Crazy Color Marshmallow & Candy floss

Tämä oli nyt se kauan odotettu paketti ulkomailta. Toimitus kesti päivää vaille kuukauden. Tilasin hiusvärit Crazy Colorin nettisivuilta, joten sikäli olen vieläkin hieman hämmentynyt tilaukseen liittyvistä ongelmista. Kun tilausta ei alkanut kuulua, otin firmaan yhteyttä ja minulle kyllä vastattiin heti. Kaksi kertaa yhteensä luvattiin, että paketti saapuu parin päivän sisällä, mutta kuinka ollakkaan, melkein kuukausi meni. No joka tapauksessa paketti kuitenkin saapui ja tuotteet olivat ihan oikeita.

En silti välttämättä suosittelisi tätä nettikauppaa kenellekään, ellei tuotteiden odottelu haittaa...

IMG_9633 copy

Harmi, että ei näillä myöskään ihan luvatun kaltaista lopputulosta saanut. Tyvi jostain syystä värjääntyi, mutta muuten hiukset eivät oikein imaisseet väriä. Tuotteet olivat kyllä ihan riittoisia, mutta ei kahdella purkilla pitkiä hiuksia kuitenkaan kahta kertaa värjätä. Crazy Colorilla olisi ollut myös väri sävyssä Pinkissimo, mutta silloin olisin saanut ihan shokkipinkin pään. Tietysti laimentamalla olisin voinut saada haluamani tyylistä, mutta en uskaltanut ottaa riskiä.

IMG_9681 copysmall

Värjäsin hiukset kuitenkin sävyillä Marshmallow ja Candy floss, suhde oli noin 50-50. Hiusten vaalentaminen platinablondiksi ennen pinkin värin levitystä olisi varmasti auttanut aika paljon värin tarttumista.


hairpink
Silti. Olen tyytyväinen, koska kyllä tämä ns. raidoitettu värituloskin näyttää ihan kivalta. Ja harva tätä on edes kommentoinut. Siis tykkään! :)

t. Enni

Kommentit

  1. Ooo, aika ihanat :) Ja ehkä se on hyvä että lopputulos oli suht kevyt, tosi kivat ja aina on piristävää poiketa normeista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon samaa mieltä. En olis ikinä halunnu siitä liian räikeetä:D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös