Borschkeitto

Tänään kaupassa pyöriessäni ja ruokaa miettiessä törmäsin sattumalta pakastealtaiden luona Pirkan Borschkeittopussiin. Innostuin aika paljon nähdessäni sen, sillä borschkeitto on lempiruokaani. Ainut vaan, että en ole ikinä opetellut tekemään sitä alusta asti, vaan olen käyttänyt valmista kuivattua punajuuri-vihannessekoitetta ja tehnyt siitä keiton liha/kasvisliemeen. En muista juuri sen pussin nimeä, joita joskus sattumalta löydän esim. Prismasta, mutta tämä Wegebonin Borssikeittopussi on aika lähellä sitä.

No mulla oli nyt aika kovat odotukset tätä keittoa kohtaan, mutta masennuin jo hieman tajutessani siinä olevan nakkeja... Mun mielestä paras borssikeitto tulee tehdä ilman lihaa.Eikä se lopulta ihan vetänyt vertoja sille keitopussille, jota joskus harvoin kaupasta löydän. Ostaisin niitä pusseja useamminkin, mutta tällä hetkellä en tiedä yhtääkään kauppaa, joka niitä nyt myisi. Mikään ei ole raivostuttavampaa kuin se, että oma lempituote loppuu kaupasta tai poistuu kokonaan valikoimista. Ja tätä tapahtuu mulle ihan liian usein... Enkä edes muista sen pussin nimeä, jotta voisin pyytää kauppiasta tilaamaan sitä!

Onko siellä muuten muita tämän pinkin keiton ikuisia ystäviä, jotka eivät vääntele naamaa syödessään sitä?

t. Enni

EDIT: Tein tänään loput keittopakasteesta tuhtiin lihaliemeen ja jätin nakit pois. Paljon parempaa! :)

Kommentit

 1. Mä rakastan Borschkeittoa, nam nam nam ja kunnon nökäre smetanaa siihen :) Toinen on seljanka. Ihana maalaiskeitto mihin saa heittää mitä vaan sekaan.

  VastaaPoista
 2. Milma: Niin se on ihanaa! Voi vitsit, nyt tuli nälkä! :D

  VastaaPoista
 3. Nakkeja, hä! Pyhänhäväistys.

  Borsch oli äitini bravuuri, en taida uskaltaa tehdä sitä itse. Ei siitä kuitenkaan niin hyvää tulisi kuin äidin tekemänä. :(

  VastaaPoista
 4. Ja ai niin: se kuivapussi taitaa olla nimeltään Pata Plus. En löytänyt mistään valmistajan yhteystietoja. Pöljää.

  VastaaPoista
 5. Salla: Niin, nakit yäk... :D Hei niin saattaa muuten olla! Pitäisi nyt selvittää vielä se valmistaja, niin voisi lähikauppiasta pyytää tilaamaan niitä! :)

  VastaaPoista
 6. Sipo-Niitty Pata Plus, tällaiseen törmäsin, mutta eipä siitäkään oikein löydy mitään tietoa...

  VastaaPoista
 7. Eivätköhän keskusliikkeiden putiikit jo noilla tiedoilla saa pusseja hyllyillensä! :) Olen nähnyt niitä mielestäni sekä K- että S-ryhmän liikkeissä. Sipo-Niityn tarkemmat yhteystiedot löytyvät vaikka täältä. Linkissä näkyy myös muut heidän valmistamansa tuotteet - kaalikeittoainekset ovat varmaan nameja myös!

  VastaaPoista
 8. Mulla ainakin on tuossa lähikaupassa sellainen palautetaulu, jossa jotkut muut ihmiset ovat toivonee tuotteita! Pitää käydä laittamassa sinne lappu :) Kiitos avusta!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös