Eilisen ponnarin jäljiltä

Tässä kuvia, miten saatte loivat laineet toteutettua suoristusraudalla. Raudan ei edes tarvitse olla erityisesti kiharille tarkoitettu, tai ainakaan omani ei ole. Luin itse ohjeen reilu vuosi sitten jostain lehdestä. Teen tämän kampauksen melkein joka päivä, koska se tekee hiuksista tuuheammat, pysyy päässäni hyvin koko päivän ja vie aamulla minulta aikaa vain viisi minuuttia.

1. Jaa hiukset kahteen osaan, nosta päälimmäiset ylös ja suihkuta hiuksiin lämpösuojaa. Mulla on käytössä Espanjasta paikallisesta supermarketista ostettua Giorgi-merkkistä lämpösuojaa. Se on vastaavaa, kuin esim TRESemmén Heat Defence. Tämä myös muotoilee kevyesti.


2. Ota muutaman sentin levyinen tupsu hiuksia ja harjaa se läpi. Aloita noin puolesta välistä hiuksien pituutta ja aseta hiukset raudan väliin. Pidä latvoista kiinni ja paina rauta kiinni hiuksiin. Pyöräytä rautaa ylöspäin ja vedä hiusosion läpi. (Huom, jotta tämä kampaus onnistuu, raudan on oltava hyvässä kunnossa! Muuten se tökkii ja jättää rumat rajat hiuksiin.)
3. Päästä irti ja nostele hiustupsua vähän. Älä venytä, ennen kuin hiukset ovat jäähtyneet. Toista kaikkiin loppuihin hiuksiin.


4. Lopuksi avaa päälimmäiset hiukset, suihkuta lämpösuojaa ja toista muut vaiheet. Älä kuitenkaan aloita korvalinjan yläpuolelta kihartamista, jos haluat välttää vanhentavat kiharat.


5. Pöyhi hiuksia ja laita vähän lakkaa. Eilisen päivän ponnari -kampaus on valmis.

Jos haluat vielä hennommat kiharat, aloita kihartaminen puolesta välistä ja jatka noin 10 cm, mutta jätä noin 15 cm latvoista kihartamatta.


Alla vielä esimerkki tästä loivemmasta kampauksesta:


Toivottavasti tästä oli apua ja opitte nyt kaikki tekemään tämän helpon ja ihanan kampauksen itsellenne!

t. Enni

Kommentit

 1. Varjaatko sun tukan raidoittamalla vai onko toi sun oikea vari? Miten saa tukasta noin hyvan varisen blondin? Ma oon pitemman aikaa miettinyt etta rupeaisin viikkojen mittaiseen ja piinalliseen hiusten vaalennusprosessiin, mutta ajatus ianikuisesta kellertavasta blondista pelottaa ja silloin aikoinaan kun tukka oli blondi en millaan saanut siita tollaista hyvan savyista ku sulla.

  Sulla on niin ihanat hiukset ja oon tosi kateellinen!

  VastaaPoista
 2. Ei oo oikea väri päässä nyt, värjään aina kerran kuussa tukan. Nyt oon laittanu kokoajan vaaleampaa ja merkkiä vaihdellen... Viimeksi oli joku organic-väri, mikä mun mielestä teki tästä liian keltaisen... Olisin halunnut enemmän tuhkanvaalean. Mutta hyvä kuitenkin näinkin.

  Värjään aina itse. En tiedä onko mulla onnea, vai mitä, mutta oon aina onnistunut hiusten värjäämisessä vaaleaks. Kampaaja on leikkauttaessa monesti kehunut värjäystä.

  Mut yleensä syksyisin pistän tummemman tukan ja raidottamalla lähden sitä vaalentamaan. Jossain vaiheessa tukka on päältä sävyä Lorealin California ja käytän sitä yleensä pari kuukautta. Sitten vaan vaaleempaa päähän, niin kyllä se jostain syystä tarttuu! Mutta aikansa kyllä kestää vaalentamisessa... Tällä Liven vaalennuspaketilla http://tinyurl.com/3qwhkmm aloitan aina vaalentamisen tummasta. Noudattaen vaikutusaikoja hiukset vaalenevat todella hyvin. Vaalentaessa yleensä myös ne vaiheet menevät kutakuinkin (kokemuksen mukaan) näin: Tumma, punertava, vaalea, ja taas keltainen :D. Eli jos liian aikaisin ottaa pois, tulee huono sävy, mutta sitten taas jos pitää liian kauan, käy myös huonosti :D

  Mutta en tiedä, ehkä mun hiukset sopivat näille kaupan väreille hyvin. Kerralla en kyllä lähtis vaalentamaan, meinaan jo tolla Livellä tehdyt paksut raidat päälytukassa saa sut näyttämään ihan blondilta!

  Voisin laittaa vaikka vähän tästä omasta prosessista kuvia :)

  Ja kiitos paljon, mun mielestä sullakin on ihanat hiusket. Ainakin saat ne näyttämään huolettomalla nutturalla ihan täydelliseltä ;)

  VastaaPoista
 3. Mun kampaus aina onkin just huoleton nuttura ku mitaan muuta en naille jaksa tehda :D
  Mut joo, ei mun tukkaa kerralla vaalennettais millaan. Taa varmaan pitaisi eka saada ruskeaksi, sitten lahtea vaalentamaan aina raidoilla pikkuhiljaa.
  Kiitti vinkeista muuten!

  VastaaPoista
 4. :) Mut se sopii sulle! Joo koita aloittaa vaalentaminen raidoilla, leveitä kun tekee päälaelle, niin muuttaa jo kokonaan ilmettä. Alaosaa en ikinä saa yhtä vaaleaksi itekkään raidoittamalla, mutta se tuokin kivaa sävyeroa hiuksiin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös