Wellness Day & Wedding Planning

Vaikka tänään aamulla lämpömittari näyttikin vain neljää astetta, oli Helsingissä todella upea ja lämmin iltapäivä. Niinpä kuvattiin Senjalla lainassa olleella Canon EOD 750D:llä (?) asukuvat kauniissa vastavalossa. Marsaanan Wellnesspäivillä oli taas tuttuun tyyliin paljon hulinaa, ja kotiinviemisinä tuli muutama uutuusjuttu, joista on varmasti tulossa pian juttua blogiinkin. Kiitos seurasta Senjalle ja Sofialle!

Mulla on ollut viime aikoina niin täyttä kalenterissa, että olen joutunut tinkimään bloggaamisesta (ja urheilusta ja kavereistakin)... Täällä kuitenkin ollaan! 

IMG_0311 copy
IMG_9527 copy
IMG_0279 copy
Takki: Zara TRF / paita: Vila (saatu) / laukku: Rebecca Minkoff  / kauluspaita, farkut ja kengät: Zara

IMG_0261 copy

Päivän kohokohta: Kardashian Beauty, pakko testata! :D

IMG_9521 copy
IMG_0301 copy


Mihin tämä aika oikein kuluu? Puhuin tänään hierojalle, että pitäisikö sitä aloittaa jonkin sortin häähössötys, ettei sitten joskus kaduta, ettei hössöttänytkään tarpeeksi..? Mut kun ei hössötytä, vaikka olenkin laskujeni mukaan rouva 72 päivän päästä. Toistaiseksi tilanne on se, että kaaso ja valokuvaaja on buukattu, mekko löytynyt, kutsut tehty, häädieetti unohdettu, meikki ja kampaus varattu, biisit ja kakku päätetty ja kukat istutettu kahteen kertaan huonolla menestyksellä. Nyt odotellaan kesää ja toivotaan mahdollisimman hyvää säätä. Ja päätetään, mitä tehdä sukunimen kanssa.

No, olen luvannut blogiin ainakin yhden hääpostauksen, joka tulee toivon mukaan olemaan herkullinen. Hääkakusta tulee vastaamaan Design Cakes, jonka kanssa teemme blogiyhteistyötä. Postausta ja kakkua kuitenkin odotellessa, (tämä on mainos) käykääs tutustumassa upeisiin kakkuihin osoitteessa designcakes.fi/ 

t. Enni

Ps. Ainiin, mulla olisi yhdelle videokuvaajalle keikka kesäksi!

Kommentit

 1. Oh no, missasin ton Kardashian beauty pisteen! :D
  Ihania kuvia, kauniista naisista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo oijoi, sun pitää käydä Marsaanalla uudestaan! :O Kiitos ihana <3

   Poista
 2. Kyllä se hössötys sieltä tulee, älä hätäile! Entäs istumajärjestys juhlaan? (yritän saada sulle jotain hössötettävää...) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmh... no katsotaan! Veikkaan että tällä vierasmäärällä vierast saavat valita paikkansa! :D no ehkä erotellaan suku ja ystävät!

   Poista
 3. Toi Kardashian piste oli kyllä huippu :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli! Oletko jo ehtinyt kokeilemaan? Mulla vielä kaikki koskemattomia, pitää päästä kuvailemaan niitä pian haha!

   Poista
  2. Joo testailin sitä ripsaria ja oli kyllä ihan kelpo tuote!

   Poista
  3. Mäkin tykästyin, itse asiassa paljonkin! Veti mun mielestä vertoja Lorealin 20 euron ripsareille ja sitten vielä ystävä kommentoi, että onko mulla omat ripset kun oli niin pitkät!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös