Punainen pikkujoulumekko

Julkaisu on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Bubbleroomin kanssa ja se sisältää kaupallisia linkkejä, jotka on merkattu *-merkinnällä.

pitsinen body Bubbleroom

The pikkujoulumekko 2020

Koronaystävälliset synttärijuhlat oli ja meni, huh 32 vuotta tuli täyteen! Viime postauksen julkaisustakin on jo jonkin verran aikaa, sillä olen keskittänyt suurimman huomioni toisten somekanavien puolelle (niistä lisää postauksen lopussa).  

Blogi 10 vuotta!

Tiesitkö muuten, että mun blogi on kuukautta vaille 10-vuotias? Aloitin siis bloggaamisen ollessani ihan pikkuinen, vain 22-vuotias. Little did I know... :) Mutta jotta saadaan tännekin vähän säpinää (ja koska haluan ehdottomasti jakaa seuraavat asukuvat), niin tässäpä olisi vinkkinä The Pikkujoulumekko vuosimallia 2020.

Kyseessä on upeaakin upeampi *Chiara Forthin Snapshot Drape, jonka sain Bubbleroomilta kaupallisen yhteystyön ansiosta. Mekko ylitti kertaheitolla odotukseni, sillä useinkaan nettikaupoista ostamani tuotteet eivät kerralla sujahda päälle yhtä sulavasti, sillä olen huono arvioimaan omaa kokoani nettikaupoissa.

Hieman lyhyehkö tämä kieltämättä on, mutta mitä nyt olen pitänyt silmällä trendejä, niin minimekot tekevät kovaa paluuta. Tapani mukaisesti lisäsin juhlapäivänä jalkaan vielä mustat sukkahousut, ettei vilautusvaaraa varmastikaan päässyt syntymään. Näin koin oloni mekossa turvalliseksi ja mukavaksi. 

Mekon leikkaus on muutenkin imarteleva ja tällainen malli istuu usein ainakin omalle kurvikkaalle kropalleni parhaiten. 


Punainen mekko

Bubbleroom tekoturkistakki

punainen samettimekko

Kuvissa vilahtaa myös ihana Happy Hollyn *Sienna Fur Coat Black -tekoturkistakki sekä Bubbleroomin romanttinen *Violette Lace Body. Musta onkin hiljalleen tullut bodyjen suurkuluttaja... Tämänkin mekon alla pidin bodya.

It's BLACK WEEK 

Tiedoksi vielä, että koodilla ENNI10 saa -10% alennuksen koko *Bubbleroomin valikoimasta kuun loppuun asti. Koodi ei kuitenkaan toimi enää ensi viikolla, kun alkaa Bubbleroomin Black Week -kampanja

Sen sijaan haluan kuitenkin kertoa nyt jo hieman etukäteen, että ensi viikolla onkin vielä paremmat alennukset käynnissä, kun koko valikoima sujahtaa -20% alennukseen! Kannattaa jo nyt siis käydä kurkkimassa mitä kaikkea valikoimasta löytyy ja valmistautua ensi viikon alennuksiin.

ISO KIITOS

Tähän loppuun haluaisin vielä kiittää teitä kaikkia siellä, joiden ansiosta tämän blogin pystyssä pitäminen on ollut mahdollista. Niin iso kiitos kuuluu oikeasti teille ihmiset, jotka olette eläneet tätä matkaa kanssani kaikki nämä vuodet ja osallistuneet kommentein ja viestein keskusteluun. 

Vaikka en ole täällä enää niin aktiivinen, niin minut löytää somen puolelta monestakin eri kanavasta.

Tässä niitä:Sekä nykyisin myös srtiimiä tarjolla osoitteessa: twitch.tv/primmmrose

KIITOS! <3 

t. Enni


Julkaisu on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Bubbleroomin kanssa ja se sisältää kaupallisia linkkejä, jotka on merkattu *-merkinnällä.

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös