Viikonloppu ja Espanjan ostokset

No eihän tästä tule nyt tule mitään! Viime viikon tiistaina olin vasta kunnolla parantunut, mutta torstai-iltana taas tunsin pientä kurkkukipua ja tässä sitä nyt ollaan. Koko viikonloppu sairaana. Onneksi tämä on vaan flunssaa, joten olen jaksanut olla jalkeilla. Tänään tosin päätä särkee paljon.

Ei ollut mitään järkeä käydä ravintolassa syömässä koko viikonloppuna, koska tällä hetkellä on ihan sama mitä suuhuni laitan. Kaikki maistuu samalta, eli ei miltään.


Kävin kuitenkin eilen Flamingossa katsomassa Black Swanin. Pienen mutustelun jälkeen olen sitä mieltä, että se oli hyvä. Pidin siitä, miten se oli hienosti toteutettu ja kuvattu. Ehkä hieman raaka omaan makuuni, mutta niitä kohtauksia lukuun ottamatta pidin siitä erittäin paljon.

Ehkä siihen vaikuttaa osittain se, että ymmärrän omakohtaisen kokemuksen kautta tuollaisen järkyttävän paineen vaikutuksen omalle terveydelle. Olen itsekin aikoinaan saanut kärsiä siitä ja osa vaikutuksista seuraakin minua läpi elämäni. Pystyin hyvin samaistumaan hahmoon, koska tiedän millaista on, kun vaatii itseltään täydellisyyttä.

Heijastuspinta-blogissa oli hieno leffa-arvostelu ko. elokuvasta, jonka luin vasta tänään. Oikeastaan samanlaisia fiiliksiä se herätti mussakin. Joten mitä sitä turhaan toistelemaan, käykäähän vilkaisemassa.

Laitan tähän nyt kuitenkin osan Espanjan ostoksista. Kaikki muut olivat jo pesussa, joten niistä myöhemmin.Yllä ehkä paras ostokseni koko reissusta, Topshopin pitsi-sifonki -mekko, jonka alkuperäinen hinta lähenteli 80 euroa. Alennuksessa oli, joten 22 euroa jäi maksettavaa. Se on ihana päällä!Zaran kelsitakillekaan ei jäänyt paljoa hintaa.


Sitten tämä aivan ihana Pull&Bearin tuulitakki, ihan lemppari sekin. Hinta oli 19,90 euroa. Näitä oli todella montaa eri värivariaatiota, mutta myyjän suosituksesta valitsin tämän. Ja täysin oikea valinta muuten olikin.


Ja yllä C&A:n tekonahkatakki. Itseasiassa äitini löysi tämän hyllyjen välistä! Eli nudetakki-kiintiö täytetty! Takki on sopivan väljä, eli alle mahtuu ainakin vaatetta. Hintaa sillä oli 35 euroa.

Ruskea huivi oli liikkeestä nimeltä Shana.


Nuo kengätkin olivat itse asiassa alennuksena, eli kaksi euroa jäi hintaa! Ostin kengät myös mustina, ne tosin maksoivat hieman enemmän, nimittäin viisi euroa. ;) Kauppa oli Dunnes Stores, josta meinasin vielä ostaa vaalean beigen trenssin kahdellakympillä. Jätin sen kuitenkin hankkimatta, ja nyt ehkä hieman kaduttaa.C&A:sta vielä löysin tuon ihanan neuleen.

Laitan loput ostoksista myöhemmin. Hyvää sunnuntaita, ja muistakaa siirtää kellot!

t. Enni

Kommentit

 1. Kivat hinnat kengillä :D Mäkin teen aina ihan ihme löytöjä ulkomailta, monet mun lempparikengistä on oikeesti pyörineet varmaan just 3-5e hinnoissa...

  VastaaPoista
 2. Joo, Suomessa kaikki maksaa ja se on niin väärin! :(

  VastaaPoista
 3. Todella hyvännäköinen kelsitakki!

  VastaaPoista
 4. Tuo tuulitakki on älyttömän hieno. Ja tuollaiset herkkukengät ottaisin enemmän kuin mielelläni:)

  VastaaPoista
 5. Niin, kiitos! Siellä oli kyllä ihania juttuja myytävänä ;) Harmi, kun ei matkalaukkuun mahtunut enempää :DD

  VastaaPoista
 6. Ihania ostoksia! Itsekin haluaisin nuden nahkatakin, mutta en ole mistään löytänyt :(

  http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Kiitos:) Eiköhän kevään mittaan ilmesty Suomenkin kauppohin tuollaisia!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös