Siirry pääsisältöön

Laatukoru ja Silván-timanttikorut - Kaulassani upea Halo-timanttikaulakoru

 Kaupallinen yhteistyö: Laatukoru

Ennin kengissä kaulakoru


Laatukoru ja Silván-timanttikorut

En muista, milloin eksyin katsomaan Silván-malliston upeita koruja ensimmäisen kerran, mutta muistan kuitenkin ihastuneeni koristeellisen Silván-timanttisormuksen muotoiluun, sillä siinä oli jotain kauniin nostalgista. Niinpä tässä julkaisussa, joka on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Laatukorun kanssa, tulen kertomaan lisää Laatukorun omasta Silvan-mallistosta sekä siitä, miksi juuri vaaleanpunaisin kivin koristellut sormukset ja kaulakorut kiehtovat minua.

Korujen kiehtova maailma

Kun museossa silmäni osuvat jalokiviin tai runsaan koristeellisiin kaulakoruihin, olen aivan myyty. En edes muista, kauanko viihdyin taidemuseossa ihastelemassa Aino Sibeliuksen koruja muutamia vuosia sitten. Koruissa on mielestäni aina ollut jotain taianomaista ja ne toimivat minuun kuin magneetti. Koen todella suurta kiinnostusta koruja kohtaan.

Vähän aikaa sitten löysin itseni verkosta etsimässä kuvia vaaleanpunaisista koruista (teen tätä aika usein) ja tuolloin eteeni ilmestyivät juuri Silván-malliston Halo-timanttiriipus sekä Halo-timanttisormus.


Silván-malliston Halo-timanttiriipus


Koruhaaveita

Kerron nyt hieman taustoja omista koruhaaveistani. Jos minulla joku haave on, niin se on vaaleanpunaisen timanttikorun omistaminen, tai ehkä jopa sellaisen löytäminen jostakin arvaamattomasta paikasta. Olen jo pitkään pohtinut, kuinka hienoa olisi löytää jonkun henkilön kauan kadoksissa ollut sormus. 

Usein matkoilla ollessani tähyilenkin ympäristöä paljon, sillä ties vaikka silmiini osuu jokin löytö. Viimeksi Norjaan matkustaessani keräsin myös paljon erilaisia kiviä matkamuistoiksi. Silmäni pysähtyivät aina kiviin, jotka olivat puhtaan valkoisia, tai niissä näkyi häivähdys vaaleanpunaista.

Silván Halo-timanttiriipus vaaleanpunaisella morganiitilla

Tätä julkaisua varten sain kuvauslainaan Silván-malliston upean 0,10 karaatin Halo-timanttikaulakorun, joka on klassisen kaunis ja siro kaulakoru. Korun kruunaa keskellä oleva hennon vaaleanpunainen morganiittikivi.

Olemukseni muuttui heti pukiessani korun ylleni, sillä korun pitämisestä tuli hyvä fiilis ja tuntui kuin jotain erityistä olisi ollut meneillään. Koru sai minussa aikaan olon, ettei enää tehnyt mieli olla huonossa ryhdissä.


Ennin kengissä ja Silván-malliston Halo-timanttiriipus

Laatukorun Silvan-malliston timanttikaulakoru

Laatukorun timanttikaulakoru

Silván-malliston Halo-timanttikaulakoru, Laatukoru


Silván-timanttikorut

Kyseinen koru kuuluu Laatukorun omaan Silván-mallistoon, jota Laatukoru jälleenmyy verkkokaupassaan sekä 13 myymälässään tunnettujen brändien tuotteiden lisäksi. Mallistoon kuuluvat vihkisormukset, kihlasormukset, timanttisormukset, timanttikorvakorut ja timanttiriipukset. 

Silván-timanttikorujen suunnittelu ja valmistus tapahtuu Suomessa Hyvinkään verstaalla. Sarjan korut suunnitellaan huolellisesti laadusta tinkimättä ja hinta pysyy kohtuullisena, sillä suoraan valmistajalta ostettuna korun hinta pystytään pitämään edullisena tukkuportaan jäädessä pois välistä.

Suomalaisen perheyrityksen Silván-timanttikorut ovatkin Laatukorun ylpeys, enkä yhtään ihmettele, sillä Silván-korut ovat huippukauniita ja niissä näkyvät huikeiden ammattilaisten kädenjäljet. Korujen suunnittelussa inspiroidutaan ajankohtaista korutrendeistä ja verstaan koruseppien sekä Laatukorun myyjien kautta tulevista ideoista.

Korujen valmistuksessa käytetään vain parhaimpia materiaaleja, kuten 14 tai 18 karaatin kelta-, valko-, tai ruusukultaa, platinaa ja korkealaatuisia timantteja. Koruja on mahdollista suunnitella uniikkikappaleina ja myös pieninä sarjoina.

Kenelle Silván-korut on suunniteltu?

Ihmisille, jotka arvostavat klassista muotoilua ja tyylikkyyttä. Valikoima pursuaa ajattoman kauniita koruja. Sen lisäksi menin sanattomaksi nähdessäni tämän mielettömän upean Silván-timanttiriipuksen, josta haaveilen Halo-timanttiriipuksen ohella.


Timanttikoru Halo-timanttiriipus


Vaaleanpunaisia unelmia

Olen usein miettinyt, mikä vaaleanpunaisin kivin koristelluissa koruissa viehättää. Liittyykö siihen niin paljon muistoja vaaleanpunaisista hetkistä Espanjassa auringonlaskun aikoihin, vai yhdistänkö väriin tyttömäisen makean tuoksun, jollaisia myös hajuvesissä suosin? Tai ehkä vaan pidän haaveilusta, kauniista asioista ja historian tuomasta mystiikasta.

Kurkkaa Silván-malliston upeat timanttikorut ja kerro mikä sykähdytti! Sykkiikö sinunkin sydämesi vaaleanpunaisille kiville?

t. Enni

Julkaisu on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Laatukorun kanssa.

Kommentit

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my