Laatukoru ja Silván-timanttikorut - Kaulassani upea Halo-timanttikaulakoru

 Kaupallinen yhteistyö: Laatukoru

Ennin kengissä kaulakoru


Laatukoru ja Silván-timanttikorut

En muista, milloin eksyin katsomaan Silván-malliston upeita koruja ensimmäisen kerran, mutta muistan kuitenkin ihastuneeni koristeellisen Silván-timanttisormuksen muotoiluun, sillä siinä oli jotain kauniin nostalgista. Niinpä tässä julkaisussa, joka on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Laatukorun kanssa, tulen kertomaan lisää Laatukorun omasta Silvan-mallistosta sekä siitä, miksi juuri vaaleanpunaisin kivin koristellut sormukset ja kaulakorut kiehtovat minua.

Korujen kiehtova maailma

Kun museossa silmäni osuvat jalokiviin tai runsaan koristeellisiin kaulakoruihin, olen aivan myyty. En edes muista, kauanko viihdyin taidemuseossa ihastelemassa Aino Sibeliuksen koruja muutamia vuosia sitten. Koruissa on mielestäni aina ollut jotain taianomaista ja ne toimivat minuun kuin magneetti. Koen todella suurta kiinnostusta koruja kohtaan.

Vähän aikaa sitten löysin itseni verkosta etsimässä kuvia vaaleanpunaisista koruista (teen tätä aika usein) ja tuolloin eteeni ilmestyivät juuri Silván-malliston Halo-timanttiriipus sekä Halo-timanttisormus.


Silván-malliston Halo-timanttiriipus


Koruhaaveita

Kerron nyt hieman taustoja omista koruhaaveistani. Jos minulla joku haave on, niin se on vaaleanpunaisen timanttikorun omistaminen, tai ehkä jopa sellaisen löytäminen jostakin arvaamattomasta paikasta. Olen jo pitkään pohtinut, kuinka hienoa olisi löytää jonkun henkilön kauan kadoksissa ollut sormus. 

Usein matkoilla ollessani tähyilenkin ympäristöä paljon, sillä ties vaikka silmiini osuu jokin löytö. Viimeksi Norjaan matkustaessani keräsin myös paljon erilaisia kiviä matkamuistoiksi. Silmäni pysähtyivät aina kiviin, jotka olivat puhtaan valkoisia, tai niissä näkyi häivähdys vaaleanpunaista.

Silván Halo-timanttiriipus vaaleanpunaisella morganiitilla

Tätä julkaisua varten sain kuvauslainaan Silván-malliston upean 0,10 karaatin Halo-timanttikaulakorun, joka on klassisen kaunis ja siro kaulakoru. Korun kruunaa keskellä oleva hennon vaaleanpunainen morganiittikivi.

Olemukseni muuttui heti pukiessani korun ylleni, sillä korun pitämisestä tuli hyvä fiilis ja tuntui kuin jotain erityistä olisi ollut meneillään. Koru sai minussa aikaan olon, ettei enää tehnyt mieli olla huonossa ryhdissä.


Ennin kengissä ja Silván-malliston Halo-timanttiriipus

Laatukorun Silvan-malliston timanttikaulakoru

Laatukorun timanttikaulakoru

Silván-malliston Halo-timanttikaulakoru, Laatukoru


Silván-timanttikorut

Kyseinen koru kuuluu Laatukorun omaan Silván-mallistoon, jota Laatukoru jälleenmyy verkkokaupassaan sekä 13 myymälässään tunnettujen brändien tuotteiden lisäksi. Mallistoon kuuluvat vihkisormukset, kihlasormukset, timanttisormukset, timanttikorvakorut ja timanttiriipukset. 

Silván-timanttikorujen suunnittelu ja valmistus tapahtuu Suomessa Hyvinkään verstaalla. Sarjan korut suunnitellaan huolellisesti laadusta tinkimättä ja hinta pysyy kohtuullisena, sillä suoraan valmistajalta ostettuna korun hinta pystytään pitämään edullisena tukkuportaan jäädessä pois välistä.

Suomalaisen perheyrityksen Silván-timanttikorut ovatkin Laatukorun ylpeys, enkä yhtään ihmettele, sillä Silván-korut ovat huippukauniita ja niissä näkyvät huikeiden ammattilaisten kädenjäljet. Korujen suunnittelussa inspiroidutaan ajankohtaista korutrendeistä ja verstaan koruseppien sekä Laatukorun myyjien kautta tulevista ideoista.

Korujen valmistuksessa käytetään vain parhaimpia materiaaleja, kuten 14 tai 18 karaatin kelta-, valko-, tai ruusukultaa, platinaa ja korkealaatuisia timantteja. Koruja on mahdollista suunnitella uniikkikappaleina ja myös pieninä sarjoina.

Kenelle Silván-korut on suunniteltu?

Ihmisille, jotka arvostavat klassista muotoilua ja tyylikkyyttä. Valikoima pursuaa ajattoman kauniita koruja. Sen lisäksi menin sanattomaksi nähdessäni tämän mielettömän upean Silván-timanttiriipuksen, josta haaveilen Halo-timanttiriipuksen ohella.


Timanttikoru Halo-timanttiriipus


Vaaleanpunaisia unelmia

Olen usein miettinyt, mikä vaaleanpunaisin kivin koristelluissa koruissa viehättää. Liittyykö siihen niin paljon muistoja vaaleanpunaisista hetkistä Espanjassa auringonlaskun aikoihin, vai yhdistänkö väriin tyttömäisen makean tuoksun, jollaisia myös hajuvesissä suosin? Tai ehkä vaan pidän haaveilusta, kauniista asioista ja historian tuomasta mystiikasta.

Kurkkaa Silván-malliston upeat timanttikorut ja kerro mikä sykähdytti! Sykkiikö sinunkin sydämesi vaaleanpunaisille kiville?

t. Enni

Julkaisu on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Laatukorun kanssa.

Kommentit

Lue myös