeelle vulkaniitti ja mielestäni siitä tuli todella kivan sävyinen. Jos väri alkaa jossain vaiheessa kyllästyttää, voi tapetin maalata uudestaan joko täysin peittävällä maalilla, tai sitten kuviointimaalilla, joka jättää tapetin kuviot valkoisiksi.

Huone on nyt sellainen rauhallisen yksinkertainen, joten luulisi, että siellä saa hyvin unta. Pakko myöntää, että kyllä tämä pohjoisen valo ja läpikuultavat verhot aiheuttavat hieman uniongelmia (onneksi on kuitenkin sälekaihtimet). Vaan kyllä sitä taas pian ehtii nukkua pimeässäkin!

Mitä pidätte? :)

t. Enni

*Tapetti saatu blogin kautta

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös