KARKKIBUFFET

Kaupallisessa yhteistyössä: Karkkikatu / Cloetta

Toivottavasti hääpostaukset eivät kyllästytä, sillä ajattelin jakaa kanssanne herkullisia kuvia häihimme rakennetusta karkkibuffetista, jonka herkut* mahdollisti Karkkikatu! En ollut alun perin suunnitellut häihimme karkkibuffettia, mutta koska olin jo aiemmin tehnyt yhteistyötä Cloettan kanssa, ajattelin, että ehkä yhteistyötä voisi jatkaa myös häiden teemoilta. 

Olen irttarifanaatikko ja syön irtokarkkeja usein. Jos voin sanoa, että fanitan jotain, niin fanitan Karkkikatua. Karkkibuffetithan koostuvat perinteisesti kauniisti esille laitetuista irtokarkeista, joten mikäpä sen hienompaa kuin päästä toteuttamaan visuaalisesti kaunis karkkibuffa morsiamen ja sulhasen lempikarkkien avulla. 

karkkibuffet_haihin_ennin_kengissa2
karkkibuffet_haihin_ennin_kengissa

Karkkikadun irtokarkkivalikoima osoittautui valtavaksi, joten häissämme pääsimme tarjoamaan kaikkia lempikarkkejamme. Sulhasen valinnat koostuivat hedelmäkarkeista, kun taas itse lähdin salmiakkipainotteiselle linjalle. Karkkibuffetin tarjoilu piti sisällään mm. Mustia Autoja, AakkosiaCentereitä, Helmixejä, Crispy Rocks Rice -suklaita ja sukulakuja.

Pöytään kivaa väriä toivat myös söpöt ja erittäin herkulliset mansikkatoffeepallot ja vaniljafudget. Olin hankkinut pöytään lisäksi keksejä ja suolaisia herkkuja. Nutisalin blogiyhteistyön kautta saatuja pähkinöitä säästin tarkoituksella häitä varten.

Koska karkin makuun oltiin myös päästy (ja sitä oli paljon) halusin vielä hieman nostaa panoksia; tarjolla oli myös paketillinen kokonaisia Cloetta Sprinkle Ice cream waffel -suklaalevyjä odottamassa vieraita. Rakastan kyseistä suklaata, sillä mukana on ripaus suolaa ja y'all know I love salty treats...

karkkibuffet_haihin_ennin_kengissa5

Vaikka vieraamme koostuivat yhtä lasta lukuunottamatta aikuisista, kävi herkkupöydän ympärillä jatkuva kuhina. Olen erittäin tyytyväinen, että karkkibuffet lopulta näki päivänvalon, sillä uskon aktiviteetista olleen paljon iloa vieraille. Illan myötä, kun vieraat alkoivat hiljalleen tekemään lähtöä, halusimme vieraiden vielä tekevän itselleen kotiinviemisiksi omat herkkupussit.

En osaa arvioida kuinka paljon karkkia tulisi varata vierasta kohden, mutta meidän häihimme Karkkikatu oli varannut tarjottavaa jopa 250 g per vieras! Karkkia jäi tietysti jonkin verran yli, mutta ei läheskään niin paljoa kuin aluksi kuvittelin.

Kuten jo yllä mainitsin, olin todella yllättynyt, että karkki kävi kaupaksi niinkin hyvin. Jossain vaiheessa mietin, että onkohan kukaan aikuinen innostunut karkeista, mutta onneksi olin väärässä, sillä herkut toivat iltaan ihan omanlaisensa makoisan ja iloisen lisän.

karkkibuffet_haihin_ennin_kengissa6
karkkibuffet_haihin_ennin_kengissa3

Tai nyt kun oikein kunnolla pohdin muistojani karkkibuffan suhteen, niin ehkä karkkibuffet ei ollut ihan yksinään vieraita varten toteutettu... Mukana oli myös hyvin epäitsekkäitä ajatuksia, kuten että myös morsiankin halusi karkkia. 

Ja niin jumankekka halusinkin, olin kuitenkin dieetannut häitä varten koko kuukauden! Auta armias, jos häissä ei olisikaan ollut tarjolla salmiakkia...

t. Enni

Karkkikadun karkit saatu blogin kautta Cloettalta, kuvat Liisi Järveläinen

Kommentit

 1. Jos mä joskus menen naimisiin, haluan häihini karkkibuffan :D Ja maistuis noi karkit nytkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :D mullekin maistuis, pitääkin käydä huomenna kaupoilla hihi...

   Poista
 2. Ei vitsit meinasin kirjoittaa just samaa kun Riikka tuossa yllä :D NAM!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku ai mitä ihmettä, mä olin ensin ollut lukevinani sulta tän kommentin, mutta se olikin Riikka. :D Paitsi nyt sinäkin haha :DD Mä vielä mietin, että etkö sä ollut jo menossa naimisiin... :DD

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös