Hääkengät: Jimmy Choo Abel

Rakastan näitä kenkiä. 

Vaikka moni korkkaa hääkengät vasta hääpäivänä, minä halusin ajaa kengät sisään hyvissä ajoin. Niinpä viime lauantaina testasin näitä kaunokaisia, eli Jimmy Choon Abel-korkkareita, jotka totesin paitsi järkyttävän kauniiksi, myös erittäin mukaviksi. Jos kurkkaatte aiemman postauksen, niin siellä mainitsin, että olen haaveillut tällaisista kengistä vuosia. Huokeammallakin toki pääsee valitsemalla muilta merkeiltä vastaavia korkkareita, sillä tällä hetkellä metallinhohtoisia kenkiä näkyy paljon (tsekkaa mm. Tamaris-merkki).

Ajankohtaiseksi aiheen tekee kuitenkin se, että Jimmy Choo viettää parhaillaan 20-vuotisjuhlavuottaan. Jeans: H&M, Heels: Jimmy Choo Abel, Bag: Chanel, Top: Vero Moda

Pakko silti myöntää, etten ole supernainen, eli päkiät kyllä kipeytyvät näissäkin kengissä muutaman tunnin seisomisen jälkeen. Niinpä illaksi olen suunnitellut hankkivani yksinkertaiset, korottomat sandaalit. Millaisista hääkengistä te haaveilette?

t. Enni

Kommentit

 1. Mulla oli samat valkoiset helmikirjaillut korkkarit kuin rippijuhlissanikin! Hääkenkiini liittyy hauska tarina; ostin hääpukuni Kanarialta ja liikkeen myyjätär kysyi mekon löydyttyä onko minulla kenkiä. Tuumin vain, että kyllä, samat kuin rippijuhlissani. Hetken ihmettelin naisen outoa ilmettä, kunnes tajusin selittää, että suomalaisnuoret pääsevät ripille 15-vuotiaana, ei 10-vuotiaina, kuten espanjalaiset... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Joo olisi ihme, jos jo kymmenen vuotiaana olisi jalankoko sama. Korkkarisi kuulostavat näteiltä! :)

   Poista
 2. Noissa kelpaa astua avioon! Mä oon harmikseni niin pitkä (tai sitten mies on lyhyt), etten voi tepastella alttarille mielikoroissani. Vaikka nainen kuinka sais tänäpäivänä olla miestään pidempi, niin minä en halua olla. Tuleva siippa on mua vain 8cm pidempi ja mun mielestä korko on korko vasta kun se ylittää kymmenen sentin rajapyykin :-D

  Oon pallotellut ajatusta sellasista korottomista nyöriavokkaista, vaihtokengiksi sitten jotain omanlaista ja rentoa - valkoiset converset esimerkiksi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ymmärrän! Meillä on pituuseroa kymmenen senttiäja nämä korkkarit on just kymmenen. Sulhon kengät varmaan luonnollisesti nostavat häntä vielä sentin pari. Mutta aika samoissa ollaan! Illaksi sitten matalat, muuten ei jalat kestä. :D

   Poista
 3. Erittäin kauniit kengät :) Mä veikkaan, että mun hääkorkkarit olis aika matalat, koska meillä ei miehen kanssa ole niin paljon pituuseroa, että minä korkkareilta näyttäisin kirahvilta vieressä :D Mutta kylläpä ainakin mun jalat kiittäisi :D Jotkut nätit vaaleat pienillä koroilla.
  Oon ehkä ihan vähän kade sun upeille kengille :D Laitahan kuvaa niistä iltapopoistakin, jos löydät kivat :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janet ja kiva kuulla! Laitan varmasti kuvia, toivottavasti tältä Espanjanreissulta nyt ne löytäisin. Mutta jalat kiittää ja mekosta riippuen kenkiähän ei aina juuri edes näy. Kiitos ja sitä sama! :)

   Poista
 4. Yksi sana noille kengille: lääh!

  Ja vai on siellä häät tulossa :) Jänskää!

  VastaaPoista
 5. Oi onpas kauniit! :) Ite valitsin Niken Roshe Onet hääkengiksi - aamusta iltaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh kuulostaa hauskalta! Millainen mekko sulle tulee? :)

   Poista
 6. Kauniit ovat, mutta on niissä kyllä korkoakin! Oma kriteeri kengille oli, että ovat mahd. matalat ja jaksan niissä koko päivän. Eivät loppujen lopuksi juuri näkyneet helman alta, hääkuvaukset kestivät 4h ja niissä olin tennareissa. :D Oi voi, se oli 11 vuotta sitten ja silti muistan kaiken todella kirkkaasti. Aurinkoista uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) musta olis ihana saada aamulla kauniita kuvia pelkistä kengistä :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös