Kesäjuhlien kuohuviini - Platino Pink Moscato


Kaupallisessa yhteistyössä: Indiedays ja Platino Pink Moscato

Pääsin tekemään mukavaa yhteistyötä Indiedaysin ja Platino Pink Moscaton kampanjassa. Näin häiden alla kuohuviinit ovat mielessä vähän väliä ja tästä syystä halusin kartottaa sopivia vaihtoehtoja kesähäiden alkumaljaksi. Aihe sopii hyvin myös edellisiin postauksiin, sillä juuri Espanjasta kotiutuneena tuntuu luontevalta kertoa Platino Pink Moscatosta, joka on itse asiassa erittäin hyvän hinta-laatusuhteen omaava espanjalainen kuohuviini, kustantaen vain 6,99 euroa per pullo. 

Kuohuviinin tuoksusta tulee mieleen aurinkoinen kesäpäivä, tivoli, hattara ja ilmapallot. Maku on kesäinen, iloinen ja nuorekas.

platino-pink-moscato
platino-pink-moscato2
platino-pink-moscato5
platino-pink-moscato4
platino-pink-moscato6

Koen, että kuiva kuohuviini kuuluu uuteen vuoteen, kun taas kepeät ja makeat kuohuviinit sopivat kesään yhtä hyvin kuin mansikatkin. Platino Pink Moscato on kuohuviini, joka sopii erinomaisesti kuuman kesäpäivän piknik-retkelle, sillä sen tuoksusta ja mausta tulee mieleen vihreä nurmi, eväskori ja ystävien seura. Tempranillo- ja Muscat-rypälelajikkeista valmistettu Platino Pink on pirteä ja iloinen juoma ja maistuu varmasti herkkusuille. 

Muscat-rypäleistä tehtu kuohuviini on hiljalleen alkanut muodostua suosikikseni, sillä rypäleitä käytetään etenkin makeiden kuohuviinien tekoon. Niinpä viime viikonloppuna aurinkoisen sään ja perjantain kunniaksi ajattelin yllättää sulhon ja tarjota hänelle herkullista, makealta, vadelmalta ja mansikalta aavistuksen vivahtavaa vaaleanpunaista kuohviiniä.

platino-pink-moscato7
platino-pink-moscato8
platino-pink-moscato9

Platino Pink Moscato on hyvä valinta esimerkiksi juhlien alkumaljaksi, sillä tuotteen hinta-laatusuhde on vertaansa vailla ja tuote on hyvin edullinen. Kuohuviini on hempeän vaaleanpunaista ja pullon etiketti on yksinkertainen. Kokonaisuus on siis hyvin leikkisä ja nuorekas, mutta samalla tyylikäs. 

Yhdistäisin kepeästi kuplivan kuohuvan kaveriksi mansikoita, vaahtokarkkeja ja marenkia, siis kaikkea ihanaa pinkkiä ja söpöä, tietenkään ystäviä unohtamatta. 

T. Enni

*Yhteistyössä Indiedaysin ja Platino Pink Moscaton kanssa

Ps. Olen iloinen kaikista ajatuksistanne ja kommenteista, mutta alkoholiin liittyviä kommentteja en valitettavasti voi julkaista tämän postauksen kommenttiboksissa. Kaikki muut kommentit ovat erittäin tervetulleita!

Kommentit

Lue myös