KOSKA OLEMME LEIJONIA

Kaupallinen yhteistyö: Indiedays ja Leijona

Olen mukana Indiedaysin ja Leijonan kampanjassa ja sen avulla sain kunnian esitellä teille Leijona-merkin kelloja ja niiden monipuolisia käyttömahdollisuuksia. Postauksen julkaisu tapahtuu nimensä puolesta vielä hyvään ajankohtaan, sillä tällä hetkellä toiset Leijonat kamppailevat jäällä maailmanmestaruudesta.

Olen itse asiassa kiinnostunut siitä, käytättekö te kelloja ja ovatko Leijonan kellot teille ennestään tuttuja? Musta tuntuu, että moni mun tuttavapiirissä käyttää nykyisin rannekelloja päivittäin ja näihin lukeudun nykyään itsekin.

ennin_kengissa_leijona-watches3

En olisi vielä viitisenkään vuotta sitten voinut kuvitella, että tulen käyttämään kelloja päivittäin. Aina, kun pidin kelloa kädessä, koin kellon ahdistavaksi. Nykyisin taas tuntuu hassulta, jos kädessäni ei ole kelloa. Minusta tuntuukin, että kello on opettajan vakiovaruste, eli tästä syystä kiinnitän kellon ranteeseeni joka päivä töihin lähtiessä.

Koen myös nykyisin, että kello toimii käytännöllisenä asusteena ja sen voi yhdistää myös illanvieton asuun. Ehkä en tosin yhdistäisi kovin maskuliinista kelloa kaikista juhlavimman mekon kanssa, mutta jonkin hopean värisen ja siron teräksisen kellon voisin hyvin yhdistää juhla-asuun.

Lähtiessäni mukaan kampanjaan kerroin, että haaveissani on ollut mustan nahkarannekkeellisen kellon hankkiminen, ja kellossa voisi olla hopean väriset yksityiskohdat ja mahdollisesti musta kellotaulu. Päädyin yhteistyön kautta valitsemaan kuvissa näkyvän kellon Leijona-kellojen uutuusmallistosta, sillä ajattelin, että se toimisi varmimmin arkipukeutumisessa kaikenlaisten vaatteiden ja asusteiden kanssa.

ennin_kengissa_leijona-watches7
ennin_kengissa_leijona-watches2
ennin_kengissa_leijona-watches

Kello löytyi itse asiassa miesten mallistosta, mutta kuten näkyy, sopii se hyvin myös naisten ranteeseen. Jouduin tosin tekemään rannekkeeseen yhden lisäreiän, mutta nyt kello ainakin pysyy hyvin ranteessa, eikä tunnu liian väljältä.

Tyyliltään kello muistuttaa hyvin paljon jo ennestään omistamaani DW:n kelloa, sillä pidän minimalistisesta lookista ja myös hieman isommasta kellotaulusta. Leijonalla on myynnissä tälläkin hetkellä eräs naisten kello, jossa on musta nahkaranneke ja myöskin musta kellotaulu. Kello on hyvin edullisen hintainen, joten olen pohtinut, pitäisikö minun hankkia vielä sellainenkin. Toisaalta nyt kun omistan jo mustan ja ruskean kellon, niin myös, sirolle teräsmalliselle kellolle olisi käyttöä...

ennin_kengissa_leijona-watches7
ennin_kengissa_leijona-watches6

Valitsemani kellon tulen tulevaisuudessa pukemaan ylleni aina, jos käyttämäni muut asusteet ovat mustia. Halusin kellon juuri siitä syystä, että pystyn yhdistämään sen mustiin housuihin ja minulta löytyviin lukuisiin mustiin laukkuihin ja kenkiin. 

Ruskealla rannekkeella oleva kello toimii taas mielestäni loistavasti tummansinisten farkkujen ja ruskeiden asusteiden kanssa.

ennin_kengissa_leijona-watches5

Tähän postauksen loppuun jaan kanssanne hienon lukijakilpailun! Jättämällä kommenttia tämän postauksen kommenttikenttään, olette mukana arvonnassa, jossa vastanneiden kesken arvotaan yksi Leijona-kello. Arvonnan säännöt löydätte täältä
Kerro siis kommenttiboksissa, missä tilanteessa SINÄ käyttäisivät Leijona-kelloa ja olet mukana kisassa! 

Lukijakilpailu muuten päättyy jo 29.5.2016, joten jätä kommenttia pikaisesti, niin olet vielä mukana kilpailussa! 

t. Enni

Kaupallisessa yhteistyössä: Indiedays ja Leijona

Kommentit

 1. Tulisi kyllä jokapäiväiseen käyttöön!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mulla on ollut Leijona-kello ja käytän kelloa aina. Kesäloman alkaessa otan kellon pois ja laitan vasta koulujen alkaessa takaisin. (tähän on pakko laittaa välihuomautuksena, että en kanna kännykkää mukanani, joten kesällä olen ihan oikeasti kelloton kotoa lähtiessä)

  Itse pidän kelloista, joissa on metalliranneke ja mahdollisimman kapea, korkeintaan rannekkeen levyinen kellotaulu. Lisäksi tykkään pitää kelloa niin löysällä, että nytkin rannekkeen ja ranteen väliin menee kolme sormea.

  Arvonnassa olen ehdottomasti mukana, Jellona-kellot sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen!
  vinskioliver@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa joo! Musta tuntuukin, että tuollainen metallirannekkeella oleva kello toimii väljänä, koska se toimii korun tavoin!

   Poista
 3. Kello on päivittäin käytössä. Kaksi vakkaria käytössä, mutta Leijona-kelloa ei löydykään. :)
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Työkelloksi opettajalle <3 Tarja.Orjasniemi@ulapland.fi

  VastaaPoista
 5. Kelly aina ranteessa eli yksi lisää tulisi tarpeeseen niin saisi vaihtelua :)

  VastaaPoista
 6. TULISI JOKAPÄIVÄISEEN KÄYTTÖÖN, KELLO YHTÄ TÄRKEÄ KUIN HUULIPUNAKIN.

  VastaaPoista
 7. Ihan joka päivä käyttäisin :)
  ida.kojo@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Voi että ompa ihana kello! Kelloa itse käyttäisin arkipäivinä koulussa, koska aina saan olla puhelimesta kelloa katsomassa ja sitähän ei katsota hyvällä joten se kulkisi sopivasti ranteessa! Myös juhlaan olisi mukava saada joku näyttävä kello! :) kaisam.honkonen@luukku.com
  PS. Ihana tämä sun blogin ulkoasu sekä sujuvasti ja ihanan rennosti kirjoitat kaikki postaukset! :)

  VastaaPoista
 9. Mä valitsisin kullan- tai hopeanvärisen metallirannekkeisen Leijonan! Sellaista käyttäisin etenkin juhlavaatteiden kanssa, kun nykyiset nahkarannekkeiset kellot tuntuvat vähän turhan arkisilta virallisempiin tilanteisiin. Lisäksi metallirannekkeinen kello olisi kiva piriste ihan arkiasujenkin kanssa!

  julia_lintunen (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Mä valitsisin joko kullanvärisen metallirannekkeisen tai sitten nahkarannekkeisen niinkun sulla! Kello tulisi ihan jokapäiväiseen käyttöön 😍🕰
  ainojalas@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Jokapäiväiseen käyttöön tulisi 😄 pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 12. Leijona-kello pääsisi jokapäiväiseen käyttöön. Arjessa & juhlassa. Suosin yksinkertaista pukeutumistyyliä joten nahkarannekeinen kello (kuvissa oleva on mieletön!) olisi minun valintani!
  Blogisi on inspiroiva!
  paula.tuomenharju@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Ihan arjessa ja juhlassa �� mmi.nieminen@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Ei ihan joka päiväiseen käyttöön tulisi sillä työssäni en voi rannekelloa käyttää, mutta asusteeksi vapaapäivien menoihin kello olisi mitä parhain!
  pekkarinen.johanna@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Käyttäisin kelloa ystäväni häissä elokuuussa, se sopisi täydellisesti mekkoni kanssa :) tiiakemppi(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Onpa kaunis kello! Käyttäisin kelloa ihan asusteena jokapäiväisissä tilanteissa, hyvää on turha säästää erityistilanteisiin :) ansku_66@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Oon ollut monta vuotta ilman kelloa, kun en omista kelloa enää. Ala-asteella mulla on ollut Leijona kello, mutta en tiedä mihin on mennyt vuosien saatossa.. Leijonan kellot on kyllä tyylikkään näköisiä! :)

  puikoltapudonnut@outlook.com

  VastaaPoista
 18. Käyttäisin kelloa juhlissa ja arkena. asta_jarvinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Sanoin pari vuotta sitten kaverille, että kellot on tulossa uudestaan muotiin ja niinhän ne tuli. =) Itsekin olin vuosia käyttämättä kelloa, mutta säilytin kuitenkin kaikki vanhat kelloni. Swatchin ysärikellot on nyt niin cooleja! :D Mun eka kello oli Leijona ja sain sen synttärilahjaksi ekalla tai tokalla, sopi mulle hyvin, koska on horoskoopissa Leijona. ;) Sekin kello on vielä tallessa, vaikka ei enää ranteeseen mahdukaan. =D

  Nykyisin käytän kelloa taas lähes koko ajan, niitä kiva vaihdella asun mukaan. Tuota voisin käyttää niin arkena kuin juhlissakin. Teininä halusin erottua ja saatoin pitää kerralla kahta tai jopa kolmea kelloa, molemmissa ranteissa omansa! :D

  Ihanaa, kun kellot tekivät paluun! Ei tarvi aina kaivaa kännykkää laukusta.

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 20. käyttäisin ihan päivittäin ja ehkä joskus juhlissa :)
  noorahirviniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Käytän kelloa päivittäin ja Leijona on entuudestaan tuttu merkki. Mukaan mahtavaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Käyttäisin leijonaa arkisin ja juhlissa. Olen ollut ilman kelloa jonkin aikaa ja olen todennut hankalaksi kaivaa aina puhelin laukusta kun pitäisi katsoa aikaa. Mukana upeassa arvonnassa.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 23. Valitsisin kullanvärisen kellon :) kipa89@windowslive.com

  VastaaPoista
 24. Itse käytän juuri rannekelloa asusteena. Tämän hetken kelloni on Marc by Marc Jacobsin ruusukullan värinen kaunokainen http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/2015/02/arm-candy-essentials-watches.html, mutta kuten kaikkien asusteiden kanssa - niitä tulee vaihdella tilanteen mukaan! Eli jos voittaisin Leijona -kellon, suosikkini on tekstiilirannekkeinen malli http://www.leijonakellot.fi/app/product/view/-/id/1176, niin käyttäisin sitä kesän juhliin: esikoisemme kastejuhlaan, syntymäpäiviin, ja häihin. Näin olisin juhlissa kuin leijona kotonaan.

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/
  eyc.heinrichs@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Vieläkö tämä arvonta on voimassa? :) Töissä käyttäisin kelloa!

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös