Vietä yö tunnelmallisessa maalaismiljöössä Loviisassa Villa Mäntylässä Tesjoen läheisyydessä

Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Villa Mäntylän kanssa

Villa Mäntylän yksi makuuhuoneista, joka on sisustettu romanttisesti

Loviisan Wanhojen talojen joulu 2022

Loviisan Wanhojen talojen joulua, lyhemmin LWT Joulu 2022 -tapahtumaa, vietetään 3-4.12.2022. Perinteinen tapahtuma mahdollistaa vierailun upeisiin, jopa 100-vuotta vanhoihin taloihin, joissa pääsee todistamaan aitoa joulun tunnelmaa. 

Yksityiskoteina käytössä olevia taloja on kunnostettu tai kunnostetaan perinteisiä arvoja ja talon historiaa kunnioittaen, kuitenkin niin, että jokaisen asukkaan oma persoona ja kädenjälki näkyvät. Tapahtumalla halutaankin kannustaa ihmisiä vaalimaan rakennusperinteitä ja arvokkaita historiallisia muistoja.

Jos suunnittelet vierailua Loviisan Wanhojen talojen joulu 2022 -tapahtumaan ja pohdit majoitusta Loviisassa, kannattaa tutustua yhteen lähellä sijaitsevaan tunnelmalliseen helmeen, Villa Mäntylään, jonne voi majoittua tapahtuman ajaksi. Hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevalla ja rakkaudella kunnostetulla vanhalla maatilalla voi nauttia joulun ajan hengestä täydellisessä omassa rauhassa. Talo sijaitsee päättyvän tien päässä aivan Tesjoen läheisyydessä. 


Villa Mäntylän yksi makuuhuoneista, jossa näkyy takka

romanttisesti sisustettu makuuhuone Villa Mäntylä

Villa Mäntylä AirBnB vanha maalaistalo Loviisassa

Loviisassa sijaitseva AirBnB maalaistalo Villa Mäntylä

Loviisa Villa Mäntylä makuuhuone

Majoitus Villa Mäntylässä Loviisassa

Villa Mäntylä onkin jokaisen maalaisromantiikasta unelmoivan suosikkikohde ja sopii jatkoksi LWT Joulu 2022 -tapahtumassa vieraileville, sillä talo on sisustettu ja kunnostettu huolella vanhaa kunnioittaen. Talon kahdessa kerroksessa sijaitsevat kaikki mukavuudet ja myös wi-fi on käytettävissä. Alhaalta löytyy kylpyhuone, sauna, wc, terassi sekä yksi makuuhuone suuren keittiön ja olohuoneen ohella. Yläkerrasta löytyy lisäksi kaksi makuuhuonetta, joista toinen on varustettu leveällä parisängyllä. 

Hyvällä maulla sisustetut huoneet rauhoittavat ja saavat vierailijan tuntemaan olonsa kotoisaksi. Harkittu sisustus koostuu suomalaisista klassikoista sekä moderneista mukavuuksista ja harmonisista tekstiilivalinnoista. 

Tunnelmallinen maalaistalo Villa Mäntylä ja takka

Vanhanajan sauna on käytössä kesäaikaan

Villa Mäntylä Loviisa

Kohde kruunaa ehdottomasti vierailun Loviisan Wanhojen talojen joulu 2022 -tapahtumassa, sillä pakkaspäivän jälkeen on ihana astua sisään idylliseen maalaistaloon, lämmittää sauna ja löylyjen välissä ihailla kirkasta tähtitaivasta kaikessa hiljaisuudessa. Kesäisin kohteessa pääsee myös nauttimaan aidosta pihasaunasta. 

Suloiset huoneet, harkitut sisustusvalinnat sekä oma rauha isossa pihapiirissä toimivat Villa Mäntylän valtteina. Kurkkaa lisää kuvia Villa Mäntylästä ja varaa oma majoitus tähän upeaan ja tunnelmalliseen maalaiskohteeseen.

Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Villa Mäntylän kanssa

Kommentit

  1. Kauniit ja valoisat huoneet, pistetään korvan taakse. Hyvät kuvat

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös