Hiustenpidennykset micro ring -tekniikalla ja hiusnauhalla

Tällaiset hulmuavat kutrit koristavat nyt siskoni päätä. Sain pidennyksiin hyvän tarjouksen blogiyhteistyön kautta pidennykset.net -verkkokaupasta. Kyseessä ovat siis nämä pidennykset värissä #6 ja yhteensä hiusta kiinnitettiin päähän 55 grammaa. Väri osui täydellisesti nappiin siskon tämänhetkisen hiusvärin kanssa. Olin hieman epävarma hiusten väristä, mutta onneksi osaava henkilökunta suositteli tilaamaan hiukset juuri tässä sävyssä.

Näitä pidennyksiä varten tarvitset hiusnauhan, virkkuukoukun, pihdit ja metallisia micro ringejä (ringejä saa tilattua monista eri verkkokaupoista). Aloitimme pidennysten tekemisen mittaamalla sopivan pituisia hiusnauhapätkiä ja huolittelemalla niiden päät varmuuden vuoksi neulalla ja langalla. Leikkasimme hiusnauhasta noin kuusi erimittaista osiota. Kaiken kaikkiaan ringejä kului pidennysten kiinnittämiseen noin 30-40 kpl, eli noin kuusi-kahdeksan ringiä per osio.

1. Tee hiuksiin vaakasuora jakaus siten, että alle jää reilusti omaa hiusta. Kiinnitä hiusnauha pinnillä siten, ettei se osu liian lähelle hiusrajaa. Tällöin pidennys ei erotu omien hiusten seasta hiusten ollessa esim. poninhännällä.


Hiusnauha kannattaa kiinnittää ensin reunoistaan ja vasta sen jälkeen muista kohdista.

2. Ota jakauksen yläpuolelta pieni osio hiusta, ota lisäksi myös hiusnauhan alapuolelta pieni tupsu hiusta ja sen lisäksi vielä itse pidennystä. Nyt sinulla on ohut hiustupsu kädessäsi, joka sisältää hiusta jakauksen yläpuolelta, jakauksen alapuolelta ja itse hiusnauhasta. Vedä hiustupsu micro ringin läpi siten, että ringi on pujotettu virkkuukoukkuun. Muista käyttää hyvin ohuita osioita, sillä muuten hiukset eivät mahdu ringien läpi.3. Aseta ringi lähelle hiusrajaa ja purista se tiukasti kiinni pihdeillä. Pidä huoli, että kiinnitys tapahtuu mahdollisimman alaviistoon, ettei tupsu jää töröttämään. Tupsu kyllä tasoittuu pesun jälkeen ja viimeistään sitten, kun hius kasvaa vähän.


4. Tee uusi jakaus noin puoli senttiä - sentin edellisen pidennyksen yläpuolelle ja jatka samaan malliin. Yhteensä kerroksia syntyi näihin pidenyksiin kuusi.

Tulos puhukoon puolestaan! Väri osui aika nappiin, eikä tämä pidennys näytä vaativan edes hiustenleikkuuta. Pituutta tuli lisää noin 10-15 cm, vaikka toiveena olikin oikeastaan vaan hiusten tuuhennos. No, molempi parempi! 

Siskoni on nyt ehtinyt testata pidennysten pesemistä ja tuloksena oli latvoista hieman luonnonkihara hius. Pidennykset tuntuvat ja näyttävät aika samanlaisilta kuin hänen omatkin hiuksensa. Nyt hiusta tulee hoitaa oikeilla tuotteilla ja harjata (varsinkin kiinnityskohtia) ahkerasti takkujen välttämiseksi. Hoitoainetta saa ja pitää käyttää reilusti, eikä sitä tarvitse huuhdella pois pidennysosioista juuri ollenkaan. Pidennyksiä hoitaessa kannattaa ottaa huomioon myös mm. seuraavat asiat:

"Huomioithan, että pidennyksen hoitotuotteet eivät saa olla rakennepaikkaavia tai muuten hiuksen rakenteeseen tunkeutuvia. Nämä ovat mm. aminohapot ja keratiini eli proteiinit, tehohoidot, seerumit, entsyymihoidot, silkkitipat sekä suurin osa kasvavalle hiukselle tarkoitettuja shampooista ja hoitoaineista. Tarkistathan aina tuotteesi soveltuvuus ennen käyttöä!" (pidennykset.net, 14.5.2013)


Ennen:Jälkeen:Lisää ohjeita kannattaa katsoa mm. Youtubesta (hakusanoilla micro ring hair weft) tai tämän postauksen kommenttiboksista! Jos uudet hiukset kiinnostavat kevään juhlia ajatellen, niin nyt alkaa varmaan olla viimeiset mahdollisuudet tilata omansa. :)

t. Enni

Sponsoroitu

Kommentit

 1. Kiitos postauksesta, oon jo pitkään miettinyt uskallanko kokeilla tätä, kun kaapissa oli hiusnauhaa ja microringeja :) No nyt on pidennys päässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että tuli tarpeeseen! Ovat helppo tehdä ja nopea tulos!

   Poista
 2. Kiitos postauksesta! Olen mietiskellyt miten saisin hiusnauhan käyttöön (yleensä käytän ringsejä..) ilman että ompelisin niihin clipsejä. Kaunis kiitos ^_^

  VastaaPoista
 3. Heii! Vaikka tää onkin vanha kirjotus niin... Haluisin tuolla tekniikalla laittaa kokopäähän pidentämistä varten, mutta en tiiä yhtään että mitenkä kauan nämä sitten kestävät ja meneekö oma tukka rastoille renkaan ympäriltä? Olis kiva saaha tähän vastaus kun en tosiaan haluais teippailla,ommella ja liimailla mitään. Ja yksittäisiin microringien kiinitykseen menisi aika pitkäaika enkä löytänyt täältäpäin kampaajaa joka niitö kiinnittäisi edes :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se oma tukka vähän menee takkuun! Tietty tarkka harjaus auttaa asiaa! Nämä kestävät hyvinä noin about 2kk, minkä jälkeen kannattaa avata, harjata ja kiristää uudestaan!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös