Pinkit hiukset

Uudessa Costume-lehdessä oli ihan pikkiriikkinen kuva, jossa vilahti jonkun naisen vaaleanpunaiset latvat. Kiva himo tuli nyt vaaleanpunaisiin hiuksiin... Bf sano tietysti heti ettei missään nimessä, mutta mun pää haluaisi jotain muutosta.

Ja olihan Ellie Gouldingillakin (oon fani!) pinkkiä hiusta jossain välissä.Ylempi väri näyttää ihan karkilta ja alemmassa näytän mummolta. Silti...?

t. Enni

Kommentit

 1. Mä oon halunnu tollasia pastellihiuksia jo pitkään mutta eipä tummaan saa.... Minusta alempi kuva on pop sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blondien hiuksien vähät edut! XD Katsotaan onko mulla pokkaa, tai no saanko es lupaa!! ;DDDDD

   Poista
 2. Ai se lehti on jo kaupoissa. Mulla on mennyt viimepäivinä niin paljon rahaa eläinlääkärilaskuihin etten ole voinut mennä edes kauppaan tai kiskalle :( Jos nyt ton lehden verran kuitenkin panostaisin itseenikin ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :( Voi höh. Eläinlääkärit tuppaa kyllä viemään vikatkin rahat!
   Onneksi tuo eka lehti on vaan 2 euroa! Seuraava sitten taitaa olla jo lähemmäs kahdeksan...

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös