I DO - KASARIHÄÄT

Tänään on hyvä hetki julkaista postaus, joka on muhinut mielessäni parin päivän ajan. En jotenkin osaa aloittaa tätä postausta kunnolla, joten mennään suoraan asiaan. Sanon jo heti alkuun, että tästä ei ole tulossa hääblogia ja tämä postaus on hyvin mahdollisesti yksi harvoista häihin liittyvistä postauksista.

Niin pitkään sukulaisemme ovat meitä kysymyksillään pommittaneet, joten kyllä... Teidän ja meidän iloksenne olemme siis pistäneet parastamme ja tässä sitä nyt olisi. Meidän häät: 

Teema:

Häiden teema syntyi aika nopeasti, sillä meillä molemmilla oli heti alkuun selkeä visio juhlan teemasta. Koska olemme molemmat syntyneet 80-luvulla, oli oikeastaan ihan loogista kunnioittaa vuosikymmentä ja tehdä tästä neonvalojen ja runsauden aikakaudesta häidemme teema. Värikoodi näkyy alla olevassa kuvassa ja sitä hyödynnetään mm. koristeluissa, hääkakussa ja kutsuissa.


Hääpuku:

Hääpuvun löytäminen on ollut yksi haastavimmista tehtävistä, nyt kun eletään aikakautta, jolloin hääpuvut ovat tyköistuvia merenneitomallisia tai hennon eteerisiä pitsimekkoja. Etsin pitkään tietyntyylistä mekkoa, mutta lopulta päädyin teettämään sellaisen itse. En edes uskalla paljastaa, paljonko mekon teettäminen tulee maksamaan, sillä mekkoon on tulossa niin hirvittävä määrä kangasta. Suunnittelin mekon muuten itse. Mekkoon on tulossa mm. puhvihihat, korkea kaulus ja muhkea hameosa. Hakusessa on vielä päähine tai jonkinlainen huntu. Inspiraatiota olen hakenut tästä kuvasta.

Mekkoja teettäville morsiamille muuten tiedoksi, että mekko kannattaa teettää ajoissa, sillä mekon teettäminen vie aikaa. Onneksi tässä on vielä kuukausia aikaa odotella puvun valmistumista. Sovituksia suunnitellaan kesälle.

Budjetti

Juhlaan ei ole varattu selkeää budjettia, mutta koska puku ja juhlapaikka ruokineen tulevat aika kalliiksi, päädyimme ottamaan juhlia varten pienen lainan. Kerranhan sitä vaan eletään... Olemme myös palkanneet hyvin kokeneen hääsuunnittelijan, joka verottaa osansa budjetista. Hänestä en kuitenkaan luopuisi mistään hinnasta!

Hääauto on myös toistaiseksi vielä hakusessa. Harmikseni tällä hetkellä lähipiiristäni ei löydy ketään, jonka autotallissa majailisi Ritari Ässänkin autona tunnettu "KITT" eli Pontiac Firebird.


Hääjuhla:

En halua vielä paljastaa juhlasta kaikkia yksityiskohtia, mutta tiedossa on ainakin tarjoilujen osalta 80-luvun herkkuja (mm. katkarapucoktaileja, lämpimiä voileipiä ja täytettyjä paprikoita). Todennäköisesti palkataan myös 80-luvun musiikkia soittava livebändi, mutta sellainen saadaan hommattua lähipiiristä lyhyelläkin varoitusajalla. 

Pidämme maltilliset 150 hengen juhlat, joskin vieraiden lukumäärä on vielä vähän auki, koska en osaa arvioida avecien määriä.

Häämeikki- ja kampaus

Meikin teen todennäköisesti itse, mutta kampaajalla aion käydä juhlapäivän aamuna. En ole itse asiassa varannut kampaajaa vielä, mutta ajatuksena on ottaa permanentti pari viikkoa ennen häitä, jolloin hääkampaus onnistuisi varmaankin helpommin. Häämeikkiä varten tulen myös katsomaan "muutaman" YouTube-videon, jotta osaan tehdä sinertävän smokey eye -meikin. Onneksi en muuten myynyt sinistä ripsiväriäni kirppiksellä.

Sen lisäksi toivomme, että vieraamme kunnioittaisivat valitsemaamme teemaa ja pukeutuisivat juhlaan 80-luvun teemaan sopivasti. Tämä mainitaan tietysti kutsuissa. Häistä on myös tulossa alkoholittomat, lapsettomat ja somettomat. Onneksi minulla on myös jonkin verran päätösvaltaa kaasoni (täs on mun kaaso <3) mekon ja kampauksen valinnassa!

Ääk, emme enää malta odottaa juhlia.

t. Enni

Kommentit

 1. Jos tämä ei ole aprillipila, niin kuulostaa muuten perhanan MAHTAVALTA! :D Jotenkin salaa toivon ettei tämä olisi pilaa, hahaa!

  VastaaPoista
 2. Aikamoiset suunnitelmat, aprillipilaa minäkin hieman haistelen, mutta saisi tosta oikeastikin ihan kivat pirskeet!

  VastaaPoista
 3. Jostain syystä aloin heti epäillä, että tämä on aprillipila ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihi :D teidän postaus oli muuten paras koskaan!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös