5 parasta lahjaideaa miehelle

Yhteistyöpostaus

Mies täyttää vuosia ja jokin kiva lahja pitäisi keksiä. Joka vuosi sama pähkäily. Mies sanoo, ettei tarvitse mitään, mutta olisi hölmöä jättää syntymäpäivät kokonaan huomioimatta. Hieman alempaa postauksesta löydät viisi vinkkiä lahjaideoihin, joilla piristää miehen juhlapäivää. 

Tänä syntymäpäivänä lahjon miestäni kiitoksena arjesta ja kuluneesta vuodesta avioparina. Tänään olisi itse asiassa myös kihlajaisten 10-vuotispäiväkin. Aihetta juhlaan on siis paljon.

Kurkkaa alta, mitä kaikkea mies sai lahjaksi syntymäpäivänään ja poimi joukosta parhaat vinkit syntymäpäivälahjoihin omalle miehellesi, tai jollekin muulle läheisellesi.

Yksi listan lahjoista ehtikin jo toteutua eilen, sillä kävimme Offerillan tarjoamana Vantaan Bistro Liekissä syntymäpäiväillallisella yhdessä parhaiden ystävien kanssa.

bistro-liekki-burger
bistro-liekki-menu

Parhaat lahjaideat miehelle:

  1. Liput urheilutapahtumaan (jääkiekko / jalkapallo)
  2. Treenausvälineitä, kuten punnerruskahvat, käsipainot tai kuminauha 
  3. Matka kylpylähotelliin
  4. Itsetehty jättimäinen Twix-kakku
  5. Ravintolaillallinen kaksin tai ystävien kesken (kurkkaa huikea diili Offerillan sivuilta)
Yksinkertaiset ideat ovat parhaita ja usein luotan elämyslahjoihin. Esimerkiksi parhaiden ystävien kanssa nautitun ravintolaillallisen positiivisia seurauksia ovat paitsi täydet mahat, myös nauraminen maha kippurassa. 

Twix-kakku on muuten vielä työn alla. Joko yritän tehdä sen Espanjassa, tai vasta sitten, kun kotiudun sieltä. Jaiks! Tätä ei ehkä olisi kannattanut vielä paljastaa täällä blogissa...

Vinkki! Offerillan sivuilta saatat löytää myös muita edullisia syntymäpäivälahjoja!


bistro_liekki
mita_miehelle_lahjaksi
offerilla_ruoka
offerilla-tarjous

Eilen siis vietettiin mieheni syntymäpäiviä Vantaan Bistro Liekissä. Samalla pidettiin häätiimin jälleenkokoontuminen (kaaso, bestman + me), sillä emme näe enää toisiamme ennen heinäkuuta. Nautimme ravintolassa huikean neljän hengen burgeraterian, johon kuului hampurilaisen ja lisukkeiden ohella myös juoma. 

Burgerit olivat erinomaisia ja oli mukava huomata, että ravintolassa oli muitakin seurueita nauttimassa samaa menua (diilejä näytti olleen ostettu reippaasti yli sata tähän mennessä). Menu on siis ilmeisen kovassa suosiossa juuri nyt. 

Parasta menussa oli se, että hampurilaisen oheen sai myös valita ihanan rapeita ja makeita bataattiranskalaisia, jotka ovat suurinta herkkuani tällä hetkellä. Niin herkulliselta kuulostivat myös tarjolla olleet jäätelöannokset, että oli pakko testata yksi toffee-suolakaramelli-jäätelöpallo. No hyväähän se oli, ehkä parasta maistamaani jäätelöä ikinä.

toffee-suolakaramelli-jaatelo

Hyvät ihmiset, käykäähän kurkkaamassa Bistro Liekin edullinen diili, jossa burgerateriat kahdelle tai neljälle hengelle kustantavat vain alkaen 19 euroa. Lahjakortti on voimassa aina elokuun loppuun asti.

PS: Juhannuksen kunniaksi 15% lisäalennus KAIKISTA DIILEISTÄ, kun kirjoitat ostoskoriin koodin JUHANNUS. Tarjous on voimassa 25.6.2017 klo 23.59 asti. Ei ostorajoitusta.


Kurkkaa Offerillan sivuilta myös muut ajankohtaiset diilit ja muista tilata uutiskirje, jotta kuulet ensimmäisenä uusista tarjouksista. Tätä sivustoa kannattaa silmäillä ainakin juhlapäivien aikana, sillä sivuston tarjoamat ravintoladiilit ovat usein merkittävänkin edullisia.

t. Enni

*Burgerateriat tarjosi Offerilla

Kommentit

  1. Hyviä lahjaideoita! Miehet on välillä niin hankalia lahjojen suhteen... Mä hommasin yks kesä miehelle yllärinä hääpäivälahjaksi mönkijäajelun. Tykättiin molemmat kovasti ja osui vielä niin, ettei safarille tullut meidän lisäksi ketään muita!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös