Siirry pääsisältöön

Tuuheutta tyveen - Biozell Professional

Ajattelin nyt pyhittää hetkisen sunnuntaistani pelkkään hömppään, nimittäin hiuksiin ja räikeään tuotemainontaan. Olen ollut blogista jo niin kauan erossa, että hömpälle on tarvetta. Arkipäivän kohokohtaan kuuluu nimittäin tälläkin hetkellä vain iltakympin Sinkkuelämää (edelleen) ja taloyhtiön remontista selviäminen. 

Mutta halusin itse asiassa kirjoitella siitä, miten Biozell on ihailtavan uskollisesti luottanut meikäläiseen jo monen vuoden ajan antamalla tuotteitaan testiin milloin minkäkin I Love Me -messujen tai pr-toimiston kautta. 

Niinpä voisin sanoa, että oikeastaan viime vuosien ajan olen luottanut lähes yksinomaan Biozellin tuotteisiin, sillä niillähän saa tehtyä vaikka mitä. Alempien kuvien kampaus syntyi muutamalla Biozellin tuotteella, jotka kuvissa käsissänikin näkyvät.

ennin_kengissa_biozell
Top & Jeggins: Zara / Choker: H&M

Ensimmäinen tuotteista, Biozell Professional Rakennesuihke on osoittautunut varsinaiseksi aarteeksi. Tällä hiuksiin ja erityisesti hiusten tyveen saa helposti rakennetta. Tuote suihkutetaan jakaukseen kuivashampoon tavoin, jonka jälkeen ainakin itse levittelen tuotetta hiuksiini sormenpäiden avulla.

Kätösissä minulla on myös Biozellin hiuspuuteri, jonka olen omistanut jo hyvin pitkän aikaa. Säännöllisen käytön jäljiltä purkki on edelleen aivan täynnä, eli kyse on riittoisasta tuotteesta. En ole edes aivan varma myydäänkö tätä enää kaupoissakaan.

Tämän ohella kuvista itse asiassa puuttuu Biozell Professional Keratiini Lämpö- ja muotoilusuihke, jota suihkin hiuksiini pesun jälkeen ennen hiusten föönaamista. Tuote on hyvä, mutta pieni miinus on pakko antaa aika ärtsystä hajusta. Toivoisin tuotteelle hieman miedompaa tuoksua.

Kampauksen viimeisteli laadukas Biozell Professional Hiuskiinne. Kyseistä lakkaa käytän arkisinkin joka päivä, sillä tuote on yksi lempihiuslakoistani kautta aikain.

ennin_kengissa_kampaus

Miten sitten tällaisen ihan tavallisen suoran tukan oikein loihdin? Homma on mulle sikäli helppoa, että omistan piikkisuorat hiukset, jotka valitettavasti myös valuvat suorina päätä myöten. Niinpä hiusten muotoileminen tuuheaksi vaatii aika paljon taikatemppuja.

Useimmiten aloitan homman suihkuttamalla rakenteen tuovaa tuotetta hiusten tyveen, minkä jälkeen kreppaan minikreppiraudallani tyviä hieman. Sen jälkeen tupeeraan ja suihkutan krepattuun osioon lakkaa. Kreppaan hiukset jakauksen molemmin puolin ohimon korkeudelta aina korvan korkeudelle. Tähän kampaukseen en erikseen suoristanut hiuksiani, sillä halusin pitää kuuman raudan toistaiseksi erossa latvoista.

ennin_kengissa_hair

Tämä tavallisen näköinen "kampaukseni" syntyi kuitenkin yllättävän nopeasti tupeeraus-kreppaus-session sekä rakennetta ja pitoa antavien tuotteiden ansiosta. Tämän jälkeen vaihdoin tietysti vielä jakauksen paikkaa saadakseni ekstratuuheutta hiuksiin. Lopuksi lisäsin vielä hieman hiuskiinnettä hiuksiini. Voilà, tukka valmis!

Muillekin lättähiuksista kärsiville suosittelen Biozellin rakennesuihketta ja minikreppirautaa. Niistä en luovu koskaan.

t. Enni 

Biozellin tuotteet saatu blogin kautta!

Kommentit

Suositut tekstit

Huomenna Espanjaan lapsen kanssa

Matkustaminen kesällä 2022? Onko maailma auennut, uskaltaako matkustaa? Onko tosiaan totta, ettei Espanjaan vaadita enää qr-maahantuloilmoitusta, vaan maahan pääsee Suomesta yhdellä tulosteella ja passilla? Niin se on! Keväällä, kaiken kiireen ja sekamelskan keskellä sain omasta mielestäni tosi hyvän idean: varaanpa matkat itselleni ja tytölleni kahdestaan Espanjaan. Ei kauaa nokka tuhissut, kun Fisnkin lennot oli jo varattu ja sitten iski pienoinen paniikki. Miten hemmetissä selviän kahdestaan superaktiivisen lapsen kanssa viikon vailla mitään tukiverkostoa? Vähän vielä tiesinkään, mitä kaikkea matkan varrelle sattuisi kevään aikana. Lähdetään vaikka siitä, että olemme olleet vuoroviikoin kipeänä koko kevään ajan ja kaiken lisäksi mursin vielä varpaani kolmisen viikkoa sitten ihan typerällä tavalla kotona etätöissä.  En muista, koska olisin ollut näin väsynyt. Tuntuu, että talon rakentamiseen liittyvien päätösten tekeminen on helpompaa kuin suunnitella kenen luona lapsi on yötä viikon

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt