Habitare 2022 järjestetään syyskuussa

Kaupallinen yhteistyö: Habitare

habitare-messut

Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare tulee vihdoin! 

Mitä Habitare tarjoaa? 

7.–11.9.2022 Helsingin Messukeskuksessa järjestettävä Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamiseen sekä kodin ja tilojen toiminnallisuuteen ja visuaalisuuteen. Messut sopivat hyvin kaikille kaikille asumisesta ja sisustamisesta kiinnostuneille.

Habitare

Habitare 2022

Aion vierailla messuilla ensi viikonloppuna, mutta en tiedä vielä tarkkaa päivää. Täytyy vähän kurkkia ohjelmaa verkkosivuilta. 

Sen tiedän ainakin, että Veke järjestää vierailijoille Sisusta tila -kilpailun, jossa paras sisustaja voittaa itselleen 500 €:n lahjakortin Veken verkkokauppaan. Lisäksi Gigantin pisteellä voi suunnitella itselleen Epoq-keittiön. Itse asiassa Epoqi-keittiö on myös tulossa tulevaan kotiin, joten mielenkiinnolla odotan millaisia keittiöitä messuilla on esillä sekä miltä oma lopullinen keittiö tulee sitten näyttämään.

Mulla on Instagramin puolella arvottavana kaksi lippua Habitare-messuille, joten käy osallistumassa arvontaan. Messuliput arvotaan 4.9.2022 mennessä.

t. Enni

Kommentit

  1. ens viikol btw myös tivoli ja sirkusmarkkinat, keravalla. hyviä messuja toivotan :) ps ei tarvii julkasta tätä se oon vaa mää sinkko vaihteeks

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös