Uimapuku valmiina kesäksi

Alle kahden kuukauden päästä pääsen taas Espanjan auringon alle. Arvatkaa kuinka ihanalta tuntuu haaveilla kesälomasta, sillä poden täällä parhaillaan kevätflunssa vol 2:sta. Ihan hullua kuvitella, että kesäloma tulee taas, eikä siihen ole enää pitkä aika. Takapihalta näkyy löytyvän jo kukkiakin. Tämän kesän saatan myös pystyä lomailemaan, sillä suoritan parhaillaan yhtä avoimen kurssia ja toinen olisi tiedossa vasta loppukesästä. 

Kesälomasta tuli mieleeni rantamuoti ja se, että olen totaalisesti lämmennyt uimapuvuille. Nostelin kuitenkin kulmakarvoja Zalandon verkkokaupasta löytyvälle kuvaukselle:

"Naisille, joiden mielestä bikinit eivät tunnu tarpeeksi turvallisilta ja jotka haluavat peittää joitain ongelma-alueita, löytyy Zalando.fi-verkkokaupasta laaja valikoima uimapukuja. Uimapuku peittää vatsan ja antaa figuurille hieman täydellisemmän olemuksen."

id_laserleikkaus

No mitä ihmettä? En minä nyt välttämättä halua peitellä mitään, vaan mun mielestä uimapuvut tuovat kivaa uutta tuulahdusta bikinivoittoiseen aikakauteen ja rantamuotiin ylipäänsä. Uimapuvut myös mielestäni sopivat kaikille koosta tai ulkomuodosta riippumatta, ihan kuin bikinitkin.

Tällaisella uudella Dunnesista löytyneellä uikkarilla valmistaudun kesään. Vastaavaa lookia haikailevien kannattaa kurkata Kauden kauneimmat uikkarit -koosteeni alempaa.

uimapuku_swinsuit

Kauden
kauneimmat
uikkarit:

uimapuku_swimsuits


Ylärivi: 1. Phax Hamer / Ellos, 2. Ellos Beachwear, 3. Marc O'Polo, Zalando
Alarivi: 4. Watercult, Boozt.com*, 5. Vero Moda & 6. Missya / Boozt.com*

laserleikkaus_smile_2

Otin myös muistoksi viimeisiä kuvia silmälasit päässä. Ensi viikolla luovun silmälaseista vuosien pohdinnan jälkeen. Jos kaikki menee hyvin, hommaan lasit seuraavan kerran vasta sitten, kun ikänäkö alkaa vaivata.

Odotan todella paljon sitä, että voin ajaa autoa, urheilla ja nähdä asioita (kuten maan) ilman silmälaseja. Tuntuu myös hullulta, että kohta voin mennä mihin tahansa liikkeeseen ja ostaa vaikka minkälaiset muutaman euron aurinkolasit.

Toivottakaa mulle onnea leikkaukseen! Lupaan kirjoitella Smile-laserleikkauksesta kokemuksia tänne blogiinkin.

t. Enni

*Sisältää syvälinkkejä

Kommentit

 1. Kaunis uikkari! Miksi niillä pitäisi jotain peitellä...? Nykyään niin paljon valinnanvaraa "peittävän" uikkarin ja bikinien välimaastossa, että varmasti on jokaiselle jotakin.
  Tsempit leikkaukseen. Kaveri kävi SMILE-leikkauksessa viime lokakuussa. Voit halutessasi lukea hänen tarinansa täältä: http://hehkuvainen.blogspot.fi/2015/10/leikkauskertomus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä, ole itse asiassa sen jo lukenutkin! :D

   No niinpä! Bikinien kymmenen sentin levyinen mahakappale nyt kuitenkaan pesusta tai reisiä muutenkaan peittele haha! :D

   Poista
 2. Tajusin just että oon ostanu jo jokunen vuosi sitten ihanan uikkarin jota en ole koskaan käyttänyt. Täytynee tehdä asialle jotain :) (kuten vaikka laihtua ennen kesää...)
  Ja hei, tsemppiä leikkaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kommentoi laihdutusta! :D Nyt uikkari esille kaapista ja pian! ;D

   Poista
 3. Mua vähän harmittaa, kun joskus tyyliin 2005-2007 välillä ostin Calvin Kleinin kukallisen halterneck kokouikkarin, joka oli sillon tosi cool. Kuitenkin musta tuntu,että kaikki katteli sitä tosi paheksuvasti, joten en käyttänyt sitä ihan hirveesti. Vuosi sitten keväällä päätin heittää sen meneen, kun sille ei hirveesti ollut tullut käyttökertoja.. Nyt harmittaa ihan sikana, sillä se olis ihan täydellinen uikkari tällä kesälle!!! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ounou no niinpä! Halterneck-biksuthan on kova juttu nyt. Mutta näin se aina menee, ku tekee jotain eri tavalla kuin muut! Harmi, että myit sen. Toivottavasti löytyy joku vastaava! :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös