Häämuistoja ja kuvaussohva

Häistä on kulunut jo reilu pari viikkoa ja odottelen edelleen malttamattomana virallisia hääkuvia. En vieläkään osaa käyttää uutta sukunimeäni, saati kirjoittaa sitä oikein. Nykyisin allekirjoitusta pyydetään tosin niin harvoin, etten ole sitä juuri ehtinyt kokeillakaan. 

Häiden jälkeen olen elänyt haikean onnellisissa tunnelmissa. Hääpäivä oli yksi elämäni parhaista päivistä. Näinkin ihanan päivän jälkeen on ihan ymmärrettävää, että kokee pientä haikeutta, kun kaikki on lopulta ohi. Aika ennen häitä kului niin nopeasti. 

kuvaussohva_haat_enninkengissa

Onneksi häiden jälkeistä haikeutta on hieman lieventänyt se, että sain tänään haettua häissämme käytössä olleiden kertakäyttökameroiden uunituoreet kuvat kameraliikkeestä. Sen lisäksi olen saanut muistella hääpäivän tunnelmia kuvaussohvalla otettujen, aivan ihanien ryhmäkuvien avulla. 

Kuvaussohva ajoi häissämme photo boothin virkaa ja sohvan käyttö aktivoituikin heti ruokailun jälkeen. Kannatti kasata studiokamat hääpaikalle, sillä tuloksena oli kasoittain upeita potretteja, jotka pystyin jakamaan muistoksi myös vieraillemme. Kuvaajana toimi kuka milloinkin, sillä olin laittanut kameraan sopivat asetukset ja kameraan liitetty langaton lähetin laukaisi studiovalot. Toki sain kunnian toimia kuvaajanakin muutamaan otteeseen.

enninkengissa_haat_weddind

Ylempi kuva on kertakäyttökameraan tallentunut otos rantasaunalta. Kello lähenteli tässä vaiheessa jo puolta yötä, kuten kampauksesta käy ilmi. Sekaan oli näköjään eksynyt myös kuva seuraavalta päivältä, jossa poseeraavat perheen doget Thor ja Coco.

enninkengissa_2_haat_weddind

Hääpäivänä vieraiden käyttössä oli myös kuusi kertakäyttökameraa, jotka hankin Tallinnasta, Kristiinen kauppakeskuksessa sijainneesta kameraliikkeestä. Toiveena oli, että häävieraat ikuistaisivat kameroilla päivän tunnelmaa ja pöydissä olleita juhlavieraita. Kamerat olivat kovassa käytössä koko hääpäivän ajan ja lopullisia kuvia kertyikin yli 150 kappaletta. Kameroiden salamat toimivat yllättävän hyvin, vaikka illan viimeisiä kuvia napsittiin vielä myöhään yöllä. Näköjään mukaan mahtui muutama otos, joihin minäkin olin eksynyt. 

Kehitetyt kuvat olivat pienine virheineen ja epätarkkuuksineen juuri täydellisiä. Nämä kuvat menevät suoraan valokuva-albumiin, jahka saan sellaisen hankittua. 

enninkengissa_1_haat_weddind
enninkengissa_23_wedding_bouquet_babys_breath_haat

Hääpäivän ilmapiiri noudatteli bohoteemaa (valokuvauspainotteista sellaista), oli pom pomeja, juuttinarua, peltipurkkeja ja tietysti harsokukkaa. Olin tilannut kukkakaupasta hääkimpun ja heittokimpun, jotka koostuivat pelkästään harsokukista. Harsokukka on aina ollut yksi lempikukistani, joten hääkimpun valinta oli helppoa. Halusin yksinkertaisen, mutta kauniin kimpun. Myös sulhasen ja bestmanin vieheet noudattivat samaa teemaa koostuen harsokukista ja juuttinarusta.

Juhlan pöytäkukat teimme itse harsokukista, tosin harsokukan sekaan lisättiin hieman toisia lemppareitani, hennon vaaleanpunaisia neilikoita. Näistä samaisista kukista kaaso kokosi itselleen myös upean kimpun! Pöytäkimppuja varten keräsin muuten vuoden ajan ananaspurkkeja, jotka toimivat häissämme maljakkoina. Nyt minulla on mahdollisuus kierrättää purkit, ellen halua säästää niitä joihinkin muihin juhliin.

ennin_kengissa_haatanssi_wedding

Yksi alkuillan ohjelmista oli tietysti häätanssi, jonka oma isäni esitti yhdessä lapsuudenystävänsä kanssa. He esittivät pyynnöstämme Ed Sheeranin Thinking Out Loudin. Nyyh, alan kohta märsätä täällä, sillä sainpahan tanssia lempikappaleen lempi-ihmisen kanssa ja vielä lempi-ihmisten ympäröimänä. Joo, parempi lopettaa tältä erää. Jos jäätte kaipailemaan lisää, käykää kurkkaamassa instagramin puolella julkaistut pari lyhyttä videota häistä.

Kirjoittelen häistä lisää heti, kun saan käyttööni virallisia kuvia. Odotan innolla, että pääsette näkemään kuvia myös kattauksesta, pöytäkukista, vihkipaikasta ja hääkakusta. Tällöin voin kertoa teille tarkemmin hääpäivän ohjelmasta ja aktiviteeteista!

t. Enni

Kommentit

 1. Paljon hyviä ideoita tuleville morsioille! Kuten tuo sohva ja kertakäyttökamerat. Kameroista tuli vaan mieleen se ihana Fredien jakso, kun Ross ja Chandler hukkaavat häiden kamerat... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha! :D Pitääkin katsoa se jakso uudestaan, miltäs tuotantokaudelta se oikein oli? Mutta kiva kuulla! <3

   Poista
  2. Olisko kauden 7 viimesiä jaksoja tai kasikauden ekoja...

   Poista
 2. Malttamattomana odotan lisää kuvia! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös