Treenivinkki: Neon Zumba party Finland 9.4

Ensi viikolla olisi tiedossa hupia, sillä Järvenpäässä järjestään lauantaina 9.4.2016 Neon Zumba party Finland -tapahtuma. Jo yhden zumbamaratonin kokeneena voin lämmöllä suositella tapahtumaa, sillä kolmen tunnin lattaritansseista saa irti todella hyvän aerobisen treenin. 

Olen lähdössä tapahtumaan kahden ystäväni kanssa. Suosittelenkin, että nappaatte kaverit mukaan ja saavutte tapahtumaan avoimin mielin, vaikka kolmen tunnin zumbaaminen saattaakin kuulostaa kovalta haasteelta. Toimin hyvänä esimerkkinä, sillä en ollut koskaan aiemmin zumbannut, mutta selvisin tapahtumasta helposti. Toki aina uuden biisin alussa olin hetken hoomoilasena, mutta onneksi koreografiat oppi nopeasti. Treenin loputtua fiilis oli utopistinen, vaikka kroppa olikin väsynyt, mutta kävi samaan aikaan ylikierroksilla. 

Neon Zumbassa jumpataan pimennetyssä salissa, jossa neonvalot hohtavat. Vaihtelevuutta jumppaan tuo se, että ohjaajat vaihtuvat reilun puolen tunnin välein. Kuvassa vasemmalla on yksi tapahtuman ohjaajista, meitsin lemppariohjaaja Leena Surya YogastaHänen Piloxing- ja Piloxing Barre -tunneillaan olen käynyt säännöllisesti jo puolentoista vuoden ajan.

neon_zumba_ennin_kengissa
neon_zumba_finland

Viimeksi saimme paikan päältä valotikkuja ja hohtavia kasvomaaleja käyttöömme ilmaiseksi. Bileet alkoivat klo 17:00 ja ensimmäinen tauko oli puoli seitsemän aikaan. Toki taukoja saa pitää aina, kun siltä tuntuu. Tapahtumaa varten voi pukeutua uv-valossa hohtaviin vaatteisiin, mutta jos haluaa pysytellä huomaamattomana, niin tummat vaatteet ovat hyvä keino maastoutua pimeään saliin. 

Tapahtuman virallisilta Facebook-sivuilta löytää paljon infoa ja videoita tapahtumasta. Liput maksavat etukäteen ostettuna 20 euroa kappaleelta ja ne kannattaa ostaa viimeistään nyt.

t. Enni

Kommentit

  1. Kuulostaa kivalta, mutta zumba ei oikein ollut mun juttu, vaikka lattareita muuten tanssinkin. Ehkä se oli tanssijalle liian aerobicmaista. Tosin en tiedä, voihan se riippua vetäjästäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi, sun pitäisi koittaa ehkä piloxingia! Mä hyväksyn kaiken liikunnan, missä nousee syke :D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös