Chic Outlet Shopping - Lontoon Bicester Village

Syksyn reissu Lontooseen lähestyy, ja tänään vasta tajusin jotain muutakin kivaa. Lontoossa sijaitsee samaan ketjuun kuuluva Outlet-kylä kuin missä olen aiemmin vieraillut mm. Pariisissa (La Vallée Village) ja Ingolstadtissa (Ingolstadt Village). Kyseessä on Chick Outlet Shopping -ketju, ja Lontoossa toimii Bicester Village -niminen kylä. 

Vaikka opiskelijana kesän työharjoittelusta ei varmaan jää säästöön juuri mitään, niin mulle riittäisi jo pelkkä vierailu tuolla. Ei sitä ikinä tiedä mitä pikkulöytöjä tekee... Nämä kaksi edellistä kylää ovat myös olleet mieluisia, sillä ruuhkia ei ole ollut, ja liikkeissä on yleensä saanut olla ihan rauhassa. Mitään Hullut Päivät -menoa en ole ikinä kokenut. Tietysti ajankohta vaikuttaa paljon. 

Mitä reissulta sitten odotan? Jotain alla olevan kaltaista. Viime reissun löytöjä näette täältä (klick) ja täältä (klick).

images: The Outnet: Michael Kors / Tory Burch


Silti, olin enemmän kuin innoissani nähdessäni kaikki kylän sisältämät liikkeet... Nyt kun vielä keksisi, miten paikan pääälle pääsisi helpoiten. Kannattaisiko vuokrata auto, jos menijöitä on useampi kuin yksi? Tai ottaa ihan tätä kylää varten tarkoitettu (suhteellisen tyyris) bussi, joka kustantaa 25 puntaa? Vai valita sittenkin juna..? Jos joku on käynyt tuolla, niin vinkkejä otetaan vastaan!


t. Enni

Kommentit

  1. kannattaa ottaa juna ja ostaa lippu etukäteen netistä. asemaalta on lyhyt matka kaupungin läpi tuonne kylään!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös