Torren markkinat ja Benalmadena

Eilen sai olla vielä takki päällä, mutta tänäänpä tuo lämpöaalto ihan yllätti. Aamulla olin jo ennen kahtatoista chinoissa ja topissa tekemässä kävelylenkkiä lähiympäristössä. Myöhemmin otin aurinkoa melkein 30 asteen lämmössä.

Nämä kuvat ovat kuitenkin eiliseltä, kun kävimme tekemässä reissun Torremolinokseen markkinoille ja myöhemmin kävimme myös Benalmadenan Puerto Marinassa.Näissä paikoissa on mun rakkaimmat muistot ja maisemat Espanjasta. Torre ja Benalmadena pysyvät aina mun suosikkeina.
Markkinoilta ja Benalmadenasta ostin matkamuistoja itselleni ja muille. Vaatteita en ole vielä ostanut yhtään, koska ilmeisesti huomenna alkavat taas alennusmyynnit. Sinne siis huomenna.

t. Enni

Kommentit

 1. Kuinka ihania kuvia oi oi...:)

  VastaaPoista
 2. Oon liian kateellinen, maki halun johonkin missa on appelsiineja ja noin kaunista! Ja oot muuten taaaas tai siis edelleen ihan supernatti!

  VastaaPoista
 3. Hanna: :) Sun pittää tilata lentoliput! ;D Mul muuten oli mielessä, että välittyyköhän näistä kuvista ollenkaan tätä lomatunnelmaa, mutta ehkä niistä sitten välittyykin! Haha kiitos ja hei niin myös sinäkin! :)

  VastaaPoista
 4. Oi oi noi loaferit...hintakin olis aika edullinen. :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös