Karppivinkki: Vaasan Minihiilari


Vaasan Minihiilari, omg! 

En ole kovin kummoinen leipäsyöppö, joten olin aika innoissani löytäessäni lähikaupan hyllystä tällaisen karppileivän (hapankorput korvaavat mun leivät kotona). En myöskään luokittelisi itseäni miksikään karppaajaksi, mutta yleensä mulla vaan ei ole mitään leivänpäälistarvikkeita jääkaapissa, joten menen maitorahka-jogurttilinjalla.

Vaan nyt oli ihan pakko hemmoitella itseään, leivällä! Nämä Minihiilari-sämpylät ovat todella pehmeitä, meheviä ja kaiken kruunaavat tietysti nuo jyvät. Voihan se olla, että maun tekee osakseen myös Oivariini, mutta sen kerran, kun sitä leipää syö, niin oivista pitää olla päällä.


Jos nyt oikein muistelen, niin tosikarppaajathan syövät noin 10 grammaa (tai alle) hiilihydraatteja päivässä. Eli illan voisi ihan hyvin kruunata tällä leivällä, koska ilmeisesti koko sämpylä (tai puolikas?) sisältää vain 3 grammaa hiilareita. En jostain syystä löytänyt pakkauksesta sen kokoa, joten en tiedä onko annos kokonainen vai puolikas sämpylä. Paketti on kyllä todella kevyt, sillä osakseenhan nuo leivät ovat ihan vaan ilmaa. Ei sillä, etteivätkö ne kuitenkaan täyttäisi masua.
Sain leivän näyttämään kuvissa jotenkin todelta kuivahtaneelta, mutta siis uskokaa huviksenne, ette varmasti ole maistaneet pehmeämpää leipää. Leivän kilohinta ei ole mikään ihan halpa, mutta näistä olen toisinaan valmis tuon hinnan maksamaankin. Paketti on siis noin 1,99 euroa ja sisältää neljä sämpylää. 

Sanoinko jo, että se on hyvää!

t. Enni

Kommentit

 1. Mä oon aina kiertänyt kaukaa noi karppausleivät, oon mieluumin ilman tai laivon itse mutta jotenkin nyt valaistuin tän postauksen lukiessani että noisthan tekis hyvät burgerit ! Loistavaa, burgeri ilman sämpylää muuttui juuri aidommaksi kokemukseksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään oo ikinä ennen ostanut mitään karppijuttuja! Mutta nää tuntuivat hyllyssä niin pehmeiltä ja jotenkin perusleivän ostaminen kotiin tuntuu jo oudolta :D

   Mutta tosi hyvä juttu, pitää muuten itsekin testata. Nää käy myös paahdettuna!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös