Siirry pääsisältöön

Poster Storelta tyylikkäät taulut ja kehykset joka kotiin


Julkaisu on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä yrityksen Poster Store kanssa.

Poster store -tauluseinä


TYYLIKKÄÄT TAULUT JA JULISTEET POSTER STORELTA

Pääsin vihdoin toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni kaupallisesta yhteistyöstä Poster Store -nimisen verkkokaupan kanssa. Tätä yhteistyötä varten saimme siskoni kanssa toteutettaviksi erilaiset julisteseinät omiin koteihimme. Minun kotiini valitut julisteet olivat hempeän vaaleanpunaisen sävyisiä, kun taas siskoni kotiin valikoitui vihertävänsävyisiä julisteita mustilla kehyksillä. Siskoni valitsemat kauniit luontoaiheiset julisteet kruunasivatkin hänen olohuoneensa täydellisesti.

Poster Store tarjoaa kattavan valikoiman kauniita ja edullisia julisteita sekä kehyksiä, jotka ovat skandinaavista muotoilua, ja joiden avulla oman kodin sisustaminen on helppoa. Verkkokaupasta löytyykin runsas valikoima julisteita eri teemoista ja kategorioista sekä runsaasti inspiraatiota, jotta oman tauluseinän suunnittelu sujuu helposti.

Poster Storen nettisivuille julkaistaan myös kerran viikossa uusi kokoelma julisteita! Lisäksi kaikki yrityksen julisteet on painettu kestävästi tuotetulle hyvälaatuiselle paperille.

Ps. Julkaisu sisältää alennuskoodin!


julisteseinä

LUONTOAIHEISET JULISTEET OSANA SISUSTUSTA

Thor vähän varasti show'n, mutta yrittäkää saada silmänne irti herrasta. Ylemmässä kuvassa näkyy nimittäin siskoni kotoa löytyvä upea julistekollaasi, joka oikeasti sopii hänen kotiinsa kuin nenä päähän.

Luontoaiheiset julisteet toimivat mielestäni erittäin hyvin tällaisessa minimalistisessa sisustuksessa, jossa vaaleat seinät saattavat kaivata pientä piristystä. Niinpä olohuoneen seinälle valikoitui huoneiden viherkasvien sävyjen mukaan kokoelma erilaisia julisteita. Kehyksiin valittiin musta väri, sillä se noudatteli samaa linjaa sohvan jalkojen, verhotangon, kattovalaisimen sekä jalkalampun kanssa. 

Poster Storen sivuilla julisteita etsiessä olikin helppoa löytää toisiinsa sopivia julisteita, sillä suodattimet toimivat erittäin hyvin mm. värien perusteella. Sieltä pystyi myös suodattamaan valikoimaa esimerkiksi vaakasuuntaisiin julisteisiin.


Luontoaiheiset julisteet seinällä

Luontoaiheisia julisteita kauniisti kehystettynä

Luontoaiheiset julisteet

Luontoaiheinen julisteseinä
PRADA MARFA

Siirrytään minun kotiini.

Te taidattekin tiedätte, mistä inspiraatio Prada Marfa -julisteeseen on tullut... Jep, Gossip Girlsistä tietysti. Riitti, kun näin kerran tämän kyseisen taulun sarjassa ja tiesin, että joku päivä hankkisin sellaisen itsekin. 

En tiedä, onko joidenkin mielestä aika jo ajanut tästä ohi, mutta mulle tämä tuntuu olevan vielä ihan tuore juttu, ja tykkään tästä taulusta ihan älyttömän paljon. Myös toinen sisareni true fanina muisti tämän, joten hänellekin tilattiin kyseinen juliste.

Mun eteinen kaipasi todella paljon jotain sisustuselementtiä seinälle, eikä sinne kyllä olisi mikään muu paremmin sopinut kuin tämä. Tykkään tästä niin paljon!


Prada Marfa -juliste

VAALEANPUNAISTA JA KULTAA

Itse käytin useammankin tunnin suunnitellessa ja ihaillessa sivuilla olevia upeita inspiraatiokuvia erilaisista julisteseinistä. Jäin ihan suunnittelukoukkuun.

Lopulta monien eri vaihtoehtojen perusteella päädyin valitsemaan julisteet, joissa kantavana teemana oli vaaleanpunainen väri. Joku voisi sanoa, että asunnon vaaleanpunainen sisustus on jo mennyt vähän liian pitkälle, mutta tiedättekö mitä? Minä tykkään. Sävy toimii täällä niin kivasti ja sopii oikeastaan minkä tahansa muun sävyn kaveriksi. 

Julisteisiin valitut kehykset päätin lopulta tilata kultaisen sävyisinä, vaikka mietin pitkään myös mustia. Olohuoneen sohvapöydän kultaiset jalat ja seinällä oleva messinkisen värinen kello kuitenkin lopulta kaipasivat ripauksen lisää kultaa viereensä.

Näin jälkeenpäin olen erittäin tyytyväinen, että otin olohuoneen kehykset kultaisina ja eteisen Prada Marfa -julisteen kehyksen mustana.Pinkki julisteseinä

Julisteseinä sisustuksessa

Sisustustaulut

KESTÄVÄSTI TUOTETTUA

Mainitsin alussa, että kaikki yrityksen julisteet on painettu kestävästi tuotetulle hyvälaatuiselle paperille. Kun julisteet tulivat kotiin, tunnustelinkin paperia varovasti ja se tuntui todella laadukkaalta ja kestävältä. Myös kuvien painojälki oli ihan priimaa. 

Niinpä oli ihana lukea, että Poster Storessa on todella tärkeä tavoite taustalla, koska siellä uskotaan, että yhdessä voimme muuttaa asiakaskäyttäytymistä pitkällä aikavälillä ja minimoida tuotannon ympäristövaikutuksia käyttämällä materiaaleja, jotka ovat mahdollisimman korkealla kestävän kehityksen tasolla.

Poster Storen julisteiden paperi ja yhteistyökumppani TMG Stockholm on sertifioitu. Yrityksen toiminnalle tunnusomaiset lyhyet kuljetusmatkat sekä fiksusti kehitetty logistiikka, auttavat minimalisoimaan hiilijalanjälkeä.

Voin oikein lämmöllä suositella Poster Storelta tilaamista ja tästä syystä haluankin jakaa lukijoille alennuskoodin, jotta pääset tilaamaan kauniita sisustustauluja ja julisteita upeasta valikoimasta.


ALENNUSKOODI POSTER STOREN VERKKOKAUPPAAN

Alennuskoodi Poster Store -verkkokauppaan on voimassa tästä päivästä asti 25. lokakuuta saakka ja koodilla enninkengissa35 saat jopa 35 % alennuksen Poster Storen julisteisiin! Alennus lasketaan tuotteiden normaalihinnoista eikä koske Selection-valikoimaa.

Nyt siis pikapikaa tutkimaan valikoimaa!


T. Enni


Julkaisu on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Poster Storen kanssa.Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my