Poster Storelta tyylikkäät taulut ja kehykset joka kotiin


Julkaisu on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä yrityksen Poster Store kanssa.

Poster store -tauluseinä


TYYLIKKÄÄT TAULUT JA JULISTEET POSTER STORELTA

Pääsin vihdoin toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni kaupallisesta yhteistyöstä Poster Store -nimisen verkkokaupan kanssa. Tätä yhteistyötä varten saimme siskoni kanssa toteutettaviksi erilaiset julisteseinät omiin koteihimme. Minun kotiini valitut julisteet olivat hempeän vaaleanpunaisen sävyisiä, kun taas siskoni kotiin valikoitui vihertävänsävyisiä julisteita mustilla kehyksillä. Siskoni valitsemat kauniit luontoaiheiset julisteet kruunasivatkin hänen olohuoneensa täydellisesti.

Poster Store tarjoaa kattavan valikoiman kauniita ja edullisia julisteita sekä kehyksiä, jotka ovat skandinaavista muotoilua, ja joiden avulla oman kodin sisustaminen on helppoa. Verkkokaupasta löytyykin runsas valikoima julisteita eri teemoista ja kategorioista sekä runsaasti inspiraatiota, jotta oman tauluseinän suunnittelu sujuu helposti.

Poster Storen nettisivuille julkaistaan myös kerran viikossa uusi kokoelma julisteita! Lisäksi kaikki yrityksen julisteet on painettu kestävästi tuotetulle hyvälaatuiselle paperille.

Ps. Julkaisu sisältää alennuskoodin!


julisteseinä

LUONTOAIHEISET JULISTEET OSANA SISUSTUSTA

Thor vähän varasti show'n, mutta yrittäkää saada silmänne irti herrasta. Ylemmässä kuvassa näkyy nimittäin siskoni kotoa löytyvä upea julistekollaasi, joka oikeasti sopii hänen kotiinsa kuin nenä päähän.

Luontoaiheiset julisteet toimivat mielestäni erittäin hyvin tällaisessa minimalistisessa sisustuksessa, jossa vaaleat seinät saattavat kaivata pientä piristystä. Niinpä olohuoneen seinälle valikoitui huoneiden viherkasvien sävyjen mukaan kokoelma erilaisia julisteita. Kehyksiin valittiin musta väri, sillä se noudatteli samaa linjaa sohvan jalkojen, verhotangon, kattovalaisimen sekä jalkalampun kanssa. 

Poster Storen sivuilla julisteita etsiessä olikin helppoa löytää toisiinsa sopivia julisteita, sillä suodattimet toimivat erittäin hyvin mm. värien perusteella. Sieltä pystyi myös suodattamaan valikoimaa esimerkiksi vaakasuuntaisiin julisteisiin.


Luontoaiheiset julisteet seinällä

Luontoaiheisia julisteita kauniisti kehystettynä

Luontoaiheiset julisteet

Luontoaiheinen julisteseinä
PRADA MARFA

Siirrytään minun kotiini.

Te taidattekin tiedätte, mistä inspiraatio Prada Marfa -julisteeseen on tullut... Jep, Gossip Girlsistä tietysti. Riitti, kun näin kerran tämän kyseisen taulun sarjassa ja tiesin, että joku päivä hankkisin sellaisen itsekin. 

En tiedä, onko joidenkin mielestä aika jo ajanut tästä ohi, mutta mulle tämä tuntuu olevan vielä ihan tuore juttu, ja tykkään tästä taulusta ihan älyttömän paljon. Myös toinen sisareni true fanina muisti tämän, joten hänellekin tilattiin kyseinen juliste.

Mun eteinen kaipasi todella paljon jotain sisustuselementtiä seinälle, eikä sinne kyllä olisi mikään muu paremmin sopinut kuin tämä. Tykkään tästä niin paljon!


Prada Marfa -juliste

VAALEANPUNAISTA JA KULTAA

Itse käytin useammankin tunnin suunnitellessa ja ihaillessa sivuilla olevia upeita inspiraatiokuvia erilaisista julisteseinistä. Jäin ihan suunnittelukoukkuun.

Lopulta monien eri vaihtoehtojen perusteella päädyin valitsemaan julisteet, joissa kantavana teemana oli vaaleanpunainen väri. Joku voisi sanoa, että asunnon vaaleanpunainen sisustus on jo mennyt vähän liian pitkälle, mutta tiedättekö mitä? Minä tykkään. Sävy toimii täällä niin kivasti ja sopii oikeastaan minkä tahansa muun sävyn kaveriksi. 

Julisteisiin valitut kehykset päätin lopulta tilata kultaisen sävyisinä, vaikka mietin pitkään myös mustia. Olohuoneen sohvapöydän kultaiset jalat ja seinällä oleva messinkisen värinen kello kuitenkin lopulta kaipasivat ripauksen lisää kultaa viereensä.

Näin jälkeenpäin olen erittäin tyytyväinen, että otin olohuoneen kehykset kultaisina ja eteisen Prada Marfa -julisteen kehyksen mustana.Pinkki julisteseinä

Julisteseinä sisustuksessa

Sisustustaulut

KESTÄVÄSTI TUOTETTUA

Mainitsin alussa, että kaikki yrityksen julisteet on painettu kestävästi tuotetulle hyvälaatuiselle paperille. Kun julisteet tulivat kotiin, tunnustelinkin paperia varovasti ja se tuntui todella laadukkaalta ja kestävältä. Myös kuvien painojälki oli ihan priimaa. 

Niinpä oli ihana lukea, että Poster Storessa on todella tärkeä tavoite taustalla, koska siellä uskotaan, että yhdessä voimme muuttaa asiakaskäyttäytymistä pitkällä aikavälillä ja minimoida tuotannon ympäristövaikutuksia käyttämällä materiaaleja, jotka ovat mahdollisimman korkealla kestävän kehityksen tasolla.

Poster Storen julisteiden paperi ja yhteistyökumppani TMG Stockholm on sertifioitu. Yrityksen toiminnalle tunnusomaiset lyhyet kuljetusmatkat sekä fiksusti kehitetty logistiikka, auttavat minimalisoimaan hiilijalanjälkeä.

Voin oikein lämmöllä suositella Poster Storelta tilaamista ja tästä syystä haluankin jakaa lukijoille alennuskoodin, jotta pääset tilaamaan kauniita sisustustauluja ja julisteita upeasta valikoimasta.


ALENNUSKOODI POSTER STOREN VERKKOKAUPPAAN

Alennuskoodi Poster Store -verkkokauppaan on voimassa tästä päivästä asti 25. lokakuuta saakka ja koodilla enninkengissa35 saat jopa 35 % alennuksen Poster Storen julisteisiin! Alennus lasketaan tuotteiden normaalihinnoista eikä koske Selection-valikoimaa.

Nyt siis pikapikaa tutkimaan valikoimaa!


T. Enni


Julkaisu on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Poster Storen kanssa.Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös