Siirry pääsisältöön

6 x Kuulumisia: uusi työ, uusi organisaatio

Julkaisu sisältää kaupallisia yhteistyökumppaneita!

HAVU Gaming Stream Team Primmmrose


Hei pitkästä aikaa! 

Lupasin päivitellä tänne reissukuulumisia, mutta se oli ennen kuin tiesin, että aloittaisin taas opehommat. Niinpä vähän kuulumisia tähän väliin.

1. Paluu opehommiin osa-aikaiseksi digiopettajaksi

Eli kyllä, nro yksi kuulumisista on paluu opettajaksi. Aloitin viime kuun puolella työt digiopena Helsingissä ja tarkoituksena oli opettaa syyslomaan asti digiä kolmena päivänä viikossa, mutta matkaan tuli kuitenkin muutama mutka, sillä...

2. Sain vakituisen työpaikan media-alan opettajana

...ja ensi viikon alusta aloitan täysipäiväisenä amisopena vanhassa duunipaikassani. 

Joten elämä on vaatinut priorisointia viime aikoina. Sivuun ovat jääneet harrastukset, sillä eniten aikaa vie tällä hetkellä työ, vähän striimausjututkin sekä elämä lapsen kanssa. Olen kuitenkin niin innoissani vakituisesta työpaikasta, josta kuulin itsekin vasta noin pari viikkoa sitten, että huhheijaa. 

Samalla iloitsen siitä, että mun toinenkin unelmistani toteutui, nimittäin...


BMW 420i


3. Liityin HAVU Gamingin Stream Teamiin

Siihen samaan syssyyn julkaistiin myös mun liittyminen suomalaisen eSports-ogranisaation HAVU Gamingin stream tiimiin, mikä sekin on ihan älyttömän siistiä. 

Havu Gaming on suomalainen elektronisen urheilun seura ja hyvin arvostettu sellainen, kuten tästä käy ilmi.

Primmmrose HAVU Gaming

4. Perustin oman kaupan

Ja tässä kaiken ohella perustin merch storen nimeltä Primmmstore, jossa myydään meidän alpakkalauma-yhteisön tuotteita. #LAUMANVOIMA 

Käy myös kurkkaamassa Primmmstoren IG-sivut ja pistä tili seurantaan.

Primmmstore laumanvoima-paita


5. Elokuun #hyvinvointihaaste

Järjestettiin Alpakkalauman kanssa perinteiseen tapaan kuukauden kestänyt hyvinvointihaaste ja tällä kertaa saatiin siihen mukaan myös yhteistyökumppaneita. Koko kuukauden ajan suoritimme erilaisia rasteja Alpakkabingostamme, ja rastien tarkoituksena oli tuoda pieniä kivoja juttuja arkeen ja samalla kasvattaa hyvää mieltä päiviin. Yhdessä tsemppasimme toisiamme pitkin kuukautta. 

Loppukuusta arvottiin tuotepalkintoja yhdessä Tokmannin, HAVUn ja Puhdistamon kanssa yhteensä kuudelle onnekkaalle!

Twitch

Nämä striimipuolen jutut harvemmin kiinnostavat porukkaa täällä blogin puolella, mutta toisaalta mukaan on liittynyt lukijoita myös Twitchistä, joten siksi koen, että näistä asioista on kiva kirjoitella tälläkin puolella.

Oikeastaan mun puolen vuoden täysipäiväinen striimausurani kiteytyi hyvin elokuuhun, jolloin saatiin mukaan yhteistyökumppaniksi mm. Tokmanni, Padel Club Finland sekä Chebici Järvenpää. 

Puolen vuoden aikana ehti oikeasti tapahtua paljon, sillä sain Twitchissä arvostetun partneruuden keväämmällä tämän organisaatioon liittymisen lisäksi. Huh!


Elokuun hyvinvointihaaste Alpakkalauma

5. Flunssa

Paluu arkeen tapahtui niinkin arkisesti, että tätä kirjoittaessani istun tietokoneella 37,5 asteen kuumeessa ja vietän sairaslomapäivää, johon on kuulunut yhteydenpito opiskelijoihin aina silloin kun olo on sen sallinut. 

Yskä ja väsymys kruunavat tukkoista oloani, jossa en voisi kuvitella näyttäytyväni opiskelijoille juuri nyt. Niinpä säästin heidät tänään yritykseltä pitää heille etäopetusta.

Tällaisia isoja ja vähän pieniäkin kuulumisia tähän väliin. Mä kuitenkin yritän päästä tekemään ainakin kuvapainotteisia postauksia kesän reissusta tänne, sillä näytettävää olisi paljon. Ehkä myös Instagramin puolelle voisin julkaista niitä muistelmia-teemalla. 

Mitäpä sun syksyyn kuuluu? Onko sielläkin vähän kiireistä? :)

t. Enni

HAVU-kuvat: Tuomas Kujansuu

Kommentit

 1. Onnea kaikista juonenkäänteistä sun syksyssä! Kuulostaa tosi hyvältä ja mielenkiintoiselta, vaikken ehkä ihan kaikkea lukemastani ymmärtänytkään.

  Mä oon yhtaikaa ope ja opiskelija (tai ainakin olen olevinani...). Periaatteessa mun pitäis jo vääntää ekoja kursseja mun koulutusteknologian maisterista, mutta akateeminen vapaus + mañana + kauniit ulkoilusäät = ehkä aloitan ens viikolla... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha ei haittaa ja ihana kun jätit kommenttia. :) <3

   Ja hei, samma här! Mulla kans opparia vaille valmis ylempi amk, mut ei oikein oo jostain syystä ehtinyt tehdä opintoja eteenpäin. Ulkosäät vaikuttanut ehkä kans, vaikka Suomessa ollaankin heh.. Onnea hei sinne opintoihin. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt