Poni tuli taloon - Minna Parikka Sample Sale 2016

Nyt on silmäleikkaus koettu ja hitsit, että se oli nopeaa toimintaa. Kävin heti tänään Helsingissä jälkitarkastuksessa ja kuulemma näköni oli olosuhteisiin nähden erittäin hyvä, vaikka se tulee muuttumaan parempaan suuntaan tulevien päivien aikana. Olen itse yllättynyt siitä, miten hyvin näen jo nyt, vaikka kirkkaat valot hohtavatkin jännästi. Lähinäkö on vielä jonkin verran sumea ja tätäkin tekstiä kirjoittaessa jouduin räpyttelemään silmiäni todella usein. 

Leikkaukseen palaan kuitenkin myöhemmin omassa postauksessa, sillä tämän postauksen pääosassa ovat mitkäs muutkaan kuin nämä alla näkyvät kengät.

IMG_4283 copy

Samalla reissulla ehdin myös pikaisesti hakea viime perjantaina Minna Parikan Sample Saleissa kadonneet korkokengät Parikan myymälästä.

Tervetuloa kotiin Celestia-pari, miten voittekaan olla niin söpöt. Toivottavasti tulisi tilanteita, joissa voisin pukea teidät ylleni pian. Mietin tässä juuri, että pitäisikö pukeutua vappuna My Little Ponyn Prinsessa Celestiaksi..?

IMG_4290 copy

Ihme, että selvisin tästä päivästä ylipäätään hengissä, sillä olen ollut vähän hajamielisellä päällä. En tiedä johtuuko se tämänhetkisestä näösta, vai olivatko silmälääkkeet, flunssaa varten otetut yskänlääkkeet ja se eilinen diapam yhdessä valoherkkien silmien kera vaan liikaa. Kävi MUUN MUASSA niin, että jätin auton avaimet virtalukkoon kuin myös virrat päälle siksi aikaa, että kävin pikaisesti kaupassa hakemassa lääkkeitä (en olisi varmaan edes saanut vielä ajaa autoa).

Mutta takaisin kenkiin. Alla vielä toinen tapahtumasta löytynyt pari. Kerroinko muuten jo, että jonotin tapahtumaan sisäänpääsyä kolme tuntia (kovassa flunssassa) ja olin jonossa neljäntenä? Kaikki tämä vain kenkien tähden...
IMG_4275 copy IMG_4279 copy

Huomenna on muuten tiedossa Blogger's Inspiration Day, jonne suuntaan Vanessan ja Senjan kanssa. Saan taas toimia hiusmallina, joten ihanaa, ettei aamulla tarvitse miettiä hiustenlaittoa. Hiusmallina olemisesta on myöskin tulossa ihan oma postas, joka tulee liittymään hääkampauksiin... 

Nyt mun silmät eivät enää kestä tietokoneen näyttöä, pahoittelut, jos teksti on täynnä virheitä! Mukavaa viikonloppua kaikille.

t. Enni

Kommentit

Lue myös