Minna Parikka Kesäalennus

Pieni vinkki: Minna Parikkaa saa taas alennuksesta Spartoolta*. Montaa alennuksesta löytyvää paria on täällä haaveiltu jo vuosia... Harmi, ettei ihan kaikista kengistä ollut enää kokoja jäljellä, mutta esim. alarivin kengistä omaa kokoa löytyi ja niistä lisäisin mieluusti ostoskoriin minkä vaan parin. Hinnat olivat monissa Minna Parikan kengissä erittäin kohdillaan.

Yksi tutun näköinen malli yläriviltä löytyykin, nimittäin Caracal (ylärivin reunimmaiset). Olen tosin kuullut muutamalta tuttavaltani, että Caracalit hankaavat jalkoja ja myös minulla itselläni on ollut kenkien kanssa paljon samankaltaisia ongelmia. Olen ratkonut ongelmat ennaltaehkäisevästi lisäämällä jalkoihin rakkolaastarit tai rakonestolaastarit. Aikamoista värkkäämistähän se kuitenkin on, joten jos huomaat hankausta tai puristusta sovittaessasi kenkiä, suosittelen harkitsemaan kenkien ostoa tarkkaan. Hankaus ei välttämättä lopu koskaan, vaikka nahka pehmenisikin käytössä.


minna_parikka_alennus2

Vierailin jonkin aikaa sitten Parikan liikkeessä ja huomasin tuolloin, että uuden version Caracalit oli tehty pehmeämmästä nahasta kuin ennen. Onkohan Parikalla huomattu kyseinen hankausongelma ja pyritty hakemaan ratkaisua tekemällä kengät erilaisesta nahasta? Olisi kiva testata uutta versiota joskus, sillä nahka tuntui niin pehmeältä...
minna_parikka_alennusOnneksi omistamani mustat ja nudet Caracalinit ovat kuitenkin olleet jatkuvassa käytössä hankauksesta huolimatta. Viimeksi reilu viikko sitten Espanjan lentokentän turvatarkastuksessa eräs työntekijä jäi avoimen kuuluvasti ihailemaan kenkiäni. Ihanaa, että toisten päivää voi piristää pelkästään hauskoilla kengillä.

Minna Parikan alennuksia pääsette tarkastelemaan tästä linkistä.

t. Enni

*Postaus sisältää syvälinkkejä, kuvat Spartoo.fi

Kommentit

 1. Parikan kengät on kyllä unelmat. Olen jo päättänyt, että hääkengiksi ostan ne punaiset klassikot - Raquelit. Sitten joskus - vielä on Minna Parikka -neitsyys nimittäin korkkaamatta ;)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mulla oli aikoinaan sama idea, valkoisista vaan. Jostain syystä Raquel ei vaan sopinutkaan mun jalkaan. :( Viime sample saleissa mulla oli punaset raquelit jo kourassa, mutta ei voinut mitään. Niitä kenkiä siellä muuten oli eniten, eli niitä kyllä pitäisi vielä löytyä!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös