Mulla on vaaleanpunainen auto

ruusukultainen auto bemari 4201

Suomen siistein auto?

Johan se oli aika julkaista kuvia täällä bloginkin puolella mun "uudesta" autosta. Olen vuosia jo hehkuttanut, että tykkään ihastella vaaleanpunaisia asioita, ja tätä se siis tarkoittaa. Kesällä teippautin mun auton ruusukullan väriseksi. Miksi? Koska halusin. 

Mun auto oli perusväriltään harmaa ja aina kun ajelin sillä, niin mietin, että elämä on kyllä liian lyhyt harmaalla autolla ajettavaksi. Silloin kun ostin auton, niin meinasin jo teippauttaa sen valkoiseksi. Onneksi jäin hautumaan ideani kanssa, sillä onhan tämä nyt ihan pirun hieno!

Hankkimani Bemari, tarkalleen ottaen BMW 420i, ei ole mulle vain auto – se merkkaa paljon enemmän. Se on todiste mulle itselleni, että mä pystyin siihen, sillä autoon liittyy paljonkin onnistumisen kokemuksia mm. uraan ja ylipäätään elämään liittyen. Mulla onkin teoria, että jos pistää auton kuntoon, niin koko elämäkin järjestyy sen jälkeen!

SATIN METALLIC ROSE GOLD QZ1206

"jos pistää auton kuntoon, 
niin koko elämäkin järjestyy
sen jälkeen"


Rose gold BMW car wrap

Ostaessani auton, en esimerkiksi ollut vielä saanut vakituista työpaikkaa, mutta luotin siihen, että asiat järjestyisivät. Ehkä opetus on siinä, että joskus vaan kannattaa ottaa riski ja luottaa systeemiin. 

No, kieltämättä teippaus on varmasti monen ihmisen mielestä yksi maailman turhimmista hankinnoista. Niin on moni muukin asia. Eikä tätä kokemaani ilon määrää voi mitata rahassa. Ne ihmiset, jotka eivät tallaisia asioita arvosta, eivät tietenkään ymmärrä tätä. Toisaalta heidän ei tarvitsekaan, tämähän on minun autoni ja elämäni. Tosin kukaan ei ole vielä tullut sanomaan, että olipa turha homma. 

Värin vaihtaminen on tuonut ihan älyttömän paljon iloa arkeen, ja on ollut välillä aika koomistakin huomata ohikulkijoiden ihmettelevät ja innostuneet ilmeet. Mun mieltä on lämmittänyt se, miten paljon auto on piristänyt muitakin. En edes muista kuinka monesti auto on jo herättänyt keskustelun ihan ventovieraiden ihmisen kanssa. Eräs naapuri sanoi, että he aina lapsensa kanssa ihailevat autoani ja että väri on niin hieno ja sopii autooni.

(Tässä voisi pitää pienen hetken ja puhua ilmastonmuutoksesta ja saasteista, mutta ei mennä nyt siihen muuten kuin, että voin kertoa ajavani 99 % ajasta Eco-tilalla).


Vaaleanpunainen satiini teippaus Bemarissa

Paitsi, että mun auto on nyt ihan hemmetin siisti, niin sillä ajaminen vasta kivaa puuhaa onkin. Sekin on kivaa, kun näkee liikenteessä muita teipattuja autoja. Siinä vaihdetaan sellaisia katseita, että vain harvat ymmärtää... Todella vaikea edes kuvailla sitä fiilistä, mikä autolla ajaessa tulee. 

Toivottavasti ei törmäillä (autoilla), mutta jos näet mut liikenteessä, niin aina saa huikata moikat!

Lisää kuvia ja videoita autosta näkee mun Instagramista: @ennimork

t. Enni

Kommentit

  1. Kyseinen Eco-tila on itse asiassa hyvin vähän eko:) Vaikuttaa lähinnä kaasupolkimen vasteeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sen oon kyllä huomannut, ei kulje mihinkään. mut kyl se väittää että säästää gasolinoa

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös