THOSE RAY-BAN'S - Instrumentarium kevät 2016

Kaupallisessa yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.

Pääsin mukaan tekemään yhteistyötä Instrumentariumin kanssa. Yhteistyön tiimoilta pääsin tutustumaan Solaris-aurinkolasimallistoon sekä Fuzion Step into the World -kehysmallistoon Instrumentariumin pisteellä Bloggers’ Inspiration Day -tapahtumassa.

Tällä hetkellä kevään 2016 kehystrendeissä on havaittavissa ihania 70-80-luvun viboja, joista kehysten pyöreys on ehkä yksi itseäni eniten miellyttävimmistä asioita. Tämä käy hyvin myös ilmi pisteellä sovittamistani aurinkolaseista.

instrumentarium_2

Solaris on maailman johtava aurinkolasien erikoisliike, joka toimii Instrumentarium-myymälän yhteydessä yhteensä 15 Instrumentarium-myymälässä ympäri Suomea. Solaris palvelee laajalla valikoimallaan ja asiantuntevan henkilökuntansa avulla tyylitietoisia asiakkaita, sillä Solariksen valikoimiin kuuluvat mm. Ray-Ban, Dior, Gucci ja Burberry.

Perinteen mukaan olen päättänyt hankkia uudet aurinkolasit tänä kesänä ja olenkin jo löytänyt yhdet hyvin potentiaaliset ehdokkaat Ray-Banin uutuuksista. Vaikka kävinkin silmäleikkauksessa vasta noin kuukausi sitten ja periaatteessa voisin hankkia aurinkolasit ilman vahvuuksia mistä tahansa kaupasta, haluan kuitenkin panostaa laadukkuuteen ja tyylikkyyteen kehyksien ja hyvien linssien avulla. Linsseissä on nimittäin eroja mm. naarmuuntumisen ja kestävyyden kannalta.

instrumentarium
Vanessa, Sofia ja minä

En itse asiassa tiedä, millaisilla voimakkuuksilla nykyiset aurinkolasieni linssit tulisivat olemaan, sillä leikkauksen jälkeen näköni pitäisi vielä kehittyä paremmaksi. Tästä syystä minun tulisi tosissaan pohtia, olisiko järkevää ostaa linssit vasta loppukesästä. En kuitenkaan taida malttaa, eli täytyy keskustella asiasta Instrumentariumin henkilökunnan kanssa ja päättää, laitetaanko linsseihin vahvuuksia ollenkaan. Näköni on kuitenkin jo nyt niin hyvä. Luulen siis, että henkilökunta osaa auttaa ratkaisemaan ongelman kanssani.

Uskon, että tulen hankkimaan alla näkyvät aurinkolasit, joita kävin katsomassa viimeksi eilen Instumentariumin myymälässä. Tämä siitä syystä, että olen erityisen ihastunut 70-80-luvun pyöreään kehystrendiin ja korostettuun ylälinjaan. Kyseinen kehysmalli vilahteli näköjään myös Instrumentariumin sivuilla. En ole vielä päättänyt, haluanko aurinkolasit mustana vai ruskeana, sillä myyjä suositteli ruskeaa. Nude sekä muut vaaleammat sävyt ovat tällä hetkellä pinnalla mustan sijaan. 

ray-ban

Instrumentariumin pisteellä pääsin myös tutustumaan uuteen Fuzioni Step Into The World -erikoismalliston uutuuskehyksiin. Tämä värikäs ja kuvioita pursuileva design-mallisto on saanut inspiraationsa katutaiteilijoilta. Sivustolla mainitaan, että inspiraatiota on haettu mm. persoonallisista portaikoista ympäri maailmaa! Fuzionin esittelyvideosta käy hyvin ilmi, millaisista portaikoista inspiraatiota on haettu.

On se hassua, miten mitä tahansa voi ammentaa inspiraation lähteenä. Harva varmaan ensiksi ajattelee, että tässäpä upeasti koristellut portaat, tehdäänpä niiden inspiroimana kehysmallisto. Näin vaan on kuitenkin päässyt käymään ja mielestäni tässä on hyvä esimerkki siihen, että pitää ajatella asioita luovasti.

Inspiration_Blog_Awards_16-105


Minulla olisi vielä tarjota hyviä uutisia. Jos sinäkin ihastuit johonkin Instrumentariumin kevätuutuuksiin, niin etukoodilla FUZION saa Instrumentariumista -25 % alennuksen kaikista silmälaseista ja aurinkolaseista. Muista siis sanoa FUZION oston yhteydessä ja saat alennuksen käyttöösi.

t. Enni

Postauksessa näkyneet kuvat: Julian Schröpel  ja Sanni Riihimäki. Postaus on toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.

Kommentit

  1. Mä tilasin just uudet arskat. Juurikin sellasta 70-vibaa ja peililinssillä. Can't wait! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös