Neuschwanstein ja München

Espanjan kieli jää muuten vähän päälle, kun siellä vietää edes pari päivää. Tuskailin aamulla italialaisessa kahvilassa, että mikä ihme on Café con leche italiaksi. Nojoo, lattehan se oli. :D Onneksi siellä sai sentään sanoa joo ihan kuten espanjassa, eli perus sí.

Ranskassa tosin häpesin ihan törkeästi omaa espanja-englanti-italiasekoitustani, koska se espanjan kieli vaan pukkaa sieltä aivokopasta niin kovasti. Saksassa olin juuri oppinut italian kielen ja ranskalaiset tervehdykset, joten olin aina maan jäljessä kieleni kanssa. Ruotsissa se sitten vasta kivaa olikin, koska oli todella mukavaa yrittää puhua ruotsia serkuilleni tuon reissun jälkeen.


No siinä se Neuschwansteinin linna nyt on! Linnakuvista kiitos bf:lle.


Sitten otettiin suunnaksi Münchenin keskusta, josta tein pikaisen ostoksen Pimkiestä. Tänne halusin oikeastaan Zaran takia, mutta jostain syystä Zarassa ei ollutkaan alennuksia. Vasta Tukholmassa Zarassakin oli tuotteita alennuksessa, mutta jollen ihan väärin muista, niin alehinnat olivat melkein samoja kuin esim. Espanjassa vaatteiden normaalihinnat. Esim. himoitsemani jakun sai Espanjasta 69,90 e, mutta Tukholmassa oli samantyylinen alennuksessa 69,90 e...


??

Täältä suuntasin sitten sinne Ingolstadtin outlet-kylään!

Ja nyt lentää nettitikku seinään.

t. Enni

Kommentit

Lue myös