Siirry pääsisältöön

Punainen pikkujoulumekko

Julkaisu on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Bubbleroomin kanssa ja se sisältää kaupallisia linkkejä, jotka on merkattu *-merkinnällä.

pitsinen body Bubbleroom

The pikkujoulumekko 2020

Koronaystävälliset synttärijuhlat oli ja meni, huh 32 vuotta tuli täyteen! Viime postauksen julkaisustakin on jo jonkin verran aikaa, sillä olen keskittänyt suurimman huomioni toisten somekanavien puolelle (niistä lisää postauksen lopussa).  

Blogi 10 vuotta!

Tiesitkö muuten, että mun blogi on kuukautta vaille 10-vuotias? Aloitin siis bloggaamisen ollessani ihan pikkuinen, vain 22-vuotias. Little did I know... :) Mutta jotta saadaan tännekin vähän säpinää (ja koska haluan ehdottomasti jakaa seuraavat asukuvat), niin tässäpä olisi vinkkinä The Pikkujoulumekko vuosimallia 2020.

Kyseessä on upeaakin upeampi *Chiara Forthin Snapshot Drape, jonka sain Bubbleroomilta kaupallisen yhteystyön ansiosta. Mekko ylitti kertaheitolla odotukseni, sillä useinkaan nettikaupoista ostamani tuotteet eivät kerralla sujahda päälle yhtä sulavasti, sillä olen huono arvioimaan omaa kokoani nettikaupoissa.

Hieman lyhyehkö tämä kieltämättä on, mutta mitä nyt olen pitänyt silmällä trendejä, niin minimekot tekevät kovaa paluuta. Tapani mukaisesti lisäsin juhlapäivänä jalkaan vielä mustat sukkahousut, ettei vilautusvaaraa varmastikaan päässyt syntymään. Näin koin oloni mekossa turvalliseksi ja mukavaksi. 

Mekon leikkaus on muutenkin imarteleva ja tällainen malli istuu usein ainakin omalle kurvikkaalle kropalleni parhaiten. 


Punainen mekko

Bubbleroom tekoturkistakki

punainen samettimekko

Kuvissa vilahtaa myös ihana Happy Hollyn *Sienna Fur Coat Black -tekoturkistakki sekä Bubbleroomin romanttinen *Violette Lace Body. Musta onkin hiljalleen tullut bodyjen suurkuluttaja... Tämänkin mekon alla pidin bodya.

It's BLACK WEEK 

Tiedoksi vielä, että koodilla ENNI10 saa -10% alennuksen koko *Bubbleroomin valikoimasta kuun loppuun asti. Koodi ei kuitenkaan toimi enää ensi viikolla, kun alkaa Bubbleroomin Black Week -kampanja

Sen sijaan haluan kuitenkin kertoa nyt jo hieman etukäteen, että ensi viikolla onkin vielä paremmat alennukset käynnissä, kun koko valikoima sujahtaa -20% alennukseen! Kannattaa jo nyt siis käydä kurkkimassa mitä kaikkea valikoimasta löytyy ja valmistautua ensi viikon alennuksiin.

ISO KIITOS

Tähän loppuun haluaisin vielä kiittää teitä kaikkia siellä, joiden ansiosta tämän blogin pystyssä pitäminen on ollut mahdollista. Niin iso kiitos kuuluu oikeasti teille ihmiset, jotka olette eläneet tätä matkaa kanssani kaikki nämä vuodet ja osallistuneet kommentein ja viestein keskusteluun. 

Vaikka en ole täällä enää niin aktiivinen, niin minut löytää somen puolelta monestakin eri kanavasta.

Tässä niitä:Sekä nykyisin myös srtiimiä tarjolla osoitteessa: twitch.tv/primmmrose

KIITOS! <3 

t. Enni


Julkaisu on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Bubbleroomin kanssa ja se sisältää kaupallisia linkkejä, jotka on merkattu *-merkinnällä.

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Huomenna Espanjaan lapsen kanssa

Matkustaminen kesällä 2022? Onko maailma auennut, uskaltaako matkustaa? Onko tosiaan totta, ettei Espanjaan vaadita enää qr-maahantuloilmoitusta, vaan maahan pääsee Suomesta yhdellä tulosteella ja passilla? Niin se on! Keväällä, kaiken kiireen ja sekamelskan keskellä sain omasta mielestäni tosi hyvän idean: varaanpa matkat itselleni ja tytölleni kahdestaan Espanjaan. Ei kauaa nokka tuhissut, kun Fisnkin lennot oli jo varattu ja sitten iski pienoinen paniikki. Miten hemmetissä selviän kahdestaan superaktiivisen lapsen kanssa viikon vailla mitään tukiverkostoa? Vähän vielä tiesinkään, mitä kaikkea matkan varrelle sattuisi kevään aikana. Lähdetään vaikka siitä, että olemme olleet vuoroviikoin kipeänä koko kevään ajan ja kaiken lisäksi mursin vielä varpaani kolmisen viikkoa sitten ihan typerällä tavalla kotona etätöissä.  En muista, koska olisin ollut näin väsynyt. Tuntuu, että talon rakentamiseen liittyvien päätösten tekeminen on helpompaa kuin suunnitella kenen luona lapsi on yötä viikon

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt