Alpakkapiknik Mathildedalissa

Alpakka-piknik Mathildedalissa

TEAM ALPACA

Alpakka, tuo pehmoinen ja hulvattoman näköinen eläin, joka ulkonäöllään sulattaa kenen tahansa sydämen. 

Team Alpaca, all packed. Ystävykset lähdössä Espanjaan muutama vuosi sitten ja kaikki pakattu valmiiksi. Alkujaan siis inside-vitsistä lähtenyt juttu, joka sittemmin jäi elämään.

En rehellisesti sanottuna muista, syntyikö alpakkajuttu tästä vai mistä, mutta tuosta reissusta lähtien alpakat ovat olleet ystäväporukkani kantava teema. Nykyisin juttu on myös lähtenyt laajentumaan vähän isompiinkin mittakaavoihin.


Alpakka-piknik Mathildedalissaalpakkapiknik
Alpakka

Alpakka piknik


Alpakkapiknik

Viikonloppuna lounastimme ihan oikeiden alpakoiden kanssa, sillä kävimme kolmistaan Ruukin kehräämön & puodin järjestämällä alpakkapiknikillä Mathildedalissa. Koska minä ja ystäväni olemme olleet vähän ruokarajoitteisia viime aikoina, saimme järjestää piknikille omat eväät.

Olimme pakanneet mukaan kaikenlaisia herkkuja, kuten mm. gluteenitonta pastasalaattia, vadelmia, viinirypäleitä, gluteenittomia muffinsseja, tummaa suklaata, taateleita sekä kombuchaa.  

Niitä sitten söimme alpakoiden kanssa samassa aitauksessa ja pääsimme ihastelemaan alpakoita ihan läheltä. Hieman ujoja kavereita nämä herrat olivat, mutta selvästi läsnäolomme herätti kiinnostusta. Saatiin hyviä selfieitäkin!

Sään kanssa kävi hyvä tuuri - koko viikko oli kuitenkin ollut koleaa ja sateista. Lauantaina aurinko sitten porottikin pilvettömältä taivaalta ja ulkona oli todella lämmintä.

Jos tämä ei ollut once in a lifetime -kokemus, niin mikä sitten?


alpakkapiknik-jalkiruoka
Primmmrose alpakkaKäsi ylös, oletko ollut alpakkapiknikillä? Satuin myös näkemään mainoksia, että piakoin olisi tarjolla alpakkajoogaa... Pitäisikö? 

Mother of alpacas aka Primmmrose kuittaa! 

t. Enni

Kommentit

  1. Voi mitä ihania afrotyyppejä! Varmasti ollut hauska lounastaa niiden keskellä. Vuohijoogasta olen kuullut (ja lukenut), mutta alpakkajooga vois myös olla hauskaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä on vuohijooga? Haha! Kiitos paljon, tää oli kyl ehdottomia kesän kohokohtia! 😂

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös