Hairtrade - Uusia hiuksia

Tilasin taas Hairtradesta hiuksia! Tällä kertaa pitkällisen väripohdinnan jälkeen päädyin ottamaan sivuilla melko harmaalta näyttävän hiusnauhan, joka osoittautuikin hyväksi valinnaksi. Kokemuksesta tiedän, että vaaleaa sävyä tilatessa hius on yleensä todellisuudessa aina hieman punertavampaa. Ja niin oli tälläkin kertaa.

Hius on 18" pitkä ja hintaa oli 17,81 euroa (vertaa esim. tähän). Tilasin ystäväni kanssa, joten postikulut menivät puoliksi. Maksoimme hiukset Osuuspankin Visa Electronilla, koska Nordean verkkopankin kautta maksaminen ei aina onnistu.

En ostanut hiuksia pidennyksiksi, vaan ennemminkin tuuheuttamaan omia hiuksiani. Ostan yleensä tällaisia kahtena kappaleena, mutta koska en ollut varma väristä, tilasin vaan yhden. Ensi kerralla tilaan sitten toisenkin, niin saan hiuksistani aivan maksimaalisen upeat! :D


 


Ei ihan näytä samalta kuin nettisivuilla, mutta toimii tuuhennoksina silti hyvin. Alla hiusnauha on kiinni, aikaa meni pari minuuttia ja kiinnitys tapahtuu klipseillä. Nips naps!Tällainen se on päässä. Yleensä kiharran hiusta ensin hieman, mutta nyt en tehnyt sille mitään, joten sen näkee tuolta hiusten seasta. Eroa pituudessa ei ole, koska omat hiukseni ovat jo ennestään melko pitkät.


Eli tuollaisen toisen hommaan vielä jossain vaiheessa! Alla hieman vanhemia tilauksia, joille ei ole tällä hetkellä käyttöä.

Väri: Medium Brown
Väri: Auburn
Jos jotakuta jäi mietityttämään tilaaminen tuolta, tai mielessä on jokin muu kysymys, niin vastaan mielelläni!

t. Enni

Kommentit

 1. Kiva kuulla, että sinulla on kyseisetä paikasta positiivista kokemusta:) Olisin tilannut hiuksia kyseisestä paikasta, mutta heillä ei ollut teippihiusta valikoimassaan :( Mutta tosiaan ulkomailta tilattuna hiukset ovat huomattavasti halvempaa kuin täällä suomessa!


  http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Joo! tilauksien ja toimituksien suhteen on ollut kyllä hyvä kauppa.

  Tosin viime kerralla, kun tilasin tippihiuksia, niin niiden sinetit haurastuivat nopeammin, kuin yleensä.. Voi olla, että johtui siitä, kun värjäsin niitä. Kuitenkin tällaisen eron huomasin.

  Mutta nuo clip-onit ovat olleet hyviä! Värit aina heittää ja niitä on vähän vaikea arpoa, mutta kerran sain vaihdettua hiuKSet muutaman euron hintaan. (postikulut piti maksaa itse takaisinpäin lähetettäessä.)

  Muuten kyllä pelaa ja halpoja hiuksia ovat!

  VastaaPoista
 3. Onko noi pysyvät vai sellaset jotka voi ottaa hetkessä myös pois?

  VastaaPoista
 4. Ne on klipseillä, eli saa pois heti kun haluaa!

  VastaaPoista
 5. :) Tämä sinun blogisi on aivan ihana! Osaat kuvata aivan ihania kuvia, ja olet kaunis!! :) Mutta tahtoisin kysyä että menevätkö sinun pidennykset huonoiksi tai pilalle kun suoristat/kiharrat niitä? (: Itselläni oli ensin 40cm tummanruskeat, jotka pilasin liikapesulla heti alussa, ja uusille en uskalla nyt tehdä oikein mitään, vaikka tahtoisinkin laineita niihin. Käytätkö pidennyksiisi suojausaineita? (: Kiitän vastauksestasi jo näin etukäteen! (:

  VastaaPoista
 6. Kiitos:) Ihana kommentti sinulta!

  Oon vähän sellainen hiustuoteaddikti, että käytän näihin todella paljon erilaisia hoitavia tuotteita. En ole kyllä saanut pidennyksiäni pilalle. Ne pidennykset, jotka ovat olleet huonoja, ovat olleet sellaisia jo alusta asti. Pidennyksiä on erilaatuisia, jotkut menevät nopeammin huonoiksi. Ja lämpösuoja on ihan ehdoton kiharrettaessa!

  Tällaisia käytön yhden päivän aikana hiuksiini: Pesun yhteydessä hoitoainetta latvoihin ihan sairaasti. Huuhtelun jälkeen lämpösuoja-aineen laitto. Sitten föönaus, muotovaahto, ja Tigi After Party -hoitoaineen lisäys. Viimeisenä mainiutussa on silikonia ja se toimii pidennyksille aika kivasti. Kunhan ei laita liikaa.

  Sitten tietysti hyvä harja pidennyksille on myös tärkeä! Kannattaa kokeilla hyvien tuotteiden kanssa, niin ei se ainakaan kovin nopeasti hiuksia pilaa. Aitohiusta pitäisi siis pystyä kihartamaan ilman, että se menee heti pilalle. :)

  VastaaPoista
 7. Montako klipsiä tulee yhdessä paketissa vai pitääkö klipsien määrä valita erikseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tässä valmiissa hiusnauhassa vai jos tilaa ihan pelkän klipsipussin, jotka sitten kiinnitetään hiusnauhaan? Hiusnauhassa oli muistaakseni 6 valmiiksi kiinni, mutta klipsejä en ole ikinä erikseen tilannut.

   Poista
  2. Ja ovat valmiina hiusnauhassa, eikä voi erikseen päättää määrää tässä tuotteessa.

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös