Huomenna Espanjaan lapsen kanssa

kesäloma ja vaaleanpunainen takki


Matkustaminen kesällä 2022?

Onko maailma auennut, uskaltaako matkustaa? Onko tosiaan totta, ettei Espanjaan vaadita enää qr-maahantuloilmoitusta, vaan maahan pääsee Suomesta yhdellä tulosteella ja passilla? Niin se on!

Keväällä, kaiken kiireen ja sekamelskan keskellä sain omasta mielestäni tosi hyvän idean: varaanpa matkat itselleni ja tytölleni kahdestaan Espanjaan. Ei kauaa nokka tuhissut, kun Fisnkin lennot oli jo varattu ja sitten iski pienoinen paniikki. Miten hemmetissä selviän kahdestaan superaktiivisen lapsen kanssa viikon vailla mitään tukiverkostoa?

Vähän vielä tiesinkään, mitä kaikkea matkan varrelle sattuisi kevään aikana. Lähdetään vaikka siitä, että olemme olleet vuoroviikoin kipeänä koko kevään ajan ja kaiken lisäksi mursin vielä varpaani kolmisen viikkoa sitten ihan typerällä tavalla kotona etätöissä. 

En muista, koska olisin ollut näin väsynyt. Tuntuu, että talon rakentamiseen liittyvien päätösten tekeminen on helpompaa kuin suunnitella kenen luona lapsi on yötä viikon kuluttua. Asiat muuttuvat ja ihmiset tulevat kipeäksi tasaisena jatkumona. 

Mikä striimaaminen? Mikä urheilu? Tämä toimikoon lyhyenä selvennyksenä siitä, miksen ole kevään aikana tehnyt hirveästi mitään omia juttuja. Elämän suunnittelu on ollut ihan todella hankalaa.

New Yorker vaaleanpunainen farkkutakki

lapsen kanssa ulkomaille

Kahdeksan viikon kesäloma

Niin se kevät sitten kuitenkin hurahti ja sain puhuttua epäilemättä pähkähullun ystäväni ympäri, koska hän päätti osallistua tyttärensä kanssa mukaan reissuun. Näin tullaan saamaan vielä vähän isompi sirkus aikaiseksi (oikeasti kaksi aikuista reissussa varmasti helpottaa aika paljonkin olemista). Joten eikö olekin siistiä? Pitkästä aikaa tyttöjen rantaloma.

Tällä viikolla mulla alkoi ihan luksukselta tuntuva kahdeksan viikon opettajan herm..kesäloma. Samalla tietysti toivoisin, että myös kaikilla muilla opettajilla olisi yhtäläiset mahdollisuudet viettää ansaittua, palkallista lomaa.

Jos planeettojen asennot osuvat kuitenkin huomenna oikeaan, niin täältä tullaan Torremolinos. Olikin jo ikävä.

Hyvää kesää kaikille!

t. Enni

Kommentit

 1. Ihanaa matkaa! Tää ope saa odottaa syyslomaan asti, että pääsee Kanarialle, mutta pääseepä vihdoinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun lähdet! Syksyllä ei ole ehkä enää ihan niin kuuma (tai ehkä on) 😂

   Poista
 2. 🇪🇸 🇪🇸 🦙🦙

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa just hyvältä, ihanaa että kaverikin lähtee mukaan! Teille tulee niin hauskaa, nauttikaa lomasta! ☀️

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös