6 x Kuulumisia: uusi työ, uusi organisaatio

Julkaisu sisältää kaupallisia yhteistyökumppaneita!

HAVU Gaming Stream Team Primmmrose


Hei pitkästä aikaa! 

Lupasin päivitellä tänne reissukuulumisia, mutta se oli ennen kuin tiesin, että aloittaisin taas opehommat. Niinpä vähän kuulumisia tähän väliin.

1. Paluu opehommiin osa-aikaiseksi digiopettajaksi

Eli kyllä, nro yksi kuulumisista on paluu opettajaksi. Aloitin viime kuun puolella työt digiopena Helsingissä ja tarkoituksena oli opettaa syyslomaan asti digiä kolmena päivänä viikossa, mutta matkaan tuli kuitenkin muutama mutka, sillä...

2. Sain vakituisen työpaikan media-alan opettajana

...ja ensi viikon alusta aloitan täysipäiväisenä amisopena vanhassa duunipaikassani. 

Joten elämä on vaatinut priorisointia viime aikoina. Sivuun ovat jääneet harrastukset, sillä eniten aikaa vie tällä hetkellä työ, vähän striimausjututkin sekä elämä lapsen kanssa. Olen kuitenkin niin innoissani vakituisesta työpaikasta, josta kuulin itsekin vasta noin pari viikkoa sitten, että huhheijaa. 

Samalla iloitsen siitä, että mun toinenkin unelmistani toteutui, nimittäin...


BMW 420i


3. Liityin HAVU Gamingin Stream Teamiin

Siihen samaan syssyyn julkaistiin myös mun liittyminen suomalaisen eSports-ogranisaation HAVU Gamingin stream tiimiin, mikä sekin on ihan älyttömän siistiä. 

Havu Gaming on suomalainen elektronisen urheilun seura ja hyvin arvostettu sellainen, kuten tästä käy ilmi.

Primmmrose HAVU Gaming

4. Perustin oman kaupan

Ja tässä kaiken ohella perustin merch storen nimeltä Primmmstore, jossa myydään meidän alpakkalauma-yhteisön tuotteita. #LAUMANVOIMA 

Käy myös kurkkaamassa Primmmstoren IG-sivut ja pistä tili seurantaan.

Primmmstore laumanvoima-paita


5. Elokuun #hyvinvointihaaste

Järjestettiin Alpakkalauman kanssa perinteiseen tapaan kuukauden kestänyt hyvinvointihaaste ja tällä kertaa saatiin siihen mukaan myös yhteistyökumppaneita. Koko kuukauden ajan suoritimme erilaisia rasteja Alpakkabingostamme, ja rastien tarkoituksena oli tuoda pieniä kivoja juttuja arkeen ja samalla kasvattaa hyvää mieltä päiviin. Yhdessä tsemppasimme toisiamme pitkin kuukautta. 

Loppukuusta arvottiin tuotepalkintoja yhdessä Tokmannin, HAVUn ja Puhdistamon kanssa yhteensä kuudelle onnekkaalle!

Twitch

Nämä striimipuolen jutut harvemmin kiinnostavat porukkaa täällä blogin puolella, mutta toisaalta mukaan on liittynyt lukijoita myös Twitchistä, joten siksi koen, että näistä asioista on kiva kirjoitella tälläkin puolella.

Oikeastaan mun puolen vuoden täysipäiväinen striimausurani kiteytyi hyvin elokuuhun, jolloin saatiin mukaan yhteistyökumppaniksi mm. Tokmanni, Padel Club Finland sekä Chebici Järvenpää. 

Puolen vuoden aikana ehti oikeasti tapahtua paljon, sillä sain Twitchissä arvostetun partneruuden keväämmällä tämän organisaatioon liittymisen lisäksi. Huh!


Elokuun hyvinvointihaaste Alpakkalauma

5. Flunssa

Paluu arkeen tapahtui niinkin arkisesti, että tätä kirjoittaessani istun tietokoneella 37,5 asteen kuumeessa ja vietän sairaslomapäivää, johon on kuulunut yhteydenpito opiskelijoihin aina silloin kun olo on sen sallinut. 

Yskä ja väsymys kruunavat tukkoista oloani, jossa en voisi kuvitella näyttäytyväni opiskelijoille juuri nyt. Niinpä säästin heidät tänään yritykseltä pitää heille etäopetusta.

Tällaisia isoja ja vähän pieniäkin kuulumisia tähän väliin. Mä kuitenkin yritän päästä tekemään ainakin kuvapainotteisia postauksia kesän reissusta tänne, sillä näytettävää olisi paljon. Ehkä myös Instagramin puolelle voisin julkaista niitä muistelmia-teemalla. 

Mitäpä sun syksyyn kuuluu? Onko sielläkin vähän kiireistä? :)

t. Enni

HAVU-kuvat: Tuomas Kujansuu

Kommentit

 1. Onnea kaikista juonenkäänteistä sun syksyssä! Kuulostaa tosi hyvältä ja mielenkiintoiselta, vaikken ehkä ihan kaikkea lukemastani ymmärtänytkään.

  Mä oon yhtaikaa ope ja opiskelija (tai ainakin olen olevinani...). Periaatteessa mun pitäis jo vääntää ekoja kursseja mun koulutusteknologian maisterista, mutta akateeminen vapaus + mañana + kauniit ulkoilusäät = ehkä aloitan ens viikolla... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha ei haittaa ja ihana kun jätit kommenttia. :) <3

   Ja hei, samma här! Mulla kans opparia vaille valmis ylempi amk, mut ei oikein oo jostain syystä ehtinyt tehdä opintoja eteenpäin. Ulkosäät vaikuttanut ehkä kans, vaikka Suomessa ollaankin heh.. Onnea hei sinne opintoihin. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös